לאלאלאלאאללאלאלאאלאל אני לפנייך!
ס ספירוש חמי New member 26/11/06 #24 ../images/Emo41.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחXD../images/Emo6.gif
ס סתוונית סנדלר New member 26/11/06 #25 ../images/Emo118.gifאאאאאאאאופס [לילי] XD רררררררעותתה? חחחחחחחחחחחח יצא לי ברע ! ררררותמע..התותע..שללי נהנהנהננה..ואוי לך אם שווב את קוראת בשם הזה של היוצוורררר של רובוט הזה..המבין יבבין !
../images/Emo118.gifאאאאאאאאופס [לילי] XD רררררררעותתה? חחחחחחחחחחחח יצא לי ברע ! ררררותמע..התותע..שללי נהנהנהננה..ואוי לך אם שווב את קוראת בשם הזה של היוצוורררר של רובוט הזה..המבין יבבין !
ק קורלי חמי New member 26/11/06 #28 מי שמעליי .. ../images/Emo85.gif../images/Emo204.gif גרה ברחובותת ואני הוולכת לראות אותתההה :]
ק קורלי חמי New member 26/11/06 #30 ממממהההההההה ? ../images/Emo85.gif../images/Emo204.gif בחיים אבל בחיים שלך אל תגיידי תחנת השמדה "אושוויץ" לאושררי יש שם וברוך ה' הוא מושלםם ! אז לא צרייך לשנות לו ולא כלוםםםםם .. שלא נדבר על הפירוש של המילה הזאאתת הקיצרר .. אל תקראאי לו ככההה !
ממממהההההההה ? ../images/Emo85.gif../images/Emo204.gif בחיים אבל בחיים שלך אל תגיידי תחנת השמדה "אושוויץ" לאושררי יש שם וברוך ה' הוא מושלםם ! אז לא צרייך לשנות לו ולא כלוםםםםם .. שלא נדבר על הפירוש של המילה הזאאתת הקיצרר .. אל תקראאי לו ככההה !
א אושרי החיימשלייי New member 26/11/06 #31 ../images/Emo110.gifעאעאעא סתוונית אני יביא לך מ ותת תיזהריי ממניXDDDD
א אושרי החיימשלייי New member 27/11/06 #35 ../images/Emo110.gifמי שמעליי שכחה את מוצצי המאו ץ שלההההה..חחחחחXD
ק קורלי חמי New member 27/11/06 #37 מי שמעליי .. ../images/Emo85.gif../images/Emo204.gif קיבלה מס מאדםם והייא הכי מאוושרת שישש ! ואנני בשביללההה : ]
מי שמעליי .. ../images/Emo85.gif../images/Emo204.gif קיבלה מס מאדםם והייא הכי מאוושרת שישש ! ואנני בשביללההה : ]
א אושרי החיימשלייי New member 27/11/06 #38 ../images/Emo110.gifמי שמעליי אוהבתת את הנסיך הצ רפתי שלייי... ורוצה להיא לסתוונית מכותתתת על "אושוויץץ"
../images/Emo110.gifמי שמעליי אוהבתת את הנסיך הצ רפתי שלייי... ורוצה להיא לסתוונית מכותתתת על "אושוויץץ"
ק קורלי חמי New member 27/11/06 #39 מאממי .. ../images/Emo85.gif../images/Emo204.gif הווא הנסיך הצרפתי שלךך והנסיך הצרפתי הפצוע שילללייי !
מאממי .. ../images/Emo85.gif../images/Emo204.gif הווא הנסיך הצרפתי שלךך והנסיך הצרפתי הפצוע שילללייי !
א אושרי החיימשלייי New member 27/11/06 #40 ../images/Emo110.gifאאאא...בובי?!..לא הואא אך ור ק ש-ל-י!!..XDDDD ובקרווב הוא לא יהייה פצוע..חחחחח