שירשור ליום שלישי!!!

שיר?../images/Emo108.gif

לממן לך את ההוצאות לבית חולים?! כי נראה לי שאת חולה.. לפיי הדייבוררר שלךךךךך

חחחח לנו זה היה אתמול... זיקוקים

וצפירות... לא ישנתי כמעט..
חחח זה היה בגלל שבית"ר זכתה.. אז אני מסכימה להם.. זאת סיבה מספיק טובה

חלי 66

New member
יאאאאאאאא../images/Emo99.gif

איזה יופיייי אין לך מושג כמה צרחנו בבית חחחחחחח כולם ישנים רק אני ואחי הקטן ערים ורואים את המשחק דקה 83 עדיין 1:0 להפועל ת"א פתאום היה גול אני ואחי הקטן מההה קפצנו צרחנו הקפצנו את כול הבית חחחחחחחח אחי שישן קם לנו וואי איזה מצחיק היה כמה שמחנו שית"ר ניצחההההה

בווקררר../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif

ישש ליי יוםם עמוססס ביוותרר!! אני מסיימת היום ב3 ועשרה ויישר משם לחזרות עד 7
אולי אני אספיק להגיע הבייתה אבללל בטוח אני לא אכתובבב כי לא יהיה לי זמן
פטרייייי אולי אני אתקשר אלייךך אם יהיה לי זמןן כי אני צריכה להתארגן מהר
אוהבתותכםםם

צהריים!:]../images/Emo65.gif../images/Emo204.gif

מחר יומהולדת ללימור *זאתי שהיתה בפורום ממזמממןן:p* והיום חתונה לבת דודה שלי
השתחררתי מוקדם מביה"ס
, הלכתי למנהל הוא אפילו לא הסתכל על מה שאמא כתבהה חחח והמנהל ואבא שלי היו ביחד בצבא.. אבא שלי היה המפקד שלו חחחחחחחחחחחח אז שאמרתי שאינ "הדס מרקוביץ" הוא חייך
חח אבא אמר שהוא היה פחדן:p והוא קורא לו שוקי כי זה היה הכינוי בצבא למנהל חחחח *קוראים לו יהושוע* אממ אני תכף אלך לעשות תספורת או פן או משו חחח נראה כבר.. עברתי ת'מבחן במתמטיקה ב"ה:]
לא אומרת איך הלך:). חח שלחתי לאביחי פול הודעות מהאייסי ואז נגמר לי המיכסה היומי:p מה עוווווודדדד?!?! אע אני אוהבת אתכם ואני בשבוע הקרוב אהיה יותר בפורום:).

אע ועוד משווווווו../images/Emo204.gif

אתמול חברה באה אליי מביצפר ללמוד למבחן.. *לא משנה שהיא למדה לבד ואני הסתכלתי עליה:).* חחח אממ לא היה לה ספר אז היא למדה לבדד ולא היה לי איך ללמוד וצרחתי עליה שתביא לי ללמוד גםםם:p אבל היא אמרה שאין לה ספר בבית והיא חייבת ללמוד אז נתתי לה.. היא חברה מאוד טובה בלי שומקשר אז.. למה לא:)? לא נורא שבגלל זה הייתי ערה עד 4 בבוקר
. ואז בערב חברה אחרת באה אליי לראות רוקדים עם כוכבים כי אין לה טלויזיה בגלל שהיא עוברת דירה:p..אזזזז זה נגמר מאוחר אז אמא שלה צלצלה אלייה ואומרת לה : "אנ יכבר 5 דקות למטה נווו" והיא : "עוד מעט זה נגמר אמאא" ואז אמרו שהם זכו
אז לפני שהם זכו אמרתי לחברה שלי, אם הם זוכיםאנחנו רוקדות:).. ואז נגמר והם זכו אז התחלנו לרקוד כמו אהבלות
לא משנה, זה לא מצחיק שמספרים את זה:p חחחחחחחחחחחחחח

חחחח וואי גמלי שכמשעמם..

אני שולחת הודעות.. או מהאייסי או מהפלא.. וואייי חחח אני מחרפנת ת'אנשים... איזה מצחיק זה..

למעלה