~שירשור ליום שלישי
~

כולם נשארו היום?:p צהריים../images/Emo110.gif

נמממ החזירו לנו מבחנים וכאלה:p במורשת 95 [היא החזירה רק עכשיו ולפני זה סתם אמרה ציונים] ובתנ"ך 90:]] אני מזה חירטטתי שמה
אתם לא מבינים.. הפכתי הכל חחחחחחחח אז היא רשמה לי "ניסוח משובש מעט" כי היא חשבה שהתכוונתי למה שהיא התכוונה:p זה בעיקרון המבחן שווה 40 נקודותתת.. אז קיבלתי 36 מתוך ה40.. שזה 90:p קיצ אני סתם חופרת עכשיו:) הוסיפו לנו שעה למערכת.. שעת אפס [גרר!!!!].. משבוע הבא.. והתבטלו לי שעתיים אחרונות [בגלל זה אני פה מוקדם
] המ מחר מבחן ע-נ-ק-י באנגלית שחייב להיות 90+ [מה שהוא לא יהיה] ואני צריכה להתכונן היום מלא [ברור ברור] יומטווב

hila846

New member
"ניסוח משובש מעט"-חחחחחחחחח../images/Emo80.gif

יא גאונית קטנהה כל הכבודדדד
בהצלחה מחררר (מה אתם לומדים? סתם מעניין אותי
)

חח תודההה../images/Emo110.gif

חחחחחחחחחחח כה היא חשבה שהתכוונתי למה שהיא למדה ופשוט לא ידעתי לנסח
חחח לא ממש אבל לאחשוב:) חחחחחחח והממממ המבחחחן.. [עשיתי הפסקה
] היה לנו טקסט שקצת עבדנו עליו.. אז אנחנו אמורים לזכור אותו בע"פ.. נורא נחמד נכון?
אנחנו צריכים לדעת לאיית ולהשלים משפטים וקטעים בלי שהטקסט מול העיניים שלנו.. לדעת את כל הV2 V3 [שנה שעברה היינו כבר צריכים אבל לא נראלי שמישו באמת עשה אתזה..] של פעלים וכאלה:( ופאסיב..לדעת להפוך משפטים מאקטיב לפאסיב וההפך.. פסט סימפל בשאלות WH וכאלה:p כל הדברים האלה
מדכא ביותתתר
איזה חפירה חח

hila846

New member
ואיי איך אני שונאת את זההה:S../images/Emo80.gif

היה לנו מבחן על זה שנה שעברההה זה סיוטטט וגם פרזט סימפלל יואוו בהצלחההה!!!

צהרריים

היום היה שייא המצחיק..
אממ.. הדס התקששרתיי וברתתי דברי'יתי במסןן! שירו'ש טנקסס יפה שליי
ולכל מי שדואגג האצבע במצבב יותרר טוב..
אווהבתת
+
+
פטרייי

צהריים טובים!=]../images/Emo41.gif

היה סבבה של יום..עבר קצת מהר לצערי כי אני מזה אוהבת שעות כמו של"ח ומורשת שכולם ביחד ויש מזה צחוקקיייםםם..:/ שעתיים ראשונות היה אנגלית הייתי מזה בשקט לא הוצאתי אפילו מילה אחת וזה היה לי כזה מוזר כאילו הייתי בדום שתיקה..חחח..ובד"כ אני מדברת לפחות קצת אבל בכלל לא דיברתי..כי גם חברה שלי לא ישבה לידי היא עשתה מבחן.. ואז הייתה הפסקה ארוכה יותר בגלל הבחירות למועצת תלמידים והתחילה ברבע ל-10 במקום ב-10:10...אז היה סבבה..=] ואז היה מורשת היא החזירה מבחנים קיבלתי 88..=]אני מאוד מרוצה בלי עין הרע חמסה חמסה חמסה טפו טפו טפו! ואז היה של"ח היה מזה צחוקים..חחחחח..ילד מהכיתה שלי שרון התחיל להריץ צחוקים הוא עושה למורה בועז בועז מה קרה לך באצבע?ואיך זה קרה?ומתי זה קרה?וואאייי וזה כואב? והוא פשוט שיגע אותו ואנחנו מתפוצצים מצחוק..חחחח..וגם בהתחלה כולם ישבו ולא עמדו ואז הוא אמר אני אמרתי לשבת תעמדו אז כולם עמדו ואז כולם התיישבו כי הוא אמר אז שרון המשיך לעמוד אז הוא עושה לו בועז בועז ואז הוא צעקק בועעזזז אפשר לשבת..חחחחחחחח..והוא מדבר כזה מצחיק...=] ואז היה ספרות סתם שיעמום ונתנה חומר למבחן..:/צריך להתחיל לסכם!=] ובסוף היה מתמטיקה סתם מבדק..ולא רציתי להישאר שעה 7 תגבור..פעם הבאה אני ישאר! עבר מהר קצר וקליל!=] זיווש חיימשליי אוהבתותך המוןן נשמתיי דבריתיי אהובתיי מוואה הילושש דבריתיי שירוש בהצלחה! מיכל כל הכבוד!=] המשך יום מקסים! -שירק'י-

למעלה