שירשור ליום שלישי!!!

hila846

New member
Mהריםםםם../images/Emo80.gif

יאא איך שמחתי שגיא ומאשה זכוו
חח אבל מסכנה אנה כאילו היא הגיע לגמר כבר פעמיים והיא לא זכתהה והיא ממש טובבהה אהבתי גם אותהה אם היו שמים אותה עם גיא אז היא הייתה בטוח מנצחתת בקיצור כל הכבוד לשניהםם
היום היה לי בוחן במדעים והכתבה בלשון על 16 מילים מזל שנזכרתי בזה אתמולל:p היה אחלהה(עכשיו בטח בגלל שאמרתי אני אכשלל
) אני מתארגנת ונוסעת לקניון כנראה ברמת גן(הדס
) אממ זהו אני לא אספיק לעבור עכשיו על הפורום.. אז כל מי שיש לו מבחן
בהצלחהה
כל מי שרוקד (זיוו
)
בהצלחההה
כל מי שנוסע
שיהנהה כל מי שיש לו חתונה(הדס
)
תהנייייייייי
אוהבתותכםםםםםם
יומטובבבב

צהריים טובים!=]

היה יום כייףף ומצחיקק..במיוחד בשל"ח וספרות..כמה צחקנוו בשל"ח שיגעו את המורהה..חחחח.. בהתחלה היה שעתיים אנגלית על הבוקר השתגעתי כמעט אני לא יכולה כאלה דברים על הבוקר והיא הקריאה סיפור באנגלית וכל פעם שהיה איזה משפט אז כולם אמרו אתזה ביחד וזה היה מזה מצחיק אז היא עושה לנו "אוי איזה מתוקים אתם זה מרגש אותי"חחחחחחח... ואז היה מורשת לא משהו מיוחד ויש שיעורים לענות על 5 שאלות..:/ ואז היה של"ח יאוו כמה צחקנו מסכן המורה לא נתנו לו ללמד..חחחח..ילד אחד שוב בלע את המסטיק אז הוא אמר לו שוב "תיזהר זה עושה סתימת מעיים" אז הוא התחיל לצחוק כזה..חחחחחחחח..ובאמצע השיעור הוא שם סתם משקפיים של ילד אחד והוא נראה מזה מוזר ומצחיקק הוא הרג אותנו מאחורהה..חחחח..והיה מצחיק בקיצור..ואז היה ספרות גם היה מצחיקק ילד אחד היא בדקה למי יש שיעורים על הדרך שהיא קראה שמות אז ילד אחד נתן את הדף של חבר שלו כאילו והמורה עושה לו "זה אתה בטוח שזה הדף שלך" אז הוא אמר לה "לא" והיא באה והסתכלה ושאלה אתזה שהוא לקח איפה שלו ואז סתם עשו סיפור מזה והמחנכת בדיוק באה להודיע משו ואז סתם היה היא כעסה על זה ואז המחנכת הלכה ואז היא סיימה לקרוא שמות ובסוף היא אמרה "אם לא הכנתם תבואו ותגידו לא כמו רז" ואז הוא אמר "את יודעת את מזה מעניין לי את ישבני" וכולם התחילו להתפקעע מצחוקק ואז היא עושה לו "צא החוצה אתה וישבנך ולך תגיד לרחלי מה שעשית" ואז הם התווכחו ובדיוק רחלי שוב באה והיה מזה צחוקיםםם..חחחחח..ואז סתם היה מתמטיקה והביתההה..ישלי רק במורשת שיעורים..=] ומחר ישלי בוחן במתמטיקה..לא ממש קשה..אחרי השיעורים נלמד כי זה על העבודת חופש זה קל..=] שיהיה המשך יום מקסים!=] זיווש מתעלייך יפשיילייי...דבריתי מוואהה הילושש חסרהההה..=[שתחזורר!! -שירק'י-

צהריייייייים

אממ.. היום היה קורעע בבצפרר אין יל כוח להסביר אולי בערב... אממ מה שאני כן יכולה להגיד היום בהפסקה הלכתי עם מיכל ללוקר שלה ואמרתי לה שתתן לי לסגורר אז אני כזה בסבבה שלי סוגרת והיא צועקתת לי הפווך הפווך ולא הבנתיי מה היא רוצה...[אמרתי בטחח נפלה על הראש..
] וסגרתי פתאום שמתי
שהמנעול הפווךך איזה צחוקק דפקתיי..
נכוון מיכלל?! והיא עודד זה הפווךךך ולא הבנתיי מה היא רוצה..
טוב חפרתי
זיו
שלחתי לך SMS אממ נדבר בערב..ותהני בחזרה..
הילה
תהני רמתת גןן..
אוהבתת מלאאאאאאאאאאאאן!
+
+
פטרישלכם

אתם לא מאמינים../images/Emo108.gif

כאילו אני רוצחתתתתתת עכשיו את מי שאחרי לדבר הזההההההההההההההה היום בבוקר עוד אחרי שהוא חזרו ולהכו שוב היה שם איזה נהג תימני וכדי שנקום הוא התחיל לשיר לנו שירים בתימניתתתתתתתתתתתת ברבע ל7 בבוקרררררררררר שאנשים יקומוווווווווווווווו ועוד מהה אחרי זה הוא מתחיל להגיד "בוקר טוב צבא גבעתי" משהו כזה כבר שכחתי
אז בקיצור כל השיעורים שהיו לנו היום בבצפר((למרות שכמעט לא היו
) היה לי תירוץ למורה למה אני עייפה וישנתייייי זה היה חלוםם עד שחברה שלי העירה אותי
יוווו אבל אני רוצחת אותםםםםםםםםםםםםם לא מספיק שהיום בבוקר הם העירו את כולם בשעה 6 גם הם לא עושים כלוםםםםםםםםםםםםםםםםםםם הכביש שהם רצו לסגור היום בבוקר שבגלל זה הם העירו את האנשים פתוח!!!!!! ואנשים פשוט נוסעיםםםםם והם לא עושים כלוםםםםםםםם ואני רוצחתתתתתת את ראש העיייררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר
אמ וזהו סה"כ היה נחמד
עכשיו אני עפתי לישון ולא לשלוח הודעות במסנ וכדו' תודה

יעל 13

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

זה כלום לעומת זה שאני עצבנית

יש לי שיעורים:p../images/Emo205.gif

ויש לי בני עקיבא ב-7:00 היום:p אז אני לא ממש אעבור על הפורום:p יומטוב
אוהבת

יש לי מבחן.. אוףף

מזה מבאס.. מבחן בהיסטוריה.. אני צריכה לזכור את כל התאריכים והשליטים עכשיו!!! אממ אני מזה שמחה שגיאא ומאשה ניצחו.. איזה נסיךך הוא!! המשך שבוע טוב לכולם

einatit4

New member
אוחחחחח../images/Emo10.gif../images/Emo119.gif

איזה יום מעפאןןן
הלכתי מהבית ספר בהפסקה השנייה [שאחרייה יש עוד 2 שיערוים והבייתה] למספרה, עשיתי פן... ואז הלכתי למרכז של אורנג' בעפולה כדי להחליף את הפלאפון אללל תשאלו מה קרה לוו!!! נכון יש פומית? אז צד אחד שלה פשוט השתחרר.. זה היה ממש מפחיד כי זה נישאר מחובר רק על מין משהו כזה שמעביר את החשמל וזה יכל להתפוצץ לי או משהו
ואז סידרו לי, החליפו לי ובאתי הבייתה.. וכל הזמן היה נורא חםם!! אני ואמא שלי הדלקנו את כל המזגנים בבית.. ואז נרדמתי על הספה.. ונחשו איך קמתי? עם כאב גרוווןןן
ומחר אנשיי השנה שרית אני צריכה לדבר איתך שתעזרי לי
עכשיו בת דודה שלי התקשרה ואמרה שנהייה גם בקוקטייל.. ואני מתביישת
אוףףףף

למעלה