שירשור ליום שלישי!!!

אם אני לא יספיק לדבר איתך במסנ'

אני יתקשר אלייך... כי מחר בערב אני לא פה :S ואל תדאגי יהיה פסדר... חחח תפסיקי כבר לדאוג.. ככה את לא תוכלי ליהנות מזה :p

ערב מדהיםםםםם../images/Emo99.gif

היה אחלה יום בבצפרר חברה שלי באה אלי אחר כל אני אליה אחר כך הלכנו כולם לצופיםםםם!!
יש לנו מדריכה מזה חמודהה!! ועשינו משחק לזרוק בלוני מים מלא בלונים התפוצצנו ואף אחד לא נירטב רק אניי הייתי סחוטה לגמרייייייייי!!

טל ועדי1

New member
ערב מצוין ../images/Emo23.gif../images/Emo29.gif חזרנו מלפני

שעה מהגרנד קניון וקנינו בגדים מדהימים מהחנות GRIP איזה באסה שההגעה של אגמי לתוכנית בוטלה :( הדסי
מתי את הולכת להצגה

ערבבב../images/Emo20.gif

אנייי עכשיו זחרתייי לא הייתי כל היום בבית ישרר מהבצפררר הלכתיייי לללחזרה ועכשיוו זה נגמרר.... כולי מבואסת =/=/=/=/=/ אבל לפחות ראיתי את שלומי

ערבב../images/Emo110.gif

אז ככה לא הייתי פה כל היום מהסיבה הפשוטה שהייתי בדיווקק 10 דקות בבית וגם זה היה להתארגן בטייללל.. היה בצפר.. וחזרתי אבא שלי התקשר שהייתי בדרך שהוא עוד רבע שעה בא.. היה לי משו כמו 10 דקות להתארגן והלכנווו ואז הלכנו לקנות מששוו לבצפר וקניתי גם תדיסק של נינט אני עוד מעט אשמע אותוו.. ואח"כ הלכנו אליוו.. מאיווש
וגם אז הכנתי שיעורים והתכוננתי לבוחן כי אין לי ממש זמן אחרר.. ואז שסיימנו אבא שלי הסיע אותי לבצפררררררררררררר
לפעולההה.. הודיעו לנו אתמול ב11 בלילה שיש היום פעולה ב6 בבצפר.. היהה מממשש סבבה בטיררווף.. ממש נחמדד..:]]
ואתם דעים מה אמרו לייי?? שמי שבחמדעעע הוא גם במדע מצויינותתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה אומר גם שלישי גם רביעי אני עד 4 שם.. בכל מקרה היום היחידי שאני משתחררת בו מוקדם זה ראשון.. אולי אני אצא מחמדע:/ נראה.. כל מקרה לא הייתי השיעוררר
אני עייפההה מתההההה ערב טובב

מאשה

New member
ערב../images/Emo13.gif

וואי אני שמחה רצח
קיבלתי היום 100 במבחן בגיאוגרפיה
אוף אני חושבת שהמחשב שלי הולך לקרוס..חס וחלילה טפו טפו טפו טופ טופט ופטופטפוטפופטט
וזהו נראה לי

TOUSH

New member
חולה מתה../images/Emo10.gif../images/Emo210.gif

אני חולה בטירוף..היום הייתי בבית חולים עד 17:00. עשו לי בדיקות דם[לקחו לי 8 מבחנות] אין לי קול
תגידו המסנג'ר מתחבר לכם

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

8 מבחנותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת??????????????
8-8* לי הוא פתוחחח
אבל לאפרת הוא לא עובדד

TOUSH

New member
יהיה בסדר../images/Emo57.gif../images/Emo210.gif

לבנתיים אני ינוח שלושה ימים בבית

אייללוש

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo204.gifOMG../images/Emo204.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

תרגישי טוף בובתי|נחמה

חלי 66

New member
../images/Emo12.gifמאמייייי../images/Emo201.gif

תרגישי טוב מאמי שלי איזה חרא זה להיות חולה בקית תרגישי טוב

ערב!

הלכתי לחברה שלי להתכונן למבחן שיהיה לי מחורתיים בהיסטוריה... היו מזה צחוקים.. בהתחלה באתי והיא הייתה בחדר עם בת דודה שלה שהיא גם בכיתה שלי.. והם עשו שיעורים באזרחות.. חחחחחחחחח אמרתי להם תעשו אח"כ.. אז התחלנו להתכונן.. פתאום איכשהוא התחלנו לרכל ... חחחחחחחחח אני יודעת שזה לא יפה לרכל אבל זה היה כ"כ מצחיק לחשוב על המורה שלנו לג"ג.. היא מזה מוזרה... היא באה שלושה ימים עם אותה חצאית אותה חולצה אותם נעלים ואותן גרביים.. חחחחחחחח אח"כ התחלנו ללמוד קצת ברצינות ואז היה רבלדה ועוד טלנובלה אחת.. ראינו
ואז התנחלתי לחברה שלי על המחשב ואז הלכתי הביתה.. ראיתי האלופה והנה עכשיו אני פה..

למעלה