בוקר-צהריים!=]../images/Emo41.gif
אתול הלכתי לקנות בגדים לחתונה והיינו איזה שעה וחצי עם אמא שלי עד שהיא החליטה אבל היא קנתה משו ממש יפה והיא קנתה עוד כמה דברים יפים..=]ואז עברנו אליי ואני לא מצאתי כלום בהתחלה אמרתי זה לא יפה וזה ואז יצאתי מהחנות ונשארתי בקניון עמדתי והסתכלתי למטה וחשבתי מה כדאי לי לקנות ואז אמא שלי באה ושאלה כל מיני על מה שאני רוצה ואז התחלנו לחפש ואז ראיתי רנואר אז אמרתי בואי ניכנס אחרי שכמעט כל חנות לא היה יפה משו נכנסתי והתחלתי המוכרת עזרה והתחלתי למצוא ואז גם אחותי מצאה אבל מדדנו את כל החנות כמעטטטט באמת מדדנו מלאאא דברים אני כל דקה החלפתייי ואז בסוף אחותי בחרה ואני בחרתי חצאית עד הברך שחורה וחולצה חומה אז אמא שלי אמרה שזה לא אני כי זה עצוב כזה ולא מתאים עליי אז אמרתי שאני לא יקנה וזה ובסוף לקחתי חצאית לבנה וסטרפלס שחורה כזה עם אפור משוו יפהה ועליונית כזאתי אבל זה רק בידיים זה באמת יצאאאא ממש יפההההה אהבתי אתזה אני צריכה להתרגל לבגדים..:]] והלכנו לקחת את אבא שלי וחזרנו היה כבר 11 וחצי הראנו מה קנינו והוא אמר שהכול ממש יפההה..=] יצא קצת הרבה יקר אבל לא נורא הוא אמר שזה בסדר.. היום נלך לקנות נעליים ב"ה וסיימנו עד יום חמישי לעשות פן ותספורת וכל הדברים האלו..=] המשך יום מקסים לכולם!=] זיווש יפשיילי דבריתי אוהבתותךך מלאאא מוואה אוהבת אותכם..=] -שירק'י-