שירשור היכרות

Mycroft

New member
כן

סדרה חביבה, אבל היא העלילה שלה הייתה קצת איטית...

אבל לא הייתה עלילה../images/Emo13.gif

זה היה פרק פרק לעצמו... אני רוצה לנצל את הבמה שניתנה לי בחסד כדי לומר כמה דברים. אז ככה- אני לא אוכל להמשיך להיות חבר בפורום הזה מסיבות אישיות שלא אפרט (נו, אני עומד להזרק וזה לא נעים... כדאי שאברח במחשבה תחילה). אז... ביי כולם
נ.ב. אני חבר בלהקה ששמה "תני והגראסרים"- אם יום אחד תשמעו עליה, תזרכוני
יכול להיות שנתפרסם בשם "תני וסוחרי הסמים"- אותו כנ"ל... לילה טוב,

Mycroft

New member
התכוונתי שהפרקים היו

קצת חסרי עלילה לפעמים משעממים טיפה

Mycroft

New member
טיהי

אני זוכר שזה היה אחה"צ בערוץ 2, לדעתי הייתי בן 6

utopia 111

New member
ואני אבי.

היי אנשים !!!! נחמד מאוד לגלות את הפורום הזה. שיהיה בהצלחה ! בכולופן ,אני אוהב במיוחד את הסימפסונים (סביר להניח כמו כולם), אתפיוצ'רמה, ועוד כל מיני. אבל הסדרה המצויירת הגדולה ביותר בכל הזמנים היא : פינקי והמח.

שלום אני צאלה...

אני בת 12 וחצי מקיבוץ אילות אני אהבתי לראות את דרדסים, בולי איש השלג, סנופי וספיידרמן.

שלום

אני אסף בן 18 מחיפה (בדיוק היום יומולדת...איזה מרגש...) אצלי זה החתולים הסמוראים קפטן פלאנט כוח וידאו צבי הנינג'ה וכל התוכניות הישנות והטובות וגם ליגת הצדק אני מדביק להנאתי מקלות של ארטיק וזהו בערך על עצמי...

יש לי משהו../images/Emo70.gif../images/Emo57.gif

פעם. מזמן מזמן מזמן.. שודרה סידרה מצויירת בערוץ הילדים. קראו לה "בוגי".. כן כן.. אני זוכרת שצפיתי בה עם אחותי בימי שישי אצל סבא וסבתא שלי בצהריים
. אני לא יודעת אם אתם זוכרים זה היה ממש מזמן. אבל זה היה על ילד אחד שקוראים לו בוגי והוא היה מאוהב בילדה אחת.. ואוי.. אני ממש לא זוכרת אולי הוא היה ירוק הוא כחול.. משהו כזה.. תנסו להיזכר..

פלפלת!!! >______<

רעים!! איך אפשר לשכוח!!! פלפלת!! וצופי המתוקה והמקסימה אין עליה בעולם *-*!!! וצ'יק צ'אק!!! נו היצור הזה ^^ והפוני הקטן ;-; ומישהו בכלל זוכר את הנעלולים? (אני זוכרת פרק אחד ^^') והשולטים בשבילי: 1.הקוסם מארץ עוץ (העונה הראשונה, כשהיא חוזרת ועם הנסיכה ברקת, זה לא נגמר והיה מאוד מבלבל @-@ (איך זה נגמר? מה נסגר עם הגמדים? איך דורתי חוזרת הביתה? תענו בבקשה ^^) 2. טאורה *-* מתה על הסדרה!! 3. קסאי ולוק ומרנה ^^ (רצח שלא זכרתם!!!) 4. צ'יק צ'אק
5. פלפלת!!! (צופי שולטת!!! ולמה תמיד מתבלבלי בין השיר פתיחה לסיום?) 6. התאומים (מישהו זוכר? אני בקושי... משהו על שני ילדים שמעופפים על מיטות ואיזה יצור מוזר רודף אחריהם...) 7. קלימרו ^-^ 9. תינוקות בצמרת!!! ^___^ סדרה חמודה!! 10. בת הים הקטנה (עם מרינה, לא של דיסני >_<) בטח יש עוד, אבל אני חולה על הכל!!! (אני לא אוהבת בובות, אז חוות סוסי הפוני, נקודות בצבעים וגם "ממלכת האור" (מישהו זוכר? ^^ סדרה מפגרת
) אני מעדיפה לא לדבר, אפילו שאני מכירה את השירים -_-) נאם, ואני מומחית לשירים ^^ זוכרת הכל (כמעט הכל, ומה שלא אני לא ממציאה..) ואני מכירה כל סדרה שאתם מדברים ^^ (מרגישה גאה!!) אחלה פורום ^^ אני עוד מעט מפרסמת את כל השירים של הסדרות שאני מכירה... רק שכחתי את של הפוני הקטן...
והסדרות הממש ישנות אני לא יודעת... גם מה שהיה בערוץ 6 כמו עליסה בארץ הפלאות אני לא מכירה...

swirrrly

New member
ממ.. מבין כל אלה אני אגיד

לך מה אני מכירה... יש לי מחסור במוח מכל מיני דברים..
אני אישית גרועה בלזכור מילים של שירים..|: ואני לא ראיתי ערוץ 1 שהייתי קטנה ~_~... רק 6.
:-| [טוב.. קצת ערוץ 1, ככל הנראה
..] 1.הקוסם מארץ עוץ - הכרתי, אבל לא ממש נראה לי שראיתי בעקביות.. 2.טאורה - ? 3.קסאי ולוק מרנה - נשמע מוכר..~_~ 4.צ'יק צ'אק - ?
5.פלפלת - הכרתי, אבל אני בספק אם ראיתי בעקביות..:| 6.התאומים -
? רגע.. התיאור קצת צלצל בפעמון..
7.קלימרו - ראיתי אפילו תמונה שלו ועדין לא נזכרתי..
|: 8.אין 8..
9.תינוקות בצמרת - ?
שה?
10.כןןן מרינה הבלונדה
11.חות סוסי הפוני פוראבר - או שמא הפוני הקטן
...~_~ 12.ממלכת האור - נראה לי אני יודעת מה זה.. וממ.. היא לא היתה חביבה[?]
13.עליסה - אהבתי מאוד..
נו אמרתי כבר, ראיתי בעיקר ערוץ 6.. |:

נאם ^^

כתבתי בעיקר סדרות שכשהייתי חצי ישנה (וכן, נא לשים לב לשעה
) לא ראיתי שכתבו עליהם... דובוני איכפת לי הזכירו לא מעט
(ואני אוהבת רק את הסרט עם הבני דודים שלהם ואת הסדרה איתם... הבני דודים חמודים יותר בעיני ^^ *מחבקת בובת ארנב-איכפת-לי*

Miss Pigmelion

New member
שייאהה! אני הייתי מכורה לזה!|מיעו|

פשוט מכורה לזה! אני אהבתי את זה הכי בעולם נדמה לי!! נשארה לי קלטת אחת של זה אם אני לא טועה! ששיוווואו! איך שכחתי! הייתי מממש ממש קטנה שראיתי את זה!!

LightRay

New member
../images/Emo24.gifשלום!

אחלה רעיון לפורום! אני ליאת, בת 22 מצפון הארץ. יש מלא סדרות מצויירות שאני אוהבת ואהבתי אחת היותר בולטות היא ערי הזהב הנסתרות *יש לי פתיחים של הרבה סדרות ומי שרוצה להחליף מוזמן לשלוח לי הודעה פרטית ואני אשלח לו את מספר איסיקיו שלי.

למעלה