שירשור יום חמישי

פוסה

New member
צהריים../images/Emo42.gif

הייתי היום בטיול עד 11 וחצי. זה מגרש כזה עם אופנים \תמרורים. כל אחד מקבל מספר ואופניים ונוסעים ואחת שם יושבת וצורחת מס' _ לא עצרת בעצור,תחזור לתקן. ואז פתאום אני שומעת מס' 22 לא עצרת באדום הרמוזור שם לא התחלף
וגם נכנסתי באין כניסה היא לא שמה
לא נורא.
כל פעם ששומעים מספר מי זה המספר הזה?! והבנים עשו חבורת עבריינים ובכוונה לא עצרו בתמרורים.
היה כיף נורא
עוד מעט אני אגיב לכולם.

שירוש 221

New member
כןן גם אנחנו היינו בזה אבל בכיתה ה'

קוראים לזה גן חיםם יש ברמת גןן אני יודעת באיזה היית?[ כיאילו איפה זה נמצא?

צהרייייים../images/Emo110.gif

היה מבחן בתנ"ך.. היה לי נוראיי:p לא היה לה טפסים לחלק למבחן
נורא נחמד נכון? אז היא הכתביה לנוו.. ובגלל שהיא הכתיבה אז היא קצרה את זה ל2 שאלות [בתוך כל שאלה א ו-ב..] והשאלה השניה נראלי עשיתי מזה שטויות למרות שידעתי את זה די טוב.. חבל.. לא נורא עבר:] היוםם בשיעור חמישי חברה שלי עשתה לי 2 צמווות:p [מכל הראש..] חחחחחחחחחחחח ואני נראית ככה כמו קיבוצניקיתתת
איזה שווה לייייייי
ואמרו לי גם צופיפניקית..:p וגם שאני נראית יותר קטנה ממה שאני נראית בלי הצמות
עוד מעט הולכתתת.. מחר מתחיל החונכוווווות! ני מתרגשתתתת
יומטווב.

hila846

New member
בעז"ה תצליחי:)../images/Emo80.gif

חחחחח איך אני אוהבת צמות בכל הראשש:]

hila846

New member
כע אני יודעתת אמרתי בכלליות../images/Emo80.gif

איזה שיער מהממם יש לךךךך
איזה יאפהה זהה:) אין בעד מה מאמייי

צהריייםם../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif

חחזרררררתייייייייי מהססיווווווווררררררר היה מושלםם
וואיייייייייייייי הלווואיי שאחותיי תמותת אני פשוטט שונאאאת אותה שתמות אמןןן בע"ה!!!! בעעעעעעעעע שונאת אותה מפגרת מטומטמת סתוממההה גנבתת!!
היא גנבה לי כסף והיא אומרת שאבא שלי נתן להה ושאלתי אותו והוא אמר שהוא לא נתןן לההההה ולקחתי את זה אז היא בכתהה כמו לא יודעת מהה!! אזזזז הבאתי ללהה תכססףף אבלל חכו שאבא שליי יחזוורר היא תחזיר לי את זההההה ובוא ניראהה עם לאא שונאתת ואתתההה איזה נכסיייתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!!

היא תחזיר..אפילו בלי אבא שלך..כי../images/Emo41.gif

כי היא יודעת שהוא לא נתן לה והיא לקחה ממך..ובטח היא יודעת שאת תגידי לאבא שלך על זה..אז היא תחזיר לך כי אם תגידי לאבא שלך שהיא אמרה שהוא נתן..זה לא ישמע טוב..חחחחח...היא תחזיר... שמחה שנהנת יפשייליי דבריתיי נשמתיי...:) -שירק'י-

שירוש 221

New member
צהרייים טובים../images/Emo192.gif

חחחחח איזה יום קיבלנו את לוח המבחנים של השנה ואי כמה מבחנים יש בחודש 6 והכי הרבה בינואר עם אני לא טועה למדנו על בלדות דווקא היה די נחמד אחר כך למדנו גאומטריה
והמורה נתנה לנו 18 דפים שבכל דףף 6 שאלות אוףף כמה שאלות
כבר אין לנו יום בלי שיעורים וכל יום התיק שוקל 10 ק''ג ילדה בכיתה שלי בודקת אז תמיד היא אומרת לנו חחח טוב מקווה שהיה יום נעים זזתי עוד מעט למורה באנגלית ואז אולי לחוג היפ הופ אזזז יאללה ביי

../images/Emo110.gif

*מזכיר לי את ענייין המצלמה וה"אל תדברי ככה"
את מבינה אותי עכשיו
* חחח אל תדאגינ ו:p אחותך הקטנה? איזה תחמנית

צהריים!!../images/Emo41.gif

היה סבבה של יום...:) באתי להגיד שוב לילדה מאתמול סליחה אבל אמרתי כמה אפשר מסכנה שיגעתי אותה..חחחח..כבר אמרתי לה פעמיים מה שוב לא צריך היא כבר אמרה שזה בסדר..חחחחח....=] לא הרגשתי טוב איזה 3-4 שעות התפוצצה לי הבטן מכאבים...:/:/ וההסעה איחרה...התקשרנו מבחוץ לבצפר ואמרנו שלום למה ילדים בחוץ מחכים ואין הסעה...אז הם ניתקו פעמיים ופעם שלישית ילדה אחרת התקשרה ואמרה לי הם לא ינתקו אתם תראו..חח..והיא דיברה בקול כזה מצחיק ובסוף באה הסעה אז היא אמרה טוב ההסעה מגיעה אני הולכת להתראות..חחחחח... והיה צחוקים בהפסקה של 3 עם מורה אחת...היה קורע איתהה...חחחחחחח אין מבחן בערבית..עד להודעה חדשה מחפשים תאריך..:):) עפתי לאכול ולהמשיך שיעורים וכל מה שמסביב..חחחח זיווש חיימשליי אוהבתותך מלאאנייםם דבריתיי נשמה שלייי..=] הילוש דבריתי מאמיי... אוהבת אותכם!=] -שירק'י-

למעלה