שירשור שראיתי בפורום "סדירים"

מאיפה הפלצתי אותם?

מה שבטוח זה לא אני. אם כבר זה צה"ל הפליץ זה לפי נתוני צה"חל שיצאו בעקבות גיוס יולי (שהתגלה גם כגיוס החלש ביותר בשנים האחרונות.. אבל זה לא קשור). "רק 57% מהמועמדים לשירות צבאי יסיימו שירות מלא" זה הציטוט המדויק - אם קו הדגשה מתחת למלא. אם היה לי כח הייתי מעלה את המסך אבל אני מקווה שתאמין לי גם ככה

user4576

New member
תעלה תעלה

שלא יהיו ספקות, ושהוא יבין סוף סוף את ההבדל שבין לזרוק שטויות לא מבוססות לאוויר לבין להוכיח את דבריך בעזרת נתונים מדוייקים ומקורות מהימנים, מה שהוא קורא לו "קידוש הלינקים".

user4576

New member
הנה הוכחה

מאתר "הפורום לשוויון בנטל" - שהוא בהחלט לא בצד שלי בויכוח הזה אז אי-אפשר להאשים אותו בסילוף הנתונים לטובתי: http://www.shivyon.co.il/52572/השתמטות-משירות-צבאי#גיוס שימו לב למשפט הלפני אחרון.

user4576

New member
צריך לוודא שאתה מסמן את כולו

זה טריקי בגלל העברית, בכל מקרה אני אנסה בשיטה אחרת: לינק

Moridin

New member
אה

ו-"פאשיסט" זו עדיין לא מילת גנאי אלא "תומך במשטר פאשיסטי". http://he.wikipedia.org/wiki/פשיזם לא שאני מחבב פאשיסטים, כן; אבל להגיד לאדם שתומך בפאשיזם שהוא פאשיסט זה כמו להגיד לבלונדיני שיש לו שיער צהוב. זה לא מעליב, אלא פשוט מהווה תיאור אובייקטיבי של המציאות. אתה יכול גם לטעון שאתה לא פאשיסט, ונוכל לדון בזה, אבל אין שום היגיון בהיעלבות מהמילה "פאשיסט".

EmGee

New member
שוב

פשיסט זה לא קללה, זה בעל אידיאולוגיה מסוימת. מזדיין בתחת עם ערבים זה גם לא קללה - זה מבטא פעולה שחלק מהאנשים עושים. שני הביטויים האלה על אותו משקל. לפי הטיעונים שלך אין כזה דבר קללה.

Moridin

New member
מה אני אגיד לך

אם מישהו כותב בפורום שהוא נוהג לקיים יחסי מין אנאליים, סימן שזה לא כל כך מפריע לו. ואז אם תכתוב לו את זה בפורום בתור "קללה", זה מעיד עליך יותר מאשר עליו. ואם מישהו כותב בפורום שהוא בעל שיער בלונדיני, אתה יכול להגיד לו בחזרה שהוא בלונדיני. ואם מישהו כותב בפורום שלדעתו חובתו של כל אדם להקריב את עצמו למען המדינה, אתה יכול לכתוב לו בחזרה שהוא פאשיסט. זה לא מאוד מנומס או ראוי להטיח בפרצופו של אדם משהו שהוא מתבייש בו, אך זה לא המצב כאן, ולמעשה האבחנה של בעלי הדעה הפאשיסטית כפאשיסטית רלוונטית לדיון בפורום.

EmGee

New member
שוב

אף אחד לא מגדיר את עצמו בתור פשיסט, לפחות לא אף אחד מאלו כאן בפורום שזכו למחמאות האלה. אתה טוען שמישהו פשיסט למרות שהוא לא (או שהוא לא מודע לעצמו שזה גם קביעה מאוד קיצונית) זה קללה לכל דבר. אותו דבר אני יכול לבוא ולטעון שאתה מזדיין בתחת עם ערבים. או שאתה לא כזה או שאתה לא מודע לתכונה הזאת. זה על אותו משקל. וידע כללי: פשיזם זה מערכת אידיאולוגית שלמה. לקבוע שמישהו פשיסט כי הוא תומך ביכולת הקרבה למען המדינה זה כמו להצביע על כסא ולקבוע שזה כלב כי לשניהם יש 4 רגליים.

EmGee

New member
אם הקורא צריך לשפוט

אז זה לגיטימי לכנות אנשים בקללות ומילות גנאי אחרות. אין שום הבדל בין פשיסט לכל קללה אחרת.

האתר של פרופיל חדש

הוא מקור רשמי של צה"ל? טוב לדעת

sayar3

New member
אני מזהיר-ולא בפעם הראשונה

עצם הפרסום של האתר מעל גבי פורומים אחרים מהווה עבירה על החוק למעשה. נגד מפעילי האתר "פרופיל חדש" מתקיימת חקירה פלילית בימים אלו במשטרת ישראל.האתר קורא להסתה ולהמרדה ומציע שלל "תוכניות" ו"דרכים" איך לעבוד על צהל והמדינה ולהוציא פטור משירות. אני מזכיר לכולם שבעלי האתר קרקאו לציבור להסתייע בהם והתחייבו לעזור גם למי שיגיד ש"סתם לא בא לו לשרת" אפילו ללא סיבה מוצדקת. אז נא הישמרו מלהגיע לפסים עבריניים פה בפורום

user4576

New member
שקר וכזב!

פרסום האתר לא מהווה עבירה על שום חוק. אם אתה רוצה לטעון אחרת - אתה מוזמן להביא פסק דין שיוכיח את הטענה שלך. עד אז - מספיק להפחיד סתם אנשים תמימים. האתר הזה בשום צורה לא קורא לעבירה על החוק, ובטח שלא מסית או ממריד אף אחד לעבוד על אף אחד. מתוך האתר: " בכל מקום בו נעשה השימוש במילים: "לך", "תעשה", "כדאי", "מומלץ " וכיו"ב ההתיחסות היא למצב אפשרי שאליו אדם יכול להיקלע, ואם היה רוצה להשיג את המטרה המצוינת היה נוהג כך. אין בזאת כוונה , משום צורה, להמליץ לקוראי המסמך לנקוט במעשים כלשהם ובפרט מעשים שהנם בגדר עבירה על החוק. "

sayar3

New member
פסק דין??מה לא הבנת?

בחקירת משטרה....! בדרך כלל פסק הדין מגיע אחרי שיש חקירה,אחרי שיש כתב אישום ואחרי שיש משפט. אל תדאג-כשזה יפורסם אני מאמין שלא תצטרך לשמוע ממני על זה.יהיו מספיק הדים בתקשורת בנושא הזה.... אגב-שלח שאלה למערכת תפוז במסרים ותראה מה תהיה התשובה שלהם בנושא של פרסום האתר.....תתפלא לראות שהחוק זה לא בדיוק מה שאתה חושב........

user4576

New member
החקירה היא לא על נתינת לינק לאתר

"חקירת משטרה" לא אומר כלום - זה רק אומר שמישהו התלונן, זה ממש לא אומר שהאתר עבר על החוק. חזקת החפות, מכיר? כל אדם הוא חף מפשע עד שיוכח אחרת בבית משפט. אבל, אפילו אם הוא עבר על החוק, זה ממש ממש לא הופך את זה ללא חוקי לשים פה לינק לאתר הזה - ולזה התכוונתי כשביקשתי פסק דין, תן לי פסק דין אחד שהרשיע מישהו על זה שהוא נתן לינק לאתר כלשהו....אתה לא תמצא כזה, כי ממה לא משנה מה יש באתר - מי שאחראי לזה זה רק בעלי האתר ההוא, אף אחד לא יכול לעשות כלום למי שרק שם לינק...

sayar3

New member
ואם אשים פה לדוגמא לינק

לאתר פדופיליה.האם זה יהיה לגיטימי?או שאני עובר על החוק? אתה לא חושב שתכנים שעוברים על החוק לא ראוי שיפורסמו בפורומים? אתה בבעייה חבר....אתה עלול להצדיק עבירה על חוק בכדי לתמוך בטיעונים שלך.

למעלה