שירשור
!! כנסו...

RinRan

New member
בלעעעעעעעעעע../images/Emo5.gif../images/Emo3.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

איכסההההההההה
אל תתייחסו לזה שאין לי שיניים- אני איטית- עקרו לי את הניבים בכיתה ו´ ועכשיו אני בכיתה ח´, ניב אחד (זה שאתם רואים בתמונה) צמח לגמרי לא מזמן והניב השני בשלבי צמיחה.....

RinRan

New member
ועוד בלעעעעע......../images/Emo5.gif

אל תתייחסו לידיים- מצד ימין זה של בת דודה שלי ומצד שמאל (עם הצעצוע) זה של בן דוד שלי.....

RinRan

New member
אויש טעות.......

בתמונה למעלה כתבתי שיש יד של בת דודה שלי ויד של בן דוד שלי- אז התבלבלתי בתמונה... בתמונה כאן זה הידיים שלהם

RinRan

New member
אוי גאד איזה תמונות מגעילות../images/Emo70.gif../images/Emo5.gif

קארניוששששש../images/Emo85.gif

את כל כך מתוקה ומושלמת אז שקט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
כל היום הייתי בקורס מכוער באלגברה עכשיו אני זזה להתלקח ולישון
חחח
וווווות

לא נכון קארינו´ש../images/Emo70.gif

את ממש מתוקית... תמונות מאוד חמודות! אבל תשימי תמונה שלך רגילה יותר, כאילו שאת לא עם פן וזה, זה כל הרעיון!!! ל
ב יו סו ברי מא´ץ...

RinRan

New member
איכסהההההההה

תגידו לי אתן מטורפות
איזה מן טעם יש לכן
שרונוש- אני מכוערת
אם אני אשים תמונה שלי בלי פן אז תראו את הרעמה
לא רוצה

doosie

New member
תסתכלו בהודעה אני כתבתי ...

בנושא: "שימו
!" בקשר לתמונה שהתאומות אולסן מעריצה שמה...

doosie

New member
תסתכלו בהודעה אני כתבתי ...

בנושא: "שימו
!" בקשר לתמונה שהתאומות אולסן מעריצה שמה...

linoosh

New member
אוקיי אז ככה......

יש לי שיער שטיני בהיר (יותר נוטה לבלונדיני מאשר לחום) יש לי עיניים חום ירוק (יותר ירוק מחום) זאת האמת אני לא משקרת תשאלו את רומי אם אתם רוצים היא חברה טובה שלי! הגובה שלי הוא 1.50 ואני די רזה לא ממש!
אני תמיד עם טבעת מכסף טהור שיש בה שלושה פרחים כאלה היא מקסימה אני בדרך כלל לובשת שרוואלים (מכנס כזה.... נו כזה.... אתם יודעים)
הסרט האהוב עליי הוא הארי פוטר ואבן החכמים (אני יודעת שזה נשמע חנוני וזה גם קצת חנוני אבל מה לעשות אני תולעת ספרים ואני אוהבת את הספרים של הארי פוטר!) ומהסרטים של התאומות יש שניים גול כפול ודרכון לפריז! זהו

לכולם אני לא שיקרתי זאת באמת לא אני

אבל אני בטעות היתבלבלתי בתמונה ביגלל שמתי שמים את התמונות אז לא רואים אותם אז בטעות שמתי את זה ויש לי תמונה בדיוק שאני עם חולצה כחולה ואפילו לא היסתכלתי אחרי זה על התמונה אז אני לא שקרנית זה היה בטעות באמת

motib4

New member
מוווווזר...

מור- תאומות אולסן מעריצה. את בכינוי של נוף נתנזון? כל הזמן הזה היית השתיים האלו? מוזר ומביך למדי...

אני לא הייתי נוף נתנזון היא ראתה את

מה שכתבתם והיא השאירה לי הודעה בפרטי ושאלה אותי למה שיקרתי אז אמרתי לה שלא שיקרתי ואת כל מה שהיא רשמה קודם ואמרתי לה גם שאני יגיד את זה לכולם כדי שיידעו ושלא יחשבו שאני שקרנית והיא רשמה בדיוק את מה שאמרתי לה וזה מה שאני רציתי להגיד לכולם

למעלה