בהצלחהה
O oorlyy1 New member 5/12/06 #6 בוקר טוב.. התמונה שלך ממש חמודה../images/Emo9.gif לא הלכתי לבצפר אני לא מרגישה טובב יום טוב לכולם
ה היללי 2 New member 5/12/06 #10 צהריםם../images/Emo23.gif ואיי איזה יוםם אני מתהה מעיפותת ויש לנו מבחן בתורה ענקי מחר ולא התחלתי ללמוד.. ויש לי ב3 אורטודאנט... ואז יש לי איזה משו עד 7.. ואין לי זמן לכלוום אני עפה ללוד מהמעט זמן שנישאר חחח יאלה יומטווב
צהריםם../images/Emo23.gif ואיי איזה יוםם אני מתהה מעיפותת ויש לנו מבחן בתורה ענקי מחר ולא התחלתי ללמוד.. ויש לי ב3 אורטודאנט... ואז יש לי איזה משו עד 7.. ואין לי זמן לכלוום אני עפה ללוד מהמעט זמן שנישאר חחח יאלה יומטווב
נ נועה ויטל New member 5/12/06 #20 הילושששש../images/Emo99.gif יפה שלי בהצלחה במבחןןןן בהצלחה באורטודנט
נ נועה ויטל New member 5/12/06 #22 צהריייםםם../images/Emo42.gif../images/Emo13.gif היה מבחן בתנ"ך היה קליק החזירו מבחנים בגאוגרפיההההההההההההההה הייתי בטוחה אינ מקבלת 50!!!! אני שניה לפני שהיא אמרה לי תתציון אני עושה: אלוהים בבקשהה אפילו 60 זה טוב פתאום היא באה אליייייייי אני רואה 93!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אמרתי לה "המורה את בטוחה שאת לא טועה" אז היא עושה לי "כן"
צהריייםםם../images/Emo42.gif../images/Emo13.gif היה מבחן בתנ"ך היה קליק החזירו מבחנים בגאוגרפיההההההההההההההה הייתי בטוחה אינ מקבלת 50!!!! אני שניה לפני שהיא אמרה לי תתציון אני עושה: אלוהים בבקשהה אפילו 60 זה טוב פתאום היא באה אליייייייי אני רואה 93!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אמרתי לה "המורה את בטוחה שאת לא טועה" אז היא עושה לי "כן"