../images/Emo41.gifעונה-חלק 1../images/Emo41.gif
שעת התחלה- 15:10 1. שם פרטי? ספיר 2. כינוי? ספפה, סאפ סאפ, ספירוש, ספי, ספירי, ספה, פיר פיר להמשיך?
3. גיל? 12 בעוד 3 חודשים
4. עיר? ראש העין 5. יש אחים? כמה? כןן.. בת אחת ובן אחדד 6. ההורים נשואים? בארורר 7. מה אתם לובשים? חולצת בצפר וחצאית
8. מה מתנגן אצלכם בפלייליסט עכשיו? שומדברר
9. יש לך אייסיקיו? כןן 10. יש לך מסנג'ר? כןן 11. מה הדבר האחרון שאכלתם? סלט 12. יש לכם חיית מחמד? לא.. הלוואי
13. הייתם בחו"ל? איפה? לא הייתי
14. מידת הנעליים שלך? 36-37 15. מאמין באהבה? כןן 16. מאמין באהבה וירטואלית? ל-א 17. מאמין באהבה ממבט ראשון? כן
18. מה דעתך על הומואים/לסביות? נכון שזה מגעיל.. ושזה לא יפהה אבל הם כולה בני אדםם!! וכל הבנות שאומרות שהגיים בויז הם הומואים? סוו וואט? זה הופך אותך לפחות חשובים? לא! ככה אני אומרת לכל הבנות בכיתה שלי [[שהם לא סובלות אותם ואומרות שהם הומואים]] 19. מאמין בגורל? מממ.. תלוי מתיי
20. מאמין בה'? ב-א-ר-ו-ר-! 21. חוף או הרים? חוףף 22. לישון או לקום? לישונשוןןןןןןןןןןן 23. קרמבו וניל או שוקו? קרמבו וניל שליטעעעעעעעע!!
24. איזה שפות אתה מדבר? קצת ספרדית, ועברית
25. בן אדם של יום א לילה? לילההההההההההההההההההה 26. רגיש לדגדוגים? לפעמיםם.. תלוי איזה דיגדוגים
27. יש חבר/ה? לאא 28. כמה פעמים בשנה את/ה בוכה? וואיי.. מ-ל-א!!! 29. התחביב האהוב עליך הוא? אמממ.. יש המווןןןןןן 30. עברת על החוק? לאא 31. נרדמת בשיעור? לאא 32. מה הפאדיחה הכי גדולה שלך? אמ.. לא זכור ליי
33. מתי פעם אחרונה הסתפרת? אממ.. לפני שנה נדמליי
34. מתי פעם אחרונה התקלחת? היום בבוקר 35. מתי פעם אחרונה הלכת מכות רציניות? לא הלכתיי
36. מתי פעם אחרונה הגנת על הכבוד שלך? אממ.. לא זכור לי מתייי
37. מתי פעם אחרונה הגנו על הכבוד שלך? אמממ.. אתמולל 38. שם אהוב לבן - מאור, נועם זהוו
39. שם אהוב לבת - עדן, ליאור, יפעת, מורןן.. יש מלאאאאאאאאא 40. שם אהוב לכלב - קושקושש
41. בגדת אי פעם? לאא 42. בגדו בך? כןן=// 43. מה דעתך על בגידות? מגעילל
44. מה הפחד הכי גדול שלך? לחלות במחלה קשה ולסבול עד מוות 45. מה החלום הכי גדול שלך? שפגשתי ת'בויז 46. האם יש קשר בין הפחד לבין החלום? ומהו? לאא 47. זרקו אותך? לאא 48. אתה זרקת? לאא 49. מה התכונה הכי בולטת בך? עקשנית מאודדדדדדדדדד 50. מה היית משנה בך? לחשוב יותר על אחרים מאשר על עצמי חברים ומשפחה שלך : 51. הבן אדם שהכי חשוב לך? ליאורר שחף דילב ועדןן
52. הבן אדם שאתה הכי אוהב? כנ"ל 53. הבן אדם שאתה הכי מתגעגע אליו? איןן... 54 הבן אדם שעושה לך טוב על הלב? ליאור שחף דילב ועדןןןןןןןן 55. הבן אדם הכי מצחיק? חחחחחחחחח.. חברה בכיתה שיושבת לידיי
56. הבן אדם הכי לא מצחיק? יש ישש..
57. הבן אדם הכי מוזר? חברה בכיתה שלי 58. הבן אדם הכי יפה? אוויי.. יש מלאאאאאא!! ליאור שחף דילב נופר סתוונית עדןן יש ישש
59. הבן אדם הכי קרוב? ליאור ועדןן 60. הבן אדם שאתה סומך עליו? ליאור דילב שחף.. יש מלאאאאאאאא 61. הבן אדם שסומך עליך? אממ.. לא 'דעת.. 62. הבן אדם שהכי השפיע עליך? יש הנמון שהשפיעוו 63. הבן אדם הכי כשרוני? חברה בכיתה שלי 64. הבן אדם הכי חברמן? פיי איזה שאלותת.. יש הרבההההההה 65. הבן אדם הכי מניאק? ישש.. עדיף לא לומרר=// 66. הבן אדם הכי אמיתי? חלאס עם השאלות האלו
67. הבן אדם הכי מצליח? כנ"ל 68. הבן אדם הכי ספאמר? כנ"ל 69. הבן אדם הכי צפוי? כנ"ל 70. הבן אדם הכי לא צפוי? כנ"ל 71. הבן אדם הכי חכם? חברה בכיתה שלי
72. הבן אדם הכי מטומטם (בצורה הטובה)? חחחחחחחחחחחח.. מסטולהה
73. הבן אדם הכי מסטול? כנ"ל
74. הבן אדם הכי חרמן: דילב
75. הבן אדם הכי רומנטי? אושריי
76. הבן אדם הכי זיין? ----------------------
77. הבן אדם הכי זיין שכל: כנ"ל 78. הבן אדם הכי רגיש? אממ.. יש הרבהה.. 79. הבן אדם הכי וותרן? כנ"ל 80. הבן אדם שאתה הכי רוצה לראות עכשיו: ליאוררררררררררר 82. הבן אדם שאתה תשמור על קשר איתו על בליינד? אע? מה זה? 83. הבן אדם שיכול לגרום לך להישאר ער כל הלילה? יש המון אנשים כאלה
84. הבן אדם הכי פופלארי? כנ"ל 85. הבן אדם שהכי מבין אותך? ליאור 86. הבן אדם שאתה הכי מין אותו? כנ"ל 87. הבן אדם הכי עשיר:
88. הבן אדם שתמיד מסתדר עם כולם?
89. הבן אדם שלדעתך הוא יותר מבן אדם? אורי גלר
חח.. סתם סתםם
90. הבן אדם שהכי הרבה מקלל? ישש.. ועדיף לא לומרר=// 91. הבן אדם שאף פעם לא מקלל? אין כזה דבר
92. הבן אדם שהיית מסכים שיישן אצלך? ווא ווא ווא.. חחחחחחחחחח.. יש מלאאאאאאאאאאא 93. הבן אדם שהיית רוצה לישון אצלו? כנ"ל 94. הבן אדם שהיית רוצה לגור איתו? אושריייייייייייייי
95. הבן אדם שהיית רוצה לטוס איתו לחו"ל? כנ"ל
96. הבן אדם שהיית רוצה להתחתן איתו? כנ"ל
97. הבן אדם שהכי היית רוצה לראות אותו צוחק? הרבהה.. 98. הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו מתפרסם? מאיפה ליי?
99. הבן אדם שהיית רוצה לראות אותו בכלא? בני סלע!! ומהררררררר 100. הבן אדם שהכי עוזר לך? ליאוררר