שירשור ליום שלישי

יעל 13

New member
יותר מעצבן!את לא לומדת ומוציאה 100!

זה הכי מעצבן!!!! אני שעות חורשת על היסטוריה ואזרחות וכמה הוצאתי בהיסטוריה?! 77!! מיכל בואי תחלף במוח
עזבי...את תהיי דיסלקטית לא משתלם לך.

ובהצגה..../images/Emo110.gif

היה שחקןן קופי אבא שליי!! נשבעת לכםם.. אמאאא אני מזה נבהלתיי. הוא קופייי!!! ממש ממש ממש היהה דומהה! אניי כמעט חשבתי שזה הוא! זה היה מפחיייייייד:|

oorlyy1

New member
100באזרחות?!?!?!../images/Emo12.gif*כמעט נחנקת* חחח

חחח
איך עושים את זה?
חחחחחחח
כל הכבוד מיכל

חחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo110.gif

אתן נסחפוות
אם היה לכןןן דף עם כל החומר והייתן לומדות את כולו בע"פ הייתן מקבלותת גם מאה:p חחחחחחחח תווודה אורלי:]

מאשה

New member
מיכלי../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

אני אוהבת אותך כל כך

היללי 2

New member
וווואאי גאונה אחת כל הכבוד../images/Emo23.gif

ואני זוכרת שאמרתי לי שהמצאת
דדדיי הפורום הזה טחוון בגאונות
חח כפרעליךך..

יעל 13

New member
צהרייםםםםםםםםם

יו היה כל כך מצחיק היוםםםםם בבוקר כמו שאמרתי הבאתי למחנכת שלי את הסיגריות...ולא עישנתי כל היום
אני גאה בי
גם לא לקחתי מאחרים
אבל ממש קשה לי
אחר כך אחת המורות שקוראים לה קארין עמדה מולי אז שיגעתי אותה
המורה הזאת חולה על חיות! פשוט חולה! יש לה קעקוע של שני דולפינים על היד ומרוב שהיא אוהבת דולפינים היא קראהלבן שלה ריף!! הקיצר
צרחתי לה "קארין!! קארין!! קארין!!" ככה שעההה
עד שהיא באה ואמרה "בוקר טוב" אני כזה "קארין!!!!!!!!!" חחח היא עושה לי "מה קרה??" אני כזה "את לא אוהבת אותי יותר
" אז היא אמרה "אני מתה עלייך!" אני כזה "כן אבל פעם אהבת אותי יותר
" חחחחחחחחח שיגעתי אותההה אחר כך היא הלכה אז צרחתי לה "קארין!!!!!!!!!" אז היא עמדה אליי עם הגב ועשתה לי לא עם הראש
אני כזה "קארין זה דחוף!!!" אז היא הסתובבה
חחח אמרתי לה "את לא מבינה מה קרה!!" היא עושה לי "מה קרה?" אמרתי לה "בר דרכה על נמלה היום בכוונה!" איך היא צחקהה
אני מזה מסתלבטת עליה בקטע של החיות
חח אחר כך היא התקרבה והסתכלתי על הקעקוע של הדולפינים על היד שלה...אז אמרתי לה "קארין העין של הדולפין קצת עקומה..." אז היא אמרה "אף אחד לא מושלם...צריך לקבל את השוני" אני כזה "עזבי אותי באמא שלך" אתם לא מבינים...היא פשוט חולה על חיות...היא לא תהרוג זבוב!! יום אחד היא החליפה מישהו בכיתה ונכנס דבור ע-נ-ק לכיתה...! אז כולם נבהלו וזה והיא אומרת "לא להיבהל זה רק דבור הוא לא עושה כלום" אני כזה "סעמק יש לו עוקץ בגודל של פיל מה לא עושה כלום?!" אדז היא עושה לי "אם לאתעצבנו אותו הוא לא יעשה כלום" אני כזה "כן כי איןלי מה לעשות בחיים חוץ מלריב עם דבור מטומטם!" היא אישה מוזרה ביותרר!! אבל היא כוסיתתתתתתתתת!!! היא אחת הנשים היפותתתתתת!!!
חחחח אחר כך היה לנו מתמטיקה... ושמתי את הראש על השולחן אז המורה שלי בא ורצה להבהיל אותי אז הוא צעק "יעל!" ואי איך קפצתייייייי!! אמרתי לו "אבנר מה אתה דפוק?! יא פגוםםם!" אז הוא אמר לי "אל תיבהלי זה רק אני" אני כזה "זאת אחת הסיבות שהכי כדאי לי להיבהל!
" יו היה כל כך מצחיק היוםםם

מאשה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifיעל את גדולה../images/Emo3.gif

../images/Emo214.gifבהחלט גדולה../images/Emo13.gif

להפסיק לעשן זה לא קל, כל הכבוד לך שאת לא מוותרת לעצמך..

../images/Emo214.gifאני בטוחה ../images/Emo13.gif

את יודעת משהו, הרבה דברים לא קלים בחיים.. ועדיף שתפסיקי עם זה עכשיו מאשר יהיה מאוחר מידי

היפה5

New member
ערב טוב ../images/Emo9.gif../images/Emo43.gif

וכל הכבוד באמת שהפסקת לעשן (למרות שאישית לא ידעתי שאת מעשנת
) אבל יותר טוב שהפסקת את עושה טוב רק לבראיות שלך מאמי
בהצלחה

למעלה