שירשור יומי!

לי Li

New member
אני? תמימה? |מלאך|

מאוד! *מסתירה קצוות שיער לבן מתחת לשמיכה* [סאשי! דיי! >< טוב, נו, אולי לא דיי ^^"] אוקיי, באמת סטינו =X הנה, שתקתי =X

לי Li

New member
זה לא אני! ;.; זה השעה!

באמת! --- תודי שזה דיון משעשע [אם נתעלם מהעובדה שהצפנו מעט את הפורום ^^" סליחה]

XDDDD לא, לא, לא...

זאת את! בפרצופך האמיתי! ואני חשפתי אותו ^^ ומה רע? זה נחמט
יותר מדיי נחמט ><

לי Li

New member
XDDDDD

המממ... את יכולה לקחת את קאנה! גם לה יש שיער לבן!
רוצה? ^_^

אלוהים! הטירוף כאן שובר שיאים!

בנות! הם מציוירים לכול הרוחות! 0-0; ואני חשבתי שיובל מטורפת..... (היא בת 11, הכינוי שלה "מאמי של רוכבת" ומה שהיא מסניפה זה ציור של סאשומארו בלשוב מינימליסטי) והרי תמונתה.... ולדעתי אולי תמצאו מישהו שקיים במימד שלכן? (או שלפחות תמצאו לעצמכן חיים....) והכפילים שלכן הם לגמרי OOC! זהו, שתקתי

אוך! תפוזאידיוט~!!!

מחבל במאמצי לפרסם את תמונתה של המטורללת המדופלמת (היא אמרה שהיא בהיריון מסאשו....) מטורללת)

לי Li

New member
הם מצויירים? 0.0

ווווווווווואאאאאאאאאאאאאאא לא ידעתי!! 0.0 ואני כל הזמן הזה חשבתי שסאשי ואינו נמצאים באמת מתחת לשמיכה שלי! ואני באמת חשבתי שאני אזכה לראות אותם במציאות בליבוש מינימלי. באמת באמת, אני חשבתי שהם אמיתיים! בדיוק כמו פיית השיניים וסנטה קלאוס!
ואת! את באה ומנפצת לי את האשליות!
עוד מעט גם תגידי ששלגיה ושבעת הגמדים לא קיימים ושהסיפור של סינדרלה בכלל לא התרחש ובכלל תנפצי לי את הבועה הורודה
רעה! --- הבנו, הצפנו, אבל אל תדאגי, למרות שאנחנו לא שפויות, אנחנו יודעות להבדיל בין מציאות לדימיון

לי Li

New member
קצת? XD

נראה לי שהפעם זה היה הרבה ^^" --- ושוב סליחה מהפורום על ההצפה. אבל תודו שזה היה משעשע

לי Li

New member
K ^^

אבל זה לא היה חולני ^^ זה לא שאמרנו דברים גסים
סתם דברים מצחיקים והזויים ^^" נמ, טוב =X

לי Li

New member
XD indeed

you go girl ^^ חוץ מזה, מי אמר שכבר לא מצאתי אנשים במימד שלנו?

מצטערת אם פגעתי.....

זה לא שאני לא מרחפת לגמרי ולא שרוטה על כל הראש ולא ממציאה סיפורים דמיוניים ומעמידה פנים שאני יוקאית/הניואית מאאאגניבה אבל אני לא משלה את עצמי עד כדי כך!!!! ולי עוד קוראים מוזרה..... "זה לא טוב לשקוע בחלומות, ולשכוח לחיות"! ציטוט גאני של דמבלדור מהארי פוטר ואבן החכמים, הראי של ינפתא....

לי Li

New member
~_~

עדיין לא הבנת שאנחנו לא משלות את עצמנו? אנחנו מודעות לעובדה שאלו דמויות מצויירות, פשוט מאוד כיף להתחרפן מידי פעם. את לא אוהבת את זה. חבל. אבל בין לא לאהוב לבין להעיר עם הודעה בה את כותבת שאנחנו צריכות למצוא חיים יש הבדל. כי חיים, יש לנו. תאמיני לי. בכל אופן, אנחנו לא הערנו לך על הטופיקים המיותרים שפתחת רק כדי לפרסם את הציורים שלך למרות שיש שרשור ציורים. ולא הערנו בפעמים בהם הצפת את הפורום עם 80 נצל"ושים ביום של "בואו לצאט!!!" "אההה!! למה אתם לא באים לצ'אט?????!!!" "משעמם ליי!!!!!!111111אחדאחדאחדאחד בואו לצ'אט" וכאלה. אנחנו קיבלנו את המוזריות שלך, אז עכשיו תורך לקבל את שלנו. לא פגענו, לא פתחנו טופיקים, דנו בנושאים שקשורים לסדרה. אז מה אם קצת סטינו (XD), קורה, מתחרפנים. וזאת ההודעה האחרונה שלי בנושא. לא נוח לך, אל תקראי.

למעלה