שירשור ליום רביעי!!!

כנסי שירוששש!!=]../images/Emo41.gif

א אנ אני אני מ אני מת אני מתה אני מתה עלייך!:):) אני מתה עליי אני מתה עלי אני מתה על אני מתה ע אני מתה אני מת אני מ אנ א אוהבתותך יפתיי..=] מאשוש סורי על העתקה..:p

יפה שלייייייייייייייי../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

מתה עליךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך
ת תו תוד תודה תודה ע תודה ענ תודה ענק תודה ענקי תודה ענקית תודה ענקי תודה ענק תודה ענ תודה ע תודה תוד תו ת חחחחחח סלחה עלהעתקה
אמממממ שירקיייייייי
מתה עליךךךךךךך!!!

היללי 2

New member
עעררבב../images/Emo23.gif

היתי היום אצל דודים שלי בקרית גת... היה כייףף הייתי אמורה לנסוע למודיעין אבל בשניה האחרונה אחים שלי לא רצו שניסע
מממש היתבעסתי.. עד שאבא שלי יכל...
טוב לאנורא חפיףף.. מיכל הדסי ופטרי הלכתם בסוף?? ערב טובבב
מאאאאאאאווווהה

יעל 13

New member
ערב....../images/Emo4.gif

חזרתי מההפלגה...קיבלתי מחלת ים נראה לי...יש לי בחילה...אני בקושי זזה... עוד מעט אני פורשת למיטה... מחר אני נוסעת לצפוןןןןן

חזרתי מהדס../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif

כאילו לא ממש ממנה:p חחח המממ זה היה מזה ספונטני היא רצתה שנלך יחד כי לא היה לה מה לעשות ועשו לה מסיבת הפתעה
אזז מזה מיהרתי והלכתי לפני לקנות בלוניייי גזז.. ועד שההיא נפחהההה יש לה זמן
אבל יצא ממש חמוד ויפה:) [לא הספקנו לצלם אתזה
] אבל נקשרו החוטים:p ואז הלכנו לקניוןןן והיה נחמד:) וקניתייי מחזיק חדש לפלאפון ממש יפה
חחגם הדס רצתה אבל לא היה לה איפה לשים
[גמלי אין.. אני תוקעת את זה סתם במקום אחד.] והיה קטע שנכנסנו למכונה שמצלמת.. ועל התמונה הראשונה התחלנווו להקרע מצחוקקק.. אבל ממש להקרעע.. ירדו להדס דמעות מהצחוקק
חחחחחחחחחחחחח אז תמונה אחת יצאההה שאנחנו צוחקות ומשתדלות שלא, עוד אחת שאנחנו צוחקות, אחת שלא הסתכלתי והדס גם לא בדיוק:p, והאחרונההההההה שבכלל לא הייתי בה כי ירדתי מרוב הצחוווק
חחחחחחח ואת הדס רואים צוחקקתת כי זה סופר שניות ואיפשר לעצור אתזהה. ומממש נקרענננווו ואמרנו בתמונה האחרונה לא צוחקים והצלחתי איכשהו למחוק תחיוך ופתאום זה היה כזה "פפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ" ונקרעתייי אז בכלל לא ראו אותיי
בסוף בחרנו אחת
נורא
והממ ואז הלכנו לדודהה שללהה.. ואז זהוווו:p חחחחחחחחחחח היה ממש ממש כייףף:p הדססי

תראו את החתיך:)../images/Emo110.gif

בלי עין הרע:p אגב זה הפאנל הכחול הדי חדש:p חחחחחח הוא יצא מזה מכוער שמה אבל הוא מהמם
וזה מעוות כי זה בהקטנה:p [מה שבצד שמאל זה המחזיק בטיפי יותר גדול..]

למעלה