שירשור יום חמישי

עררררררררררב

יוםם הדססייי שליי[ורק שלי..
]ח=ו=ז=ר=ת!!!! יאווו כמה התגעגתיי!!!!!
היום היה נחמד.. היה משחקק אצלנוו בבצפר..היה נחמד..:]] אממ.. זהוו! הדסס שאתת פה דברי'יתיי התגעגתיי בטירווף טרוופייםם ואני צכה אוותך בקשר ל... את יודעתת..
אווהבתת מלאןן!
+
+
פטריייייי

היללי 2

New member
עררבב../images/Emo23.gif

היתי בקוסמטיקאית והיא עשתה לי יפה
אממ עוד מעט אני עפה לטלבזיה
סופ"ש נעים לכולם

ערבבבבבבבבבב:)../images/Emo205.gif

ואייי, איזה יום שולט
אני אהיה משצ"ית בע"ה, אני עכשיו בקורס משצים
*האממ זיו
* והיה ממש כייייף
אחרי הבצפר הלכתי לחברה שלי, אכלנו:p ואז הלכנו לחוג של פוטושופ והיה שם פוטושופ 7:p אבל זה לא היה שווה כי לא נגענו בזה, כי למדריך היה שליטה על כל המחשבים:p בקיצור, היה משעמם שם אבל לא נורא:p אח"כ נסענו באוטובוס וירדנו באיזה שהוא רחוב
ופשוט נאבדנו בפ"ת!!! עד שלקחנו מונית לבית של המורה לערב כיתה:) והגענו:] והיה שם פשוט הכי כיייייייייף שבעולם
כולן היו כ"כ מגובשות וזה היה כיייף:) שיחקנו משחק שכל אחת כותבת על כל אחת מחמאות וכל מיני כאלה:p וכולם כתבו לי אכלנית
אבל אני לא צ'מנה
נכון:p? אני אראה לכם ת'בטן שלי:p בקיצור היה שולט
תודה לכל מי שקרא
אוהבת אותכם

einatit4

New member
../images/Emo187.gifרעותהההל'ה../images/Emo3.gif../images/Emo99.gif

שמחה שנהנת
פוטושופ
מסובך מדיי
התגעגעתי אלייך

חחחח איך היה המרק?../images/Emo6.gif../images/Emo108.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גגדדדדדוולל
שמחה שנהנת
ואמרתי לך שיהיה משעמם

hila846

New member
ערבבבבב../images/Emo80.gif

ואיי היום בשיעור ספורט שיחקנו סתם איזה משחק ואז חברה שלי דפקה לי בטעות את המרפק שלה במצח שלי (והיא כולה עצמות אז זה בככל כאבב
) בקיצור יש לי בומבה ענקיתתת.. היום קיבלנו תבוחן במדעים ולא ידעתי בו כלוםם וקיבלתי 105 הייתי בשוק אני כזה המורה זה לא שלי זה לא יכול להיותת
עד שאני רואה כזה תשם שלי למעלהה
לילה טווב

ערב ערבבב../images/Emo110.gif

חחחח הלכנו למסעדהה.. היה הכי מצחיק בארץץץP: חחחחחחחח יש לי סמינר ב"ה שבוע הבא ויש בר מצווה למישו מהמשפחה של אבא שלי.. חח אז אחותי לא הבינה תקשר של אבא שלי אליו.. והיא אמרה שנצייררר לה.. ולא היה דףףף.. אז התחלתי להדגים לה עם האוווכל.. "את רואה את השניצל? זה אבא.. והלימון.. זה סבא.. והתפו"א זה אחות של סבא.." חחחחחחחחחחח ככההה
זה לא היה אמור להצחיק אבל זה יצאא איכשהו.. ואבא שלי לא סייםםם תאוכללל אזזזז הוא לא רצה להעליב תמלצרים [שיחשבו שזה לא טעים] אז הוא החביא את מה שנשאר מתחת לסלט..חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אח"כ שואלים מאיפה ירשתי את הגניםםם שלייי
נממ היה יום פסדרר חבל שהתבאסתי קצת עכשיייו. ומחר חונכווות.. אמאאללהה.. חחח שיהיה לנו בהצלחהההההההה:]] שווה לנוו:p קמים מוקדםם:p ואני עייפה רצח אני אלך לישון מוקדםם היוום [לשם שינוי בימי חמישי בערב] ערב טוב לככם

למעלה