שירשור היכרות

ואני נמרוד...../images/Emo9.gif

בן 10 וחצי הסדרות שהכי אהבתי\אוהב הן: דרגון בול Z פוקימון ליגת הצדק לולו טיטוף המעבדה של דקסטר ג'וני בראבו פאוור פאף גירלז המומינים נילס המתוק בימבה לוני טונס+טייני טונס הסדרות שאני הכי שונא\שנאתי: הלב אמיץ הכלב הפחדן חופרי הקברים וזהו...

המופע של לולו היה טוב

איך שכחתי את זה? היה כל יום שישי המופע של לולו ואז מה שמה? דין דין, נדמה לי.

המופע של לולו-פרטים../images/Emo70.gif../images/Emo57.gif

המופע של לולו משודר גם בימים אלו. הוא לא ירד מהמסך. הוא משודר מדי יום א'- ה' בערוץ הילדים בשעה שמונה שלושים וחמש בבוקר.. ^^ יוצא לראות הרבה לאחרונה כי אני סובלת מנד(נ)ודי שינה
.

Moondust

New member
שונא את חופרי הקברים? ../images/Emo2.gif../images/Emo41.gif

אני דורשת התנצלות מיד! מיסטר פיקלס הוא בין הדמויות הכי שוות שקיימות! וזה בינבה! עם נ'! לא בימבה!

Silver Fox

New member
למה אתה שונא את חופרי הקברים?../images/Emo82.gif

זאת סדרה גאונית... סמיילי לשלטון!

אובלינה

New member
היי היי היי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo46.gif *נזעמת*

אני אפילו לא אוסיף נשיקה מרוב שאני כועסת
מישהו מעז להגיד שהוא שונא את חופרי הקברים
אני מניחה שיש לך זכויות לשנוא ולאהוב מה שאתה רוצה, אבל לשנוא את חופרי הקברים
לעזאזל!!!! העולם השתגע!!! הצילו את נפשותיכם!!!! מרבוש- את מרבוש? (כלומר- מרב אחות של לילך
אם כן זה יצא צירוף מקרים מוזר..
) זה כמו כל האנשים המעצבנים שטוענים שהם לא אוהבים את איקי- אייך אפשר לא לאהוב מישהו כמו איקי
אתם אומרים שזה מגעיל אתכם- בת דודה שלי בת 5 ולא מפחדת/נגעלת מהם
מצד שני, היא חושבת שאיקי ארנבי מאמי, וגם את זה אני לא אוהבת שעושים..
גרררר.. מפלצות אמיתיות זה כל כך שולת!! עצה טובה: חפשו בגוגל: rearl monsters בתמונות. זה יימלא לכם את הגלרייה במיליונים של תמונות- תסמכו עליי (מי מבין במפלצות יותר מסיימונית ציידת המפלצות
מואהאהאהאהאהא
סתאם, נראה לכם
) טוף, אם מישהו מעז להגיד משהו רע על אד אד ואדי/מפלצות אמיתיות/חופרי הקברים- אל תכריחו אותי להשתמש בזה!! *שולפת בגט* מואהאהאה! עכשיו אני בלתי מנוצחת!
טוף, מקווה שתאהבו אותי.. אני התחלתי לחבב אתכם.. בליני

DarlingAdam

New member
שלום לכם, שלום.

אני אדם, ואני אוהב את ליגת הצדק (זה הרגיש כמו פגישה ב-AA). בטח גם עוד סדרות מצוירות, אבל כרגע קמתי והזיכרון שלי עוד לא התחיל לפעול. *מנפנף לאנשי הפורום*

אנדרו15

New member
יו פורום סדרות מצויירות

קולל יו איזה סדרות יפות יש! והיו!(רק שחבל שלא משרים אותן) אז אני אורן והסדרות שאני אוהב אבירי האור הקסום(למה רק 14 פרקים?ומתי ישדרו את זה שוב?) חתולי הראם(טאנדר טאנדר טאנדר קאטס) ניצי הכסף(חולה על הקול של זה שלא יכל לדבר משמיע רק קולות) אקס מן הגולש הכסוף איירון מן ליגת הצדק באטמן/הדור הבא ספידרמן/ספידרמן המופלא או משו כזה/ספידרמן וחברים פרויקט זיתה(חבל שניגמר) 4 המופלאים(ראיתי פעם פרק אחד ב-6 לפנות בוקר בערוץ שתיים ועכשיו אני מחפש אותם ואני לא מוצא) סטטי(ניראה לי קוראים לזה כוח חשמלי) שוטרים גנבים(אחלה סידרה) בימבה המלך בבר באבי קטקטים נילס אולגרסון כל הסדרות של קרטון המומינים(איך אפשר בלי?) פלפלת והרשימה עוד ארוכה הסדרות שאני שונא החתולים הסמוראים(אני היחיד אה?) פוקימון(לא נימאס לחזור על הכל שוב ושוב) הלב(נירדמתי כבר מהפרק הראישון) ספידרמן הדור הבא(ככה קראו לזה?) ואני לא זוכר עוד עכשיו

אנדרו15

New member
יא שחכתי את

שירה נסיכת הכוח(ככה קראו לה לא?) היה עוד אחד שהיה די דומה לה רק שלו היה נמר והיו פרקים שהם היו ניפגשים קונן הברברי רובוטריקים(כל אלה שהיו) השחור הזה עם הביצה על הראש איך קראו לו?

אנדרו15

New member
יא גם היה

הנעלולים או משו כזה התוכנית עם הנעלים יש לי סדין שלהם היה גם דלפי איכס והיה גם עוד תוכנית שאני ממש לא זוכר את השם שלה אבל זה היה עם ארנבת שהיה לה מעין מחרוזת על האוזן והיו שם עוד מלאה חיות יא אני כל הזמן ניזכר בעוד ועוד תוכניות

TiKi PooH

New member
נעלולי פלא!../images/Emo80.gif

כשאתם הולכים לדרככם...שימו לב לנעליים שלכם לכל נעל יש סוד סוד נפפלא מאוווודדדדדד נעלולי פלא! פלא? נעלולי פלא!

למעלה