מי שמעלייייי.. המאומץ שלה הוא ?!
ד דושית יוסף New member 27/11/06 #50 קוראים לי דושית...דושה כבר יש מי שמעלי היתה לה שיחה עם אושרי ונולי
א אוראלוש5 New member 27/11/06 #51 וואיי אני מתבלבלת... חח יש פה שתי ד ויותת!! אז לשתיכן אני קוראת דוש(ה)יות!! חחחח מי שמעליי הייתה לה 2 שיחות עם דמוש!!!
וואיי אני מתבלבלת... חח יש פה שתי ד ויותת!! אז לשתיכן אני קוראת דוש(ה)יות!! חחחח מי שמעליי הייתה לה 2 שיחות עם דמוש!!!
א אוראלוש5 New member 27/11/06 #53 מי שמעליי נראה לי קוראים לה... פלורין!! והיא תביא לי את האייסי שלה הרגעע!! חחח
ד דושית יוסף New member 27/11/06 #54 מי שמעלי לא יודעת תאיסי שלי תכתבי בחיפוש אנשים אחת שהכינוי שלה הוא דושית יוסף ותבחרי בזה שמתחיל ב403
א אוראלוש5 New member 27/11/06 #55 מי שמעליי חייבת להביא לי!! חחחח נו תביא תביאי תביאי!! פליזזז!! אין זה לא נכנס לי בכלל זה לא מראה לי אף אחדד
מי שמעליי חייבת להביא לי!! חחחח נו תביא תביאי תביאי!! פליזזז!! אין זה לא נכנס לי בכלל זה לא מראה לי אף אחדד
ד דושית יוסף New member 27/11/06 #56 מי שמעלי שתכנס לפע... אין יל כוח להיכנס עכשיו לפרטים צ'לי...תבקשי מאחת הבנות פע.. לכולן יש..
א אושרי החיימשלייי New member 28/11/06 #59 ../images/Emo110.gifמי שמעליי חווווווולהה על התח תתתתת של נוליי
א אושרי החיימשלייי New member 28/11/06 #61 ../images/Emo110.gifמי שמעליי אני ביא לההה מכותת חחחח וואה וואה סתוונית עלית לי על כל העצבים אתת!!..XDDDDDDDD וואיי נו תתחברי כברר את לא יודעתת מה קרההה עכשיו את מתההה!!..אני חייבת אותךךךךך הכי דחוף שבעולםםם!!!;P
../images/Emo110.gifמי שמעליי אני ביא לההה מכותת חחחח וואה וואה סתוונית עלית לי על כל העצבים אתת!!..XDDDDDDDD וואיי נו תתחברי כברר את לא יודעתת מה קרההה עכשיו את מתההה!!..אני חייבת אותךךךךך הכי דחוף שבעולםםם!!!;P