שירשור היכרות

נעלולי פלא!

אהבתי את הסדרה הזאת!

אוי ככןן../images/Emo70.gif|נעלולים../images/Emo70.gif../images/Emo57.gif

איך אהבתי את הסידרה הזאת
. גם הייתה מין תוכנית של תינוקות בחיתולים..
.

תינוקת בצמרת../images/Emo70.gifאכן כן../images/Emo70.gif../images/Emo57.gif

כ"כ אהבתי את זה^^
אני זוכרת את התינוקת שכולם אהבו עם שימלה ורודה מתוקה כזזזאתתתת
^^

אני אהבתי את הבלש ^^

נראה לי באק קראו לו o.o וגם את הטייס ^^ וגם את סופר תינוק עם ההתרסקויות שלו
ונזכרתי מאמצע השיר: כי השילטון הוא בידינו וכאן, הכל נקרא בשמינו, זו עיר- רק של תינוקות לכל תינוק יש פה גם ענן והוא ולבנבן והמשקה שהכי נאהב תמיד עשוי רק מחלב! זווווווווו עיר התינוקוווווווווות ויש הרפתקאווווווווווווות כאלה מרתקות כי השילטון הוא בדינו וכאן, הכל נקרא בשמינו, זו עיר- רק של תינוקות!

חוש-חש הבלש../images/Emo70.gif../images/Emo57.gif

אליו את מתכוונת
אני זוכרת שאהבתי מאוד לראות את זה. זה שודר בערוץ הילדים בימי שני בלבד. אהבתי לראות את זה ולאכול עם זה שניצל שאמי הייתי מכינה לי { זה היה קבוע- ימי שני עם שניצל ועם חושחוש הבלש
}. ומובן שאני גם זוכרת מעולה את התוכנית של התינוקת "תינוקות בצמרת", תוכנית מדהימההההה

horse girl1

New member
שלום אנשימצים../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif

הייייי אני שי אני בת 12 אני חדשה כיאילו דהההההההה ו....אני מקווה להשתלב הסדרה האהובה עלי היא:חוות סוסי הפוני(זה לא כל-כך מצויר אבל דומה)

Miss Pigmelion

New member
יש את זה גם בערוץ 1|מיעו|

זה לא מצויר, זה בובות כאלה. אני לא אהבתי את זה..

frodo1

New member
היי

אני נועם והסדרה מלויירת שאני אוהב במיוחד היא הרפתקאות ג'קי צ'אן. אני חולה על זה! אני גם אוהב את הסדרה סאות'פארק ומשפחת סימפסון.

frodo1

New member
מלויירת=מצויירת

וגם אהבתי את החתולים הסמוראים, אקסמן החדש והישן וספיידרמן. עוד דבל אחד
ג'קי שולט!!!!!

frodo1

New member
אני מזה סנילי../images/Emo163.gif

אני גם אוהב את סמוראי ג'ק! למרות שזה בכלל לא שם יפני, כי האמריקאים הטיפשים עושים סדרה על לוחם יפני ואפילו לא טורכים להמציא לו שם יפני! אבל לא נורא, זה אחלה סדרה. בעיקר הפרק הראשון!

Silver Fox

New member
אהלן, אני לילך!../images/Emo140.gif../images/Emo82.gif|חן|

אז, גם אני חולה על סדרות מצוירות
אני צופה בקארטון נטוורק בקביעות, וגם צפיתי (ולפעמים עדיין צופה) בסדרות הישנות ששודרו בערוץ 1 והיו לי גם קלטות: נילס הולגרסון, הלב, המומינים... אני צופה ביוגי או (כן, חברים, זה או ולא הו) וגם אני ממש אוהבת את פיף ותלתול...
אז, זהו, בעצם.

Silver Fox

New member
אה ו...../images/Emo82.gif|חן|

אני רואה אנימות שמורדות במחשב, ומתפללת שיחזירו ל'טלמאניה' את רצף השידורים הישן - מפלצות אמיתיות, חופרי הקברים, אד אד ואדי. מישהו צופה בהן?

למעלה