שירשור ליום שני!!

בוקר-צהריים!=]../images/Emo41.gif

אתול הלכתי לקנות בגדים לחתונה והיינו איזה שעה וחצי עם אמא שלי עד שהיא החליטה אבל היא קנתה משו ממש יפה והיא קנתה עוד כמה דברים יפים..=]ואז עברנו אליי ואני לא מצאתי כלום בהתחלה אמרתי זה לא יפה וזה ואז יצאתי מהחנות ונשארתי בקניון עמדתי והסתכלתי למטה וחשבתי מה כדאי לי לקנות ואז אמא שלי באה ושאלה כל מיני על מה שאני רוצה ואז התחלנו לחפש ואז ראיתי רנואר אז אמרתי בואי ניכנס אחרי שכמעט כל חנות לא היה יפה משו נכנסתי והתחלתי המוכרת עזרה והתחלתי למצוא ואז גם אחותי מצאה אבל מדדנו את כל החנות כמעטטטט באמת מדדנו מלאאא דברים אני כל דקה החלפתייי ואז בסוף אחותי בחרה ואני בחרתי חצאית עד הברך שחורה וחולצה חומה אז אמא שלי אמרה שזה לא אני כי זה עצוב כזה ולא מתאים עליי אז אמרתי שאני לא יקנה וזה ובסוף לקחתי חצאית לבנה וסטרפלס שחורה כזה עם אפור משוו יפהה ועליונית כזאתי אבל זה רק בידיים זה באמת יצאאאא ממש יפההההה אהבתי אתזה אני צריכה להתרגל לבגדים..:]] והלכנו לקחת את אבא שלי וחזרנו היה כבר 11 וחצי הראנו מה קנינו והוא אמר שהכול ממש יפההה..=] יצא קצת הרבה יקר אבל לא נורא הוא אמר שזה בסדר.. היום נלך לקנות נעליים ב"ה וסיימנו עד יום חמישי לעשות פן ותספורת וכל הדברים האלו..=] המשך יום מקסים לכולם!=] זיווש יפשיילי דבריתי אוהבתותךך מלאאא מוואה אוהבת אותכם..=] -שירק'י-

יעל 13

New member
בוקרררררררררררררררררררר../images/Emo13.gif

היום יש לסבא שלי אזכרה...
אחר כך אני נוסעת ישר לסבתא שלי לעזור לה בכל הדברים עם הדירה כי היא עוברת לכפר סבא... מיכל!!! היום אוהד חוזר!!!!!!!!!!!!!
אני מרשה לך לדבר עליו
אבל עם גבולות

אייללוש

New member
ידעתי שיש משו../images/Emo11.gifאממ עלושש../images/Emo201.gif

אני לא יודעת מה אומרים בכאלה אירועים אבל אני משתתפת בצערכם אם זה קשור

יעלל../images/Emo46.gifואותי ככה שוחכייםם../images/Emo46.gifאני יתח

יתחשבןן** איתךך אחר כךך.. אנ'לאא בביית אני אצל חברה שאני יהיה אני יכוותבב לכםם מגיילהה אבל ממה מגיילה ממה שקרה היוםםםםםםםם! ביו'שששששששש!

היללי 2

New member
צהרים../images/Emo23.gif../images/Emo13.gif

שמרתי היום על תינוקת מ10 בבוקר עד 2 בצהרים.. היא ממש קרציה
בעעע היא רוצה רק ידים... והיא מתעלקת עלי ותופסת אותתיי חחח גם מחר אותו סיוט
חחח חיפיףף יומטוב לכולם

למעלה