שירשור ליום רביעי!!!

יעל 13

New member
בוקררררררררררררררררר

עוד מעט אני יוצאת להפלגה עם אבא שלי
מחר אני נוסעת לצפון עם המשפחה המורחבתתתתתתתתתתתת

בוווווקרר טובב../images/Emo13.gif../images/Emo185.gif../images/Emo76.gif../images/Emo108.gif

ואי שיר תודה רבה רבה על התמונות הם פשוט מהממותתת
אממ היום אני הולכת לקנות דג זההבבבבב
אבל אני לא יודעת איך לקרוא לו
חשבתי בהתחלה על גדעון
או שמוליק או גד ואז חשבתי שאני יכולה להנציח את הדגים של מיכי
((למרות שהיו לה הרבה
))אז חשבסבתי גם על השם קסם...
רעיונות יבואו בברכה
שיהיה לכם יוממקסיםםם

חחחחחחח תודה../images/Emo9.gif../images/Emo108.gif

את לא רוצה שאני אקרא לו קסם?
ונמו זה שם חממממודדדדדדדדדדדד
תודההההההה

טל ועדי1

New member
תמונות מושלמת../images/Emo70.gif תודה ../images/Emo99.gif

בוקר-מצוייןןן לכולםםםםםםםםםםם
אתמולללל היה את היום הכי מושלםםםםםם עלי אדמותתתת
10.10 תאריך קדוש

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo204.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חח סתם
קמתי היום בבוקר ואמא ואבא הלכו לקניות:| ואחותי הפיצית באה עם חברה שלה ועושה לי : "גם אביה באה ליומולדת שלך" אז שאלתי אותה : "גם?, למה מי עוד.
?" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יש לי מסיבת הפתעה
אחותי הקטנהההההההה לא יודעת לשמור סודות!!

מאשה

New member
אורלי סתכלי רגע../images/Emo13.gif

א אנ אני אני א אני או אני אוה אני אוהב אני אוהבת אני אוהבת א אני אוהבת או אני אוהבת אות אני אוהבת אותך3> אני אוהבת אות אני אוהבת או אני אוהבת א אני אוהבת אני אוהב אני אוה אני או אני א אני אנ א

oorlyy1

New member
מאשוש אמאלה איזו חמודה!!

מוווווווואה
אני אוהבת אותך המון בחזרה=]]]]

צהריים!!=]../images/Emo41.gif

הייתי אצל חברה שלי..חחח..איזה צחוקים עם התאומה שלה..חחחחחח..בהתחלה שבאתי וזה התחבקנו וזה כאילו שנים לא התראינו..חחחח..ועלינו למעלה ואז דיברנו קצת עם אחותה והתחלנו בעבודה..חחחחח..וכל הזמן עצרנו ודיברנו ואז ירדנו למטה כי היה טלפון לקרן אז היא שמה על רמקול וזה כי זאת הייתה חברה שלנו ובסוף בלשון קבענו לעשות אני וקרן לבד וטל ורותם לבד כי אין יום של ארבעתנו יחד יכולות..בקיצר סגרנו ת'עניין וכל הזמן עצרנו ודיברנו ואז ראינו משו קצר במחשב וכבר היה 1 והן היו צריכות ללכת וגמני אז הלכתי והם גם יצאו איתי..אבל באתי באופניים אז זה היה מהיר..=] באתי אכלתי ועזרתי לאמא שלי הורדתי את כל הדברים אחרי השטיפה ושטפתי כלים..ועכשיו נשאר לי רק להדפיס ת'עבודה לא הספקנו..חחחח...ובלשון ופיזיקה כבר תכננו הכול לעשות ביום ראשון..אנחנו מתכננות לעשות בפיזיקה משו מזה יפההה..=] שיהיה המשך יום מקסים!! אני מתגעגעת לזיווש..=[כפרעלייהה כמה אני מתגעגעת היא הכי חסרה לי שישששש כפרעלייה.. הילוששש דבריתי מאמיי -שירק'י-

למעלה