~שירשור ליום שלישי
~

יעל 13

New member
אחר הצהריים../images/Emo4.gif

אני עדיין לא מרגישה טוב... חרא של יום. חרא של תקופה. שהכל יגמר כבר. יש כל כך הרבה שאלות שאני רוצה לשאול ואין למי לפנות. יש כל כך הרבה דברים שהייתי רוצה לספר אבל אין למי. יש כל כך הרבה דברים שאני רוצה לעשות אבל אין לי אומץ. יש כל כך הרבה החלטות שאני לא רוצה להחליט לבד אבל אין לי עם מי. יש כל כך הרבה דברים שהייתי רוצה רק חבל שאין כאן מי שיעמוד איתי. בדיוק ככה אני מרגישה עכשיו.

hila846

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo80.gif

מקווה שהתקופה הזאת תעבור לך..

אייללוש

New member
היי../images/Emo3.gif

קיבלתי את המחשב אבל המקלדת לא פועלת יאללה יש לי שיעור עוד מעט.. ללה טוב לכולם

einatit4

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo99.gifלושלוש אני מתגעגעת!!

ואין לי מסנג'ר לדבר איתך
ובהצלחה בשיעור

blue and pink

New member
יפעשלי../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo68.gif

תקני מקלדת במהרה יש לי דברים דחופים להגיד לך

דדדדדדדדדדדדיייייייייייייייי../images/Emo110.gif

הצילווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו אני לא רוצה לראות יותר אנגלייתת בחייים שלי
[גם לא תגידו חרשתי שעות
] את הזמנים והשטויות האלווו הבנתיייי... אבל הטקסטטט אני בחיים לא אזכור.. ותצורות V2 V3.. אינמצצב. ויש לי פול שיעורים במתמטיייייקה, מזל שעשיתי חצי אתמוללל, ויש לי בשל"ח ליום ראשוןן [רק היום ישלי זמן לעשות..] והמבחן בלשווון [שאנלא מתכוונת ללמוד אליו.. נראלי אני פשוט לא אבוא בראשון] ועוד פול דברייים.. דיייייייייייי הצילוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו לא רוצה לראות את זה יותרררררררררררררררררר ולסדר תתיקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק!!!!!!!!!!! דייי אני אשתגעעעעעעעעעעעעעע... גם באלי להתקלללחח אבל אני מחכה למשו אז אנלא יכולללהההה עד מאוחרר
___________________________________ הנכם מוזמנים להתעלם מההודעה הזאת..

oorlyy1

New member
את מהה?!?!?!?! סתם חחחח../images/Emo3.gif

אני ואנגלית לא חברים טובים.
חחח=]

hila846

New member
חחחחחחחחחחחח../images/Emo80.gif

מה אתם לומדים בלשון
על ששוא נח ושווא נא? על דגש ומפיק??

hila846

New member
וואלהה???../images/Emo80.gif

טובב.. נראה לי למדנו את זה מזממן

יש מצב../images/Emo6.gif../images/Emo110.gif

נראלי שעוברים אצלנו בחלקים כזה.. ב-ט אנחנו לומדים משו מסויים וב-י משו מסויים.. אני פשוט לא זוכרת מה

היללי 2

New member
עררבב../images/Emo23.gif

ואיי איזה יוםם
קששההה... החזירו לנו את האנסינים באנגלית... היה ציונים גרועייםםם..הכי גבוה היה 76!!!
כולם היו בשווקק והכי נמוך היה 26..קיצר חברה שלי עושה לי..:"אני בטווחח קיבלתי 26.." ואני כזהה:"למה ניראהה לך אם כבררר אנייי..." קיצר הייתי בטוחה שזה אניי.. ואז היתערבנו שמי שזה שלה צריכה לחלק לכל הכיתה ממתק
חחח ואני כזה כל השיעור חושבת כבר מה לחלק...קיצרר חחח קיבלתי 61!! חח זה גרוועע אבל נורמלי לעומת כולם...והיא ניצחה בסוף... אממ ישנתי מלא שחזרתי מבצפר והייתי באיזה מקום
מייככככוווושש>>>מלאין בהצלחהה!!!
שירקי דברתיי
יאאלה ערב טוב

ערבבבבבבבב../images/Emo10.gif

אמא מחר המבחןןןןןןןןן
אני כל כך פוחדת אתם לא מבינייםםם
זה מלא חומר!! חזרתי מהמורה פרטית וחרישות עם חברות
ניראה לךי שאני יכנס רק מחרר...

למעלה