שירשור היכרות

ביטלגוס

New member
היי

שמי בן סדרות הילדות האהובות עליי, לפי סדר: 1. הקוסם מארץ עוץ - הגרסה היפנית, אחלה פסקול 2. נילס הולגרסון 3. ערי הזהב המסתוריות

swirrrly

New member
שירלי-יוגי הו ../images/Emo118.gif../images/Emo176.gif

ועכשיו אני גם אגיד :
אה ו.. בעיקרון גם פיוצ'ורמה, סימפסון, סאות'פארק... ואני מניחה שגם כל מיני אנימה, אם רק הייתי רואה אותם קודם..

vashla

New member
שאאאלום לאנשים כאן!!!!!!!!!!

אני בר, נעים מאוד להכיר אותכם, בת 13, ואני רואה סדרות מצוירות. טוב שנפתח פורום על זה!!!!!! החברה הכי טובה שלי חושבת שאני מוזרה, אבא שלי מרים גבה ושואל "בר, את עדיין רואה את זה?" אז כן, אני עדיין רואה ואני חושבת שאני אמשיך לראות,כי סדרות מצוירות זה קסם ילדותי שפשוט קשה לי להפסיק לראות!!!!!! אפילו סבתא שלי רואה מצוירים. אני הכי אוהבת המומינים, והיה פעם דובוני איכפת לי,ועוד מלא, תגידו שמות אני פשוט לא זוכרת.. המומינים הכי חמודים
!
וזהו, אני לא אוהבת פוקמון וכל הדברים האלה, אבל בסגנון המומינים, בהחלט.. טוב, לילה טוב, ואני מקווה להתקבל פה יפה!!!! אני ילדה נחמדה בסך הכל!! טוב?! גוד נייט!!!!

© Tweety ©

New member
גמני פה!

>ואני אפילו מזהה את המנהלים< אני גלי בת 18(כן מה לעשות?)ונורא אוהבת סדרות מצוירות.הסדרה שהכי אהבתי הייתה ארתור שנגדעה בטרם עת. מזל טוב!

ארתור לא נגדעה בטרם עת הפרק

האחרון שיצא בארצות הברית שודר בארץ זה הפרק שנשרף הבית ספר הוא הוכן במיוחד לצורך אסון התאומים

ראיתי את כל הפרקים../images/Emo6.gifמזמן../images/Emo70.gif../images/Emo57.gif

גם שודר סרט של ארתור שהבקסטריזבויז <ג'יז איזה שם ארוך> מגיעים לארץ שלהם ופרנסין רוצה להקים להקה ..
..
היה שולת(ט)
^^

לסרט קוראים בסך הכל רוק אנ רול

יש לי אותו מוקלט איפשהו בבית הקלטת נעלמה לי זה משגע אותי יחד עם הסרט פרנקלין האביר הירוק "לא נעליב אותם לא נעליב אתכם כי זה לא משהו אישי אם מדברים על רוק ומדברים על רוק אסור לשכוח שהרוק הוא חופשי כן כן תנו לי לנגן לנצח קחו את כל התהילה " אני לא זווכר יותר

תנו את הקצב וקחו את המנגינה../images/Emo57.gif

לנגן לנצחחחחח
. גם לי זה מוקלט. אבל אין לי את פרנקלין
.

Piglett

New member
היי ../images/Emo13.gif

רום, בן 12 וחצי. לפעמים אני רואה קארטון נטוורק (דקסטר, לפעמים פאוור פאף - טו גירליש פור מי, ג'ק הסמוראי - בגלל האנימציה המעולה, והקלאסיקה - סקובי דו), בערוץ 6 "ליגת הצדק", הייתי רואה לפעמים פוקימון כשהייתי בכיתה ג' ומוקדם יותר הייתי רואה "הלב", כשעוד שודר הייתי רואה "באטמן", "באטמן הדור הבא" ו-"סופרמן". בערוץ 1 ראיתי לפעמים "אקסמן". דרך הסדרות האלה בעצם הגעתי לקומיקס. אהבת הילדות שלי הייתה "הדרדסים". לפעמים הייתי רואה בשידורים החוזרים את "נילס הולגרסון" ו-"הקטקטים", עם שיר הפתיחה הבלתי נשכח. את "גברת פלפלת" אף פעם לא ראיתי, אבל אני מכור לשיר פתיחה. לא הייתי מהמכורים של "המומינים", אבל ראיתי פרק או שניים. סדרות שכבר לא בהשיג ידי - ספונג' בוב וראגרטס - גאונות!!!!!! עכשיו אני "משיג" את סדרת האנימה hellsing.

Piglett

New member
בעע, מה עם פיוצ'רמה והסימפסונס?!

אולי התבלבתי עם כל הסדרות ילדות. אז אני רואה גם את אלה. וכל השירשור הזכיר לי שהייתי רואה פעם גם את צבי הנינג'ה, ספיידרמן והאופנוברים ממאדים. נוסטלגיה.

Piglett

New member
התמכרתי גם לשיר הפתיחה של

המעופפים הנועזים, וגם הייתי מכור ללוני טונס ולטייני טונס. ולאנמאניקס. פינקי והמוח שולטים!!!!!!

Piglett

New member
וואי וואי וואי.

מייטי מקס. וחא מזמן ראיתי ב-"לוגי" את "היה היה" עם השעון הנצחי!

Piglett

New member
אחת האהובות עליי -

פריקזויד!!!! מכירים את המסך הכחול הזה של הווינדוס? חשבתי שזה יעביר אותי אל תוך המחשב כמו את דקסטר דאגלס.

לפוטרומה והסימפסון יש פורום

בתפוז בפני עצמו למידע מקיף על הסדרות הפופולריות האלו מומלץ לעיין גם בפורום הזה:)

Evil Beast

New member
היי!

שם:עידו גיל:13 וחצי סדרות אהובות- אמממ חתולי הרעם, כרישי הנמר(טייגר שארקס, סדרת מופת), ג'קי צ'אן, אקסמן, ספידרמן, ליגת הצדק, בטמן, בטמן הדור הבא, האקסמן אבולושיון, פרויקט זיטה, כוח חשמלי(סטאטיק שוק) יש עוד הרבה. והידעתם? הסדרה מוצ'ה לוצ'ה המשודרת בערוץ דבליו בי קידס, עומדת להגי לערוץ 6(קלטתי את הדמות הראשית באיזה פרסומון קטן על לוח המונפול, כמו שקלטתי את ה"משבצת" של אד אד ואדי וג'וני בראבו לפני הרבה הרבה זמן, לפני ששודרו)

למעלה