שירשור יומי!

גמני מחורפנת...אבל

אני יודעת! גמני משתגעת! וזאת הסיבה שאני לא פותחת שרשור על כול דבר, אלא מנצל"ש אגב הקפצה קלה לשרשורים חשובים.... ולא התכוונתי לפגוע, מצטערת אם פגעתי אבל באמת! יש כאן אנשים שלא רוצים לקרוא דברים כאלה! לפחות תזהירו....

לי Li

New member
זהו.

גם אני לא רואה מה מפריע בדיון כזה. אני חושבת שזה יותר מצחיק והזוי מאשר סוטה... אבל בסדר. ננסה להזהיר פעם הבאה. (אגב, תודה על התמיכה ^^")

לי Li

New member
שכחנו להזהיר כי דיי נסחפנו

אבל בכל מקרה, ראית שהדיון התפתח לצד כזה. יכלת להפסיק לקרוא פשוט. אני לא רואה איזה דברים סוטים כתבנו חוץ אולי מהקטע של הלהוריד פריט לבוש. אבל באמת, בשביל גיל 12 אפילו (שזה הגיל שלך אם אני לא טועה) זה לא סוטה... זה לא שהתחלנו לפנטז על מה נעשה... בכל אופן, מצטערת גם כן אם קצת נסחפנו. פעם הבאה ננסה להזהיר =X

יאפ

אני גם מתנצלת. אבל זה כן היה קשור לדיון, זה היה דיון שכזה. לא הייתי מתנגדת לחזור עליו XD

special girl1

New member
פרק מצחיק ../images/Emo6.gif

איך פחדתי בהתחלה! חשבתי עוד יקרה לו משהו! זה היה כל כך יפה כשהוא ניסה להגיע לטסאיגה!!! ואז אחרי שהוא הרג אותה [הגיע הזמן, כל כך מעצבנת >< ] היה כל כך מצחיק!!! הפרצופים של אינו... חחחחח אי אפשר בלעדיהם!!! "שכחתי את קגומה..." XDDDD אינו דווקא חמוד כשהוא משתחצן...
ובאמת מה קרה שערוץ הילדים לא הראו מה יהיה מחר?!?!?!?! אווווווווווף עכשיו להיות במתח עד לפרק הבא!!

HANSAMA

New member
פרק יפה

חחח אהבתי את הפרק, אבל מה הקטע שהוא לא שולט בשד השלם זה לא שווה. חחחח איזה מזל שכרגע אמרת שהם לא הראו מה יהיה מחר כי אני פספסתי את התקציר.. הייתי בטוח שהפסדתי

../images/Emo107.gifלא נראה לי שיהיה משו..../images/Emo58.gif

חובבת ספוילרים שכמוני. הלכתי להסתכל על על התמונות של הפרק הבא. שיפו נתקל במישי... האבא[?] שלה הופך ללטאה.. אינויאשה מנצח אותו כמובן.. לא מסעיר במיוחד.

Stinki Winki

New member
בעעעעעעעעעע

הריוקו-איך-שלא-קוראים-לה הזאת מגעילה ומעצבנת. טוב שהיא מתה. טסאיגה קלה!!!!! הוריי
. נמאס לי מפרקים עם קרבות><

צריכה תקציר של הפרק דחוף

מה קרה?! אני רציתי לראות אבל הייתה מסיבת בת מצווה של חברה מאוד טובה שלי ואחותי הבטיחה לי שהיא תקליט אבל היא לא הקליטה!!! אני חייבת תקציר של מה שקרה ומה זה האסווארי הזה ששמעתי שקגומה תקעה בסוף? איך נראית ההתקפה החדשה? זה נכון שאינו הצליח להשתלט על השד? ומה?! העונה נגמרה? (סליחה על הצפת השאלות).

אני מוכנה להתנדב

לא היתה ממש עלילה בפרק של אתמול, למעשה רוב הפרק היה על הקרב של אינויאשה עם השדת דרקון קווין הזאת, החרב נעשתה קלה יותר, דבר שהקל כמובן כמובן על השימוש בה ותרם הרבה לתבוסה של השדה. בעיקרון אינויאשה פעל לפי האינסטינקטים החושניים שלו ולפי הרגשה בלבד מבלי שטוטוסאי הסביר לו על הפעולה שנקראת "גל התרעה". השדה התנפצנ לאלף רסיסים, טסאיגה הפכה ליותר קלה, אינו השוויץ בה, היה מאושר כמו ילד עם צעצוע חדש וצרח שמעכשיו הוא בלתי מנוצח. קגומה קטעה אותו באיזה "אסווארי" זעיר ובקיצורי קצרים, היה מצחיק :) כן, נגמרה העונה השנייה, אבל לא הסדרה! היום זו העונה השלישית:(

למעלה