שירשור ליום שני!!

חזרתיי../images/Emo110.gif

וואיייייייייי הם מזה נהנווו היוםם.. והיו כרגיל הרבה ריביםם אבל היה סבבה.. מחר יום בריכההההההההההההההההה
[
] נראה אם אני אכנס כברר
היהה היום יום אנגלית ובישוללל [זה קייצת לימודית לא רגילההה.. אבל לא לומדים כזה עם לוח ומחברות.. במשחקים..] והם ממש נהנו.. היה אחלה.. הכנו כדורי שוקולד, סלט ירקות, חומוס [שהיה נראה כמו קקי של סוסיםםםםםםם:p] וטחיייינהה... חחחחחח אמרו שהטחינה של הקבוצה שלנו יצאה הכי טעייימה
[כוולם אמרו.. חהחהחהחה] והיה סבבה.. היה ארוווך.. ולא היה קל.. אבל סבבה.. מחר יום בריכה הולך להיוות קשה.. חח לא נורא יהיה טוב
יומטוב לככם

einatit4

New member
היי ../images/Emo9.gif

ווואאאייי שירר
איזה ביאוווסס לא היה לי אינטרנט.. ובכלל גם לא מחשב.. וגם יצאתי ב10 בבוקר לנתניה
יווו איזה באסססההה
אתמול משהו קרה למחשב והמסך לא עבד ולא היה אינטרנט.. ואז היום בבוקר נסעתי עם אמא שלי לאיקאה אבל היו שם טונות אז וויתרנו והלכנו למתחם הזה לידדד... היה ממש כיף קניתי כמה דברים.. חחח

עררבבב../images/Emo20.gif

אני אצל דודיםם שליייי עשינווו יוםםם כייףף היוםםם קמנו בבוקר והלכנווו לביגגגגגג היינו בבאולינגגג נצחתייי את כולםם היום לי 5 איקסיםם!!! אחררר כךךךך הלכנו לאכוללל בנאפיסססס וסתםםם הסתובבנוווווו מלאאאןןןןן זמןן וחזרנו רק עכשיו ואנחנו עכשיו מתארגנות והולכות לבריכהה
אני לא יההיה פהההה כניראה עד מחרר בערבב כניראה אני אצללל דודים אוהבתותכםם

יעל 13

New member
צהרייםםםםםםםםםם

עוד כמה דקות אני יוצאת לאזכרה... אחר כך הולכים לבית כנסת... אחר כך לארוחה אולי... אחר כך אני נוסעת לסבתא שלי עד יום חמישי נראה לי...אז ככה שאני לא אהיה פה...

אני בבית והייתי ברמת צבי../images/Emo99.gif../images/Emo13.gif

איזה כיף היההההההההההההההההההההההההה
חחחחח יצאתי מקריית שמונה וחחזרנו הבייתה ושיכנעתי את ההורים שלי ליסוע לעפולהה לטיול למושב המושלם של אגםם!!
רק איילה יודעת מה היה אני יכתובב עוד מעט כי מתחיל אמ"לל... עינתת| אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף כל כך רציני לראות אותך איזה באסהההההההההההההההההההה
עברתי ליד המושב שלךך כמעט ניכנסתיי

למעלה