שירשור יומי!

PakoLina

New member
נאמפ. פרק יפה. ../images/Emo187.gif

היה פרק יפה.. בעיקר הסוף. אינו:"וחוץ מזה, תראו מה אני יכול לעשות!" *שובר את ההר* *עדאפעם* מיריק
:"די! אינויאשה! זה מסוכן לשחק עם החרב הזאת שהיא כזאת מסוכנת!" אינו:"חה! זה כלום!" קגו:"אינויאשה!!" אינויאשה: "מבט מפוחד" קגו:"אוסווארי." אינו: "שכחתי את קגומה.. *X*" נאמפ. ערוץ הילדים המעפנים האלו קטעו את מה יהיה בפרק הבא..

RUN FOR YOU'R LIFE!

עכשיו שהוא יכול להשתמש בחרב מתיי שהוא רוצה הוא יהיה מסוכן בידיוק כמו שהוא מסוכן בתור שד............ חחחחח runnn!!!! איזה פרק חמודי! אהבתי תטאוריית מערובולות.. איזה מאמי(עם הסילסולים של נינט לא סתם!)!!!! איך הוא נלחם בשד.. כל כך שקסי!!.. אגב יש לי חוברות doujinshi של אינו X מירוקו! זה כל כך יפה!!.. מי שרוצה אני אשלח לו.. ^_^ kawaii פרק!

J e i n

New member
איזה פרק מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אינויאשה: *מתלהב מהחרב* "אף אחד לא יכול לעצור אותי" (אני לא זוכרת ציטוט מדויק) קאגומה: "אינויאשה... אוסווארי!" אינויאשה: *נופל* "חוץ מקאגומה" למה הוא הרביץ לטוטוסאי? המסכן כבר חצי נכה ממנו!

harar8

New member
היה פרק יפה

איך אינויאשה התלהב מהחרב קאגומה מתחילה לעצבן עם האוסוורי שלה והצעקות.

GalBatz

New member
עדיין לא הבנתי,

למה הם החליטו שריוטסוסיי הוא בת.>< אבל לא נורא.
זה פשוט גורם לי לחשוש שהם יעשו את זה גם לג'אקוטסו.;;

Horse Wishper

New member
אוי זה היה פרק גדווווווווווווווול

אהבתיייייייייי
איך הוא השתלט על השד שבתוכו והלך לטסאיגה... ונלחם בדרקונה (עוד ללא קלטתי את שמה
) זה היה כזה יפהההההההההההה
ואיך שהיא נהייתה קלה באמצע... ואיך שאחר כך מיוגה אמר: "אדון אינויאשה
תמיד ידעתי שתוכל לגבור עליה!" *אעלק*
איך טווטווסאי הסביר להם את התיאוריה והכל, ושאינויאשה נולד לגדולות...
ואיך שאינויאשה התלהב מזה שהוא יכול לשלוט על צלקת הרוח ועשה את זה לכל עבר, ואז טווטווסאי ברח עם השור שלו(
) וקגומה עושה כזה: "אינויאשה..." והוא כזה עושה פרצוף של: "אוי לא..."
וזה היה כזה צפוי שהיא תגיד לו אוסוארי
אבל זה היה עדיין גדול שהיא אמרה לו כזה: "אוסוארי
" והוא נפל ועשה בור כזה, ומירוקו/סאנגו אומרים: "לפעמים הוא כזה מתלהב/שחצן..."
בקיצור- פרק שולטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט

תיקון טעות-../images/Emo113.gif

טווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווטווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווסאי

keshush

New member
קרע אותי הפרק הזה לא הפסקתי לצחוק

טוווטוווסאי פשוט הרג אותי ובסוף- *אינויאשה מפגין את יכולתו החדשה בלשלוט בצלקת הרוח מירוקו: אסור לשחק עם חרב כל כך חזקה סאנגו: אינויאשה די!!! אינויאשה: אני עכשיו בלתי מנוצח נראה מי יכול לגבור עלי עכשיו קגומה: אינויאשה. אסווארי. *אינויאשה נופל* אינויאשה: שכחתי את קגומה קרע אותי!!!!! וגם זה- אינויאשה: פעלתי לפי האינסטינקטים שלי... טוווטוווסאי: עשית את זה בטעות?!?!?! ואינו בסוף איך הוא התלהב מזה שהוא יכול לשלוט שוב בטסאייגה ואיזה יופי היה כשהו התאמץ להגיע לחרב שלו... ואני אישית כשהוא הפך לשד ואמר קגומה דאגתי- אם הוא רוצה להרוג אותו ואז הבנתי שזה לא יכול להיות כי הרי הוא אוהב אותה... מיוגה וטוווטוווסאי גם היום קרעו אותי... מירוקו היה אמיץ היום כשהו ניסה להגן על אינויאשה. סאנגו לא עשתה כלום כמעט חוץ מלהגיד לקירארה לפנות אחורה כדי שהם לא ייפגעו מבחינתה הפרק היה מיותר... ולא היה לי כוח להגיב על הפרק של אתמול אז אני אגיב עכשיו מיוגה וטוווטוווסאי שולטים!!!!!! שניהם קרעו אותי מצחוק. מיוגה סתם פחדן

keshush

New member
קראתי את זה עוד פעם וזה בלתי מובן

לגמרי תנסו להבין משהוא...

sintesis

New member
איזה חמוד אינויאשה מתלהב מהחרב שלו!

היה שווה לראות את כל הפרק רק בשביל הסצנה הזאת!! טוב האמת היה שווה לראות את כל הפרק גם בשביל כל השאר, אבל זה היה כזה מעולה! למה קגומה הרעה היתה צריכה להפסיק את זה? :(

לי Li

New member
פרק יפה!! פרק כל כך שולט!! *.*

אהבתי את הגילויים של אינויאשה. הוא ממש היה שולט בפרק הזה! ^_^ איך שהוא נלחם בשד שבתוכו ולא ויתר. אהבתי את האומת והנחישות. ובסוף הוא קרע אותי לגמרי, איך שהוא שיחק עם החרב כמו ילד קטן שמתלהב מצעצוע. והוא כזה "תראו! שם! ושם!" *מקפץ והורס דברים עם החרב* XDDDDD זה היה קורע! ^_^ אה, והקטע עם קאגומה וה"שב" היה קורע גם כן, איך שאינו אמר "אף אחד לא יכול להביס אותי עכשיו" קאגומה: "אינויאשה" אינו: "אה?" -.-" קאגומה: "שב" אינו: *נפילה* "שכחתי מקאגומה..." -.-" XDDDDDDDD זה היה קורע. אה, ומירוקו היה גם שולט. סוף סוף הוא החליט להתערב. העיקר כל הזמן הם רק צופים בו נלחם ולא עוזרים בכלל ~_~ הם צריכים לעזור יותר. וסאנגו ומירוקו לפחות שותקים, קאגומה צורחת ~_~ עוד יותר גרוע =X לסיכום: שיפו נדחף (בקטע שאינו ניצח וקאגומה באה לעברו והוא אמר "קאגומה" ואז במקום שקאגומה תדבר שיפו בא, קפץ על אינו ודיבר. ~_~) טוטוסאי מעצבן ולשדה הזאת יש אשכרה קול של דראג קווין =X ^_^ פרק שולט. רק שהם שוב חתכו את הפירוי לפרק הבא ><**** ארג!! מוות!! ><***

במפ! צעצוע חדש, אז הוא מתלהב

למה לא? הייתי רוצה לשחק איתו קצת...^^ ובאמת השדה הזאת מוזרה. באינויאשה יש הרבה זהויות מיניות ><

למעלה