תודע באיחור:]
ז זיווש מתה על אגמוש New member 18/7/06 #252 בוקר../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif בוקרר טוב לכולםם מקודםם קמתי וממש ממש משעמםם לי אם אני אמשיך להשתעמםם אני אלך לסבתא שלי לשחק עם התינוק שהיא מטפלתת בוווו אניי שמהה תמונה של אגם שהיא הצטלמה עם חבברותת שלייי וילדות שהיו שם בשיר נולד... כיי לא לכולםם יש איזהה מושללממתת הייאאא שיהיה לכולם המשך יוםם מקסים ושקקטט
בוקר../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif בוקרר טוב לכולםם מקודםם קמתי וממש ממש משעמםם לי אם אני אמשיך להשתעמםם אני אלך לסבתא שלי לשחק עם התינוק שהיא מטפלתת בוווו אניי שמהה תמונה של אגם שהיא הצטלמה עם חבברותת שלייי וילדות שהיו שם בשיר נולד... כיי לא לכולםם יש איזהה מושללממתת הייאאא שיהיה לכולם המשך יוםם מקסים ושקקטט
ש שיר חולה על אגמי New member 18/7/06 #254 אלוהים ישמור איזה תמונה../images/Emo99.gif הצילוווווווווו שיא השלמותתתתתתתתתתתתתתתת תודה זיווו מואהההה
אלוהים ישמור איזה תמונה../images/Emo99.gif הצילוווווווווו שיא השלמותתתתתתתתתתתתתתתת תודה זיווו מואהההה
ז זיווש מתה על אגמוש New member 18/7/06 #261 בקשה מאמי ../images/Emo13.gif../images/Emo25.gif וניראלייי שאין לחלק גם את שלי איתה.... אזז הנהה
ר רעות האכלנית New member 18/7/06 #268 ../images/Emo99.gif../images/Emo205.gif מהממותתתתתתתת אגם נראת עם הכובע הזה דתייה עם כיסוי ראש וזה ממש מחמיא לה
../images/Emo99.gif../images/Emo205.gif מהממותתתתתתתת אגם נראת עם הכובע הזה דתייה עם כיסוי ראש וזה ממש מחמיא לה
ז זיווש מתה על אגמוש New member 18/7/06 #273 ../images/Emo45.gifנכוןןןן|../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo20.gif
H hila846 New member 18/7/06 #283 ../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif../images/Emo80.gif תמונהה יפההההההההה ובאמת היא נראת דתייה עם כיסוי רראש (רק שתרים קצת תחולצה )
../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif../images/Emo80.gif תמונהה יפההההההההה ובאמת היא נראת דתייה עם כיסוי רראש (רק שתרים קצת תחולצה )
ר רעות האכלנית New member 18/7/06 #258 תמונה מהממת../images/Emo99.gif../images/Emo205.gif כבר אמרתי לך ותהני אם את הולכת:]
H hila846 New member 18/7/06 #260 אאאאאאאאאאאאא../images/Emo99.gif../images/Emo80.gif מהממתתתתתתתתתתתתתתתתתתת תודעע זיווששש ותהני אצל סבתא שלך
אאאאאאאאאאאאא../images/Emo99.gif../images/Emo80.gif מהממתתתתתתתתתתתתתתתתתתת תודעע זיווששש ותהני אצל סבתא שלך
« «°מיכלולה מסטולה°» New member 18/7/06 #298 זיווווקה../images/Emo110.gif את מקטינה כדי שזה יעלהה?? הסברתי לך פעם במסןן איך לעשות כי זה יוצא לא כ"כ טובב אני אדבר איתך עוד מעטטט.
זיווווקה../images/Emo110.gif את מקטינה כדי שזה יעלהה?? הסברתי לך פעם במסןן איך לעשות כי זה יוצא לא כ"כ טובב אני אדבר איתך עוד מעטטט.