שירשור יום חמישי

oorlyy1

New member
כן חח הדס הייתה חסרה../images/Emo13.gif

דסססס מחכים שתחזרי לפה כבר ותספרי חוויות
התגעגעתי

einatit4

New member
../images/Emo187.gifהתגעגעתיייי../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אוף עם המחשב המעפאן הזהההה
לא הייתי איזה יומיים, והתגעגעתי
אין לי מסנ
היום היה לי נחמד
ומחר
במקום שיעור שלישי[האחרון] יש משהו של הקדמה לבחירות של מועצת תלמידים.. משהו כזהה שמסבירים לנו וכל מועמד מציג את עצמו וכו'
ב19:30 באים אליינו אורחים
להת'

היללי 2

New member
ערב../images/Emo23.gif

יאוו איזה יו לחווץץץ מחר יש לנו שבת בר מצווה לבנדוד שליי בקרית גת
אולי אני יראה אני יודה ונינט חחח
אמממ יש לי ב6 ורבע קוסמטיקאיתת אני עפה להיתאגןן.. מאאוה ענקיית

שירוש 221

New member
ערב ../images/Emo34.gif

חחח חזרתי מהמורה שלי למדתי למבחן באנגלית מחר המבחן מקווה לא להוציא פחות מ-90 גג 80 אוףף מלחיץ ועוד ביום שני מבחן על כל ספר יונה שהיה ערב מושלם
תהנו

hila846

New member
החזירו לי תמחשבבבב../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo80.gif

סוף סוףףףףףףףף כמה זמן חיכיתי לוווווו:p חזרתי ב-5 הביתה אבל היה יום נחמדד:) יש לי לעבור על הפורום עוד מלפני איזה חודשיים אז יש לי מלא עבודהה
ערב טובבבב

KATYUHA

New member
אתמול זה היה היום ההכי מושלם בחיים

שלי. בבוקר מוקדם קמתי ורצתי מהר לבית ספר משם לקחו את הלהקה לטאתרון לעשות כמה חזרות להופעה! ואז הגיע הרגע הגדול!אני עליתי על הבמה לבד בלי אף אחד ורקדתי דקה שלמה לבד על הבמה(סולו)כול האורות עליי כולם מסתקלים רק עליי!שיוא איזה כיף!ואז כולם הצטרפו אליי ותוך כמה שניות נגמר הריקוד אחר כך עלינו לריקו השני עים כול הלהקה!וגם שם עשיתי סולו!די קצר אבל עדיין נחשב כ-סולו! ואז עוד פעם עלינו לבמה וגם שם היה לי ולעוד שתי בנות סולו! וזהו אני החלטתי שאני והבמה לא נפרדים יותר! אחר כך אחרי שההופעה הראשונה הסתיימה מהר נסעתי לתחנה מרכזית עליתי על אוטובוס לתל אביב.הגעתי לתחנה מרכזית שם בתל אביב והתחלתי לתווכח עים איזה נהג מונית יצור!בהתחלה אמר לי 40 שקל.אמרתי לו אין מצב שאני מביא לך 40!ואז כול פעם הוא הוריד בחמש אבל בסוף נעצר ב25 שקל. הגעתי ל"בר גיורא"נכנסתי ואחרי שתי שניות נכנסה היפה שלי!!! רוני!!!!!היא נכנסה וחיבקה את כולם!ובקיצור הקיצורים היה את המפגש ההכי הכי שהיה עד עכשיו!!!וגם החבר שלה הוא כול כך מתוק!!!אמן שיתחתנו כבר!!! ואז חזרתי הביתה ישר נפלתי למיטה ונרדמתי תוך שתי שניות חח. אבל ביאס אותי שהילדה שמחליפה אותי בסולואים רקדה את זה פעמיים!ואני פעם אחת!אוף...(עשיתי הופעה 1 מתוך שוש בגלל המפגש עים רוני)אבל לא נורא היה שווה את זה!!

למעלה