שירשור ליום שלישי!!!

שירשור ליום שלישי!!!../images/Emo13.gif

יששששששששש גיא ומאשה זכוווווווווווווווו
כל תוכנית הצבעתי להםםםםםםםם!!!
לילה טוב לכולםם

חלי 66

New member
איך שמחתי שהם זכווו../images/Emo106.gif../images/Emo23.gif

אני מה זה אוהבת את גיא הוא כ"כ חמודדדדדדדדד
אנה התחילה לבכות חחח מסכנה איזה תיסכול שנתיים ברצף להפסיד גיא ומאשה
לילה טוב לכולם

יאלה אני פורשת לישון../images/Emo29.gif

לא ראיתי שאנה בכתהההההה!!!!
אמרו ליי גםם ולא שמתי לבב
טוב אניישלם 5 שקל ויראה בוי או די מה אני יעשה??

חחחחחחחחחחחחח../images/Emo204.gif

לא ראו שהיא בכתה.. היא פשוט הסתובבה כזה עם ידיים על הפנים
..לא משו קריטי:p חחחחחחחחחחחח וההוט האלה גנבים:p לא מספיק שאת משלמת על הוי או די את צריכה להוסיף בשביל לראות משו מסכן..:p

כןן חחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני תמיד מזמינה בשביל שטויותת
גם הדוגמניות שמיקי בוגנים עשה לכריסטין נירה ליי כזה רוצה לשים את הרגלים?? בכיף בכיףףףףףףף
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
זה היה כזה מצחיק שמתי אתזה 94308563409 פעםםםם

חלי 66

New member
../images/Emo124.gifהאא שחכתי להגיד../images/Emo70.gif

קראתי עיתון לאיש של השבוע וכתבו שאגם ויוני חזרו זה לצד זה
אני מאמינה לזה כי קראתי כתבה שאגם הודתה שיש לה מישהו אבל לא אמרה את שמו והפפרצי אומרים שהם רואים אותם הרבה יחד אני מאמינה שהם יחד אני אהבתי את יוני מאודהוא בוגר! הם כ"כ מתאימים

כן גם אני קראתי אתזה!!../images/Emo99.gif../images/Emo13.gif

לדעתי אבל הם רק יוצאים ביחד כאילו אני לא חושב תשהם ממש בחידד אגם עצמה אמרה שאם מסתיים קשר בעיניה הוא לא התפתחי שוב!! ואני גם אוהבת את יוני הוא ממש מדהיםםםםםם!! אבל גם אמרו שבצילומים של סקצ'רס של העונה היא אמרה שהיא מאוהבת והיא לא הסכימה להגיד במי

חח היה נראה לי באמת שאביחי רמז אתזה

בשרשור הזה על הכתבה הוא עשה :
חחח אז חשבתי שהוא יודע משו:p או שאני סתם מדמיינת:p אבל איזה כיייייייייייייייף למרות שזה לא בטוח נכון

einatit4

New member
לילההה../images/Emo199.gif../images/Emo119.gif

וואאיי איזה יום היה לי
נרדמתי בצהריים אז אני לא ממש עייפה.. חח ומחר אני עוד צריכה לקום בשש וחצי
אוחחח הפלאפון שלי גוסס.. יש לי כזה עם פומית.. ובגלל שכולם שיחקו לי עם זה שנה שעברה- פתחו וסגרו את הפומית משהו שם קצת נדפק.. והיום לא יודעת מה עשיתי זה נדפק לגמריי והפלאפון מוזר ביותר.. חחח מחר אני נוסעת לעפולה להחליף..[יש ביטוח עלייו למזלי..
] חחחחחחחח אבא שלי החזיר לי היום את היומן של אגם[
] התגעגעתי אליוו... חחח ויש בתוכו חתימה של פלג..
.. חחחח
מחר אני חוזרת הבייתה בהפסקה השנייה אני נוסעת לעפולה.. וברביעי אני בכלל לא באה.. גם יכלתי היום לחזור כי היו אוטובוסים של הז'ייניקים שירדו למטה [הביה"ס שלנו על הר..חח סתם, הגזמתי לא הר אבל בגובה] אבל אמא שלי לא הסכימה לי לעלות עליהם
חחחחח ויום רביעי יש מבחן ממש חשוב באנגלית ואני לא אהיה..
לא נורא.. חחח

אני היום עוזבת את הבית!!!1111../images/Emo108.gif

את פתח תקווה הכוונה פשוט אנשים מפגריםם ברמות שאי אפשר לתאררררררררר בשעה 6 בבוקר הם מתחילים לצעוק ברחובות עם רמקולים "תושבי רחוב ___ הנכם מתקבשים להזיז את מכונתכם עקב עבודות תשתיות תודה! " וזה היה כל כך חזקק שאפילו אמא שלי קמ החדר של ההורים שלי ממש ממ פינימי יווו וזה היה כלכך חזק פתאום אח שלי בא אליי ובגללם קמתי ב6 בבוקר!!!!!!1111 על בטוח שרעות שמעה את זה יוו באלי לתבוע את עריית פתח תקווה בחיי אנשים פסיכופתים
שיר הגיעו אליכם כבר?!

זה לא קורה ליי../images/Emo122.gif../images/Emo108.gif

שהתחלתי להירדם מחדש הם חזרו שובבבבבבבבב כבר פעם 4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני שונאת אותםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם יווווווו

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
זה לא הגיעה אלינווווו
אבל אני חייבת להגיד שזה מצחיקקקקקקק

אני לא שמעתי../images/Emo6.gif../images/Emo205.gif

כולם שמעו חוץ ממני כי ישנתי ממש חזק
איזה מפגרים הם
תמיד אמרתי שפתח תקווה היא עיר טיפשה:p

למעלה