בוקר טופפפפ!!!../images/Emo41.gif
אני עודמט הולכת לחברה שלי..לסיים יומן קריאה..=]יהיה בטח צחוקים גם וכיף עם אחותה התאומה..=] הם רוצות להיפגש ב-6 לעשות עבודה בלשון ולי לא מתאים ככה ב-6..וגם אינלי איך להגיע אליהן..אז אמרתי שאני לא יכולה ומחר הם לא יכולות ואז זה כבר וחוזרים לבצפר..אז חברה שלי אמרה שהיא תיפגש איתם כי אנחנו יחד בקבוצה אנחנו 4 אז היא תיפגש וכאילו במקומי היא תעשה ותחשוב וזה כאילו הכול במקומי ואם ישאר משהו לעשות דף הוראות או משו אני יעשה..ולאדעת לא נעים לי שהם יעשו בשביליי את העבודה..אבל חברה שלי אמרה לי אזמה את תמיד עוזרת לי אני יגיד להם שזה בסדר והכול וגם בגלל כל מה שקרה לסבא שלך וזה אז אל תדאגי..אז הסכמתיי..חחחחח..אבל אני יקח חלק לפחות הם יתנו לי משו לעשות אני בטוחה ומקווה!לא רוצה שהן יעשו לי הכול..חחחח..=] נשאר לי רק ללמוד למורשת לקרוא באנגלית סיפור לעשות בפיזיקה עם חברה שלי וללמוד לבוחן בהיסטוריה..אז אינלי הרבה שאני יחזור אני ינסה לסיים כבר..=] אני מתגעגעת לזיווש כפרעלייה..=[היא מזה חסרה ליייי שתחזור מהר כבר..חחחח..היא ממש חסרה לי..=[אני יתקשר אלייה היום ב"ה..=] הילוש דבריתיי.. המשך יום מדהייםםם..=] -שירק'י-