שירשור ליום רביעי!!!

hila846

New member
יש לי קצת בעיה עם התמונות../images/Emo122.gif|פרה

אני לא מצליחה בצייר להוריד תלבן הזה מסביבב
הדסס-HELP

hila846

New member
אנלא יכולהה../images/Emo3.gif../images/Emo80.gif

תקשיבייי פתאום הנקודה הכחולה הזאת נעלמה לייי

את צריכה ללחוץ כזה על הלבן..../images/Emo204.gif

סתם לחיצה.. ואז הקוים סביב התמונה ייעלמו לך..ויופיע הכחול:] תנסי שנייה..

einatit4

New member
../images/Emo55.gifהאמ**היסטרית**האמ את כלכך

יפהההה אם הייתי נראת כמוך לא הייתה לי בעיה ללכת לרוברטו.. אבל אני לא נראת כמוך

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo204.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חלי מיכל עינת רעות ואורלי../images/Emo204.gif

אורלי במיוחד
היא העבירה לי סירטון כבר שלוש שעותתתתתתתתתתתתתת התנתק לי המסן..כאילו פתאום הלכה נהיה לי "לא מגיב" אז נאלתי לצאתת..בורי.. המחשב עובד יותר מדיי חחחחחחחחחחחחח מיכל.. תודיעי לפטריי.. שלחי לה אסמס או משו.. יאללה לילה טובבבבבבבבבבבבבבב:]. וחלוש.. תראי את הפלא פה.. שמתי בשרשור

einatit4

New member
../images/Emo55.gifבוקר אור בוקר טוב../images/Emo42.gif../images/Emo13.gif

עוד אבע שעה אנחנו יוצאים לטיול בגליל
כל מי שהולך לרחובות שיהנה הכי הכי בעולם!! שיהיה לכם יום מצוין

בוקר טופפפפ!!!../images/Emo41.gif

אני עודמט הולכת לחברה שלי..לסיים יומן קריאה..=]יהיה בטח צחוקים גם וכיף עם אחותה התאומה..=] הם רוצות להיפגש ב-6 לעשות עבודה בלשון ולי לא מתאים ככה ב-6..וגם אינלי איך להגיע אליהן..אז אמרתי שאני לא יכולה ומחר הם לא יכולות ואז זה כבר וחוזרים לבצפר..אז חברה שלי אמרה שהיא תיפגש איתם כי אנחנו יחד בקבוצה אנחנו 4 אז היא תיפגש וכאילו במקומי היא תעשה ותחשוב וזה כאילו הכול במקומי ואם ישאר משהו לעשות דף הוראות או משו אני יעשה..ולאדעת לא נעים לי שהם יעשו בשביליי את העבודה..אבל חברה שלי אמרה לי אזמה את תמיד עוזרת לי אני יגיד להם שזה בסדר והכול וגם בגלל כל מה שקרה לסבא שלך וזה אז אל תדאגי..אז הסכמתיי..חחחחח..אבל אני יקח חלק לפחות הם יתנו לי משו לעשות אני בטוחה ומקווה!לא רוצה שהן יעשו לי הכול..חחחח..=] נשאר לי רק ללמוד למורשת לקרוא באנגלית סיפור לעשות בפיזיקה עם חברה שלי וללמוד לבוחן בהיסטוריה..אז אינלי הרבה שאני יחזור אני ינסה לסיים כבר..=] אני מתגעגעת לזיווש כפרעלייה..=[היא מזה חסרה ליייי שתחזור מהר כבר..חחחח..היא ממש חסרה לי..=[אני יתקשר אלייה היום ב"ה..=] הילוש דבריתיי.. המשך יום מדהייםםם..=] -שירק'י-

../images/Emo207.gifתמונות חדשות של אגמי=]

נכנסתי לאתר eonline שאני מניחה שהרבה מכירים..וראיתי כמה תמונות חדשות..אני לא בטוחה שראו אותם בכלל אבל זה שווה כניסה..תמונות מהממות..!!

למעלה