יואו, כיף לך!!!!!1
ה היללי 2 New member 5/12/06 #100 כל הכבודדדדדדדדדד../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif חכמה אחתת... עוד אחת לאוסף
H hila846 New member 5/12/06 #23 צהרים../images/Emo80.gif היה יום אחלה היה לנו מבחן באנגלית והלך לי בלי עין הרע טוב *טפו טפו טפוו* מחר מבחן במשנה ובשבת יש לנו שבת אולפנא ומזה אין לי כוחח:S יומטוב
צהרים../images/Emo80.gif היה יום אחלה היה לנו מבחן באנגלית והלך לי בלי עין הרע טוב *טפו טפו טפוו* מחר מבחן במשנה ובשבת יש לנו שבת אולפנא ומזה אין לי כוחח:S יומטוב
H hila846 New member 5/12/06 #25 ../images/Emo80.gif במבחן בנביא קיבלתי 95 ובמבחן במתמטיקה אתם לא רוצים לדעת כמה קיבלתי אחרי שחרתי אליו כ"כ הרבה ימים והלכתי למורה פרטית קיבלתי 53 כולם קיבלו ציונים די גרועים בחלק של אלגברה הלך לי אחלה אבל בחלק של גאומטריה קיבלתי 4 נקודות מתוך 40 אז המורה אמרה שמי שרוצה להעלות תציון אז יהיה לה ביום ראשון בוחן רק על החלק של אלגברה
../images/Emo80.gif במבחן בנביא קיבלתי 95 ובמבחן במתמטיקה אתם לא רוצים לדעת כמה קיבלתי אחרי שחרתי אליו כ"כ הרבה ימים והלכתי למורה פרטית קיבלתי 53 כולם קיבלו ציונים די גרועים בחלק של אלגברה הלך לי אחלה אבל בחלק של גאומטריה קיבלתי 4 נקודות מתוך 40 אז המורה אמרה שמי שרוצה להעלות תציון אז יהיה לה ביום ראשון בוחן רק על החלק של אלגברה
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 5/12/06 #41 הילוש כל הכבווווד:]../images/Emo110.gif ועל ה53 לא נורא אתת תשתפרי וטפו טפו טפו
T the Girl of Love New member 5/12/06 #53 ../images/Emo214.gif../images/Emo50.gif../images/Emo13.gif אני חושבת שהשבוע הזה הוא אחד המתישים ביותר מבחינה לימודית, אפילו שאין לי שומבחן השבוע
../images/Emo214.gif../images/Emo50.gif../images/Emo13.gif אני חושבת שהשבוע הזה הוא אחד המתישים ביותר מבחינה לימודית, אפילו שאין לי שומבחן השבוע
ה הדסי מתה על אגמי New member 5/12/06 #27 צהרייםם..../images/Emo204.gif אזה מתוקה היא שירר.. קיבלתי במבחן על כל ספר יהושוע 91 ועל כל ספר שופטים 89... המבחן בתנ"ך היה דווקא דיי בסדר.. *בסוף 60 * חחחחחחחחחחחח מחרתיים לשון ראשוןם היסטוריה שלישי מתמטיקה וחמישי ביולוגיה .. בקושי אני אהיה כאן.. יום טוב
צהרייםם..../images/Emo204.gif אזה מתוקה היא שירר.. קיבלתי במבחן על כל ספר יהושוע 91 ועל כל ספר שופטים 89... המבחן בתנ"ך היה דווקא דיי בסדר.. *בסוף 60 * חחחחחחחחחחחח מחרתיים לשון ראשוןם היסטוריה שלישי מתמטיקה וחמישי ביולוגיה .. בקושי אני אהיה כאן.. יום טוב
H hila846 New member 5/12/06 #28 עוד אחת גאונה../images/Emo3.gif../images/Emo80.gif כל הכבוד!!! גאה בך בהצלחה בהכלל
T the Girl of Love New member 5/12/06 #54 ../images/Emo214.gifאמאלה, איזה עומס../images/Emo2.gif את מרובעת , תצליחי בהכל אני סומכת עלייך
ה היללי 2 New member 5/12/06 #98 חחח הדדסס>>>../images/Emo23.gif../images/Emo6.gif הכנת את ה4 לקים של ג'אד בשבילי ?? חח אני לא ישכח לך את זהההה חחח ידעתי שאני ינצח בהתערבות זה היה כזה שקוווףףף בהצלחה מאמיי
חחח הדדסס>>>../images/Emo23.gif../images/Emo6.gif הכנת את ה4 לקים של ג'אד בשבילי ?? חח אני לא ישכח לך את זהההה חחח ידעתי שאני ינצח בהתערבות זה היה כזה שקוווףףף בהצלחה מאמיי
מ מאשה New member 5/12/06 #31 צהריים יום חרא עשינו היום חזרות לטקס בנות מצווה שלנו גיליתי שיש לי חברות שקרניות וואלה יופי אני חולמת חלומות כל כך עזויים בזמן האחרון כמו למשל שקובי מחט הציע לאגם נישואין
צהריים יום חרא עשינו היום חזרות לטקס בנות מצווה שלנו גיליתי שיש לי חברות שקרניות וואלה יופי אני חולמת חלומות כל כך עזויים בזמן האחרון כמו למשל שקובי מחט הציע לאגם נישואין