~שירשור ליום שלישי
~

hila846

New member
יאוו שירווש בהצלחההה../images/Emo24.gif../images/Emo80.gif

תנסי לא להילחץ(למרות שזה קשה..) תהיה מרוכזתת במבחן ולפני שאת מגישה אותו תבדקי מליון פעםם (חחחח אני נשמעת כמו לאיודעת מהה
)

אוףףףףף ../images/Emo14.gif

אני אומנם אראה את אגמוש מחר בשלגיה שאני אלך, אבל הפילים במצלמה שלנו נגמרו, ואני לא אוכל לצלם אותה או אם אני יצליח לדבר איתה להצטלם איתה....

XX KooKi XX

New member
מחר יש לי מבחן!

מחר יש לי מבחן בחשבון על חומר מכיתה א' עד עכשיו זה לא מיצב אבל זה חיצוני...ואני ממש לא מוכנה וכבר נמאס לי לראות מספרים!עכשיו אכלתי והייתה לי סחרחורת וראיתי מספרים בעיניים!משעה 3 עד עכשיו ישבתי עים כול המחברות מכיתה א' עד עכשיו.אני כבר נמאס לי בכול המורים היצורים האלה שמחליטים שהם רוצים לדעת מה אנחנו יודעים! אה ובמדעים אנחנו לומדים על שפני סלע אז לא הבנתי מה זה יעזור לי בחיים החלטתי לשאול את המורה אבל עשיתי את הטעות של החיים שלי! שאלתי את השאלה ב-1:05 ויש צלצול ב-1:30 ועד הצלצול הוא הסביר לי ואמר שהוא לא גמר וימשיך שיעור הבא!בהתחלה הקשבתי לו איזה עשר דקות אבל אחר כך עשתי פרצוף חכם ופשוט דיברתי עים עצמי בלב והסתקלתי עליו...עכשיו צריך לחשוב לפני כול דבר שאני שואלת מורים. והיום בספורט המורה קראה לי בכינויי שלי שזה "קוקי" אני התעצבנתי ואמרתי לה שלא נעים לי והיא אמרה שהיא מחבדת את זה!וסוף סוף היא תקרא לי בשם כמו כול המורים! אז קיצר עפתי להמשיך ללמוד למבחן...שיהיה לכולם מחר יום טוב!

ערבבבבבבב

היום היה פ'סדר.. שגעתיי את הדסיי בפלאפוון
שייררקיי אני אווהבתת אותך
[גמלך יש קול יפהההההההה!!} היתי היום בצופים והיתה פעולה עלל רבין ז"ל[
]אייזה פעוולה חמודה עשו לנו חזרתיי מזארה קנתי 3 חולצות קצרוות
נראלי אני ילך עם אחת מהןן מחר..
סוופפסווףך קניתי כרטיסים אחרי 212154 טלפוניים לכוולם
[לשלגיה
] מחר יש לי מבחן באנגלייייית
נראלי יהיה פ'סדדדדדדר חוץ מהסיפורים.. האצבעע כברר ברייאה.. אבל עדיין קצצת כואבתת..
[אבלל קצת קצתתתתתתת!] שיר&הדסס>דברוו איתיי אני לאב אוותכןן..[אנגלית שפהה קשה..
] אני אוווהבתת'וותכםם יפיםם שליי!
+
+
פטרייי

einatit4

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo12.gifעצרו לסבא שלי את הפיליפינ

*הפיליפינית
אבל כניראה שיחזירו אותה למרות שהיא בלי אישורים הוא צריך אותה.[אל תחשבו שהוא פושע או משהו
פשוט יש איזה עניין אבל הוא יסתדר..] אגב, קיבלתי 86 בארץ ישראל! בהכתבה בערבית 99 ונכשלתי באנגלית כניראה אני יורדת רמה
והיום גם היה מבחן בערבית והלך לי טוב
ו..המממ זהו! יש! מחר חודש חדש ויקנו לי מחשב חדש סופסוף
נמאס לי מהמחשב המפגר הזה

hila846

New member
חחחח כה"ככ../images/Emo13.gifמחזיקה לך אצבעותת../images/Emo80.gif

hila846

New member
ליילהההה../images/Emo80.gif

קניתי סוודר כזה של סקצרס מזה יפהה וקיבלתי גם פוסטריםם:p לילה טובב

למעלה