אני מנסה לשים תמונה אבל אני לא מצליחה!!!!!!
O omer wild New member 20/10/02 #50 טנקס קארינוש../images/Emo70.gif ../images/Emo23.gif יו...ואני ב-ט´
R RinRan New member 20/10/02 #55 נו פרבולם עמרוש../images/Emo13.gif ../images/Emo23.gif יו טו../images/Emo13.gif ולסוויט פור בייבי- אני בכיתה ח´ (איך קוראים לך.... )
נו פרבולם עמרוש../images/Emo13.gif ../images/Emo23.gif יו טו../images/Emo13.gif ולסוויט פור בייבי- אני בכיתה ח´ (איך קוראים לך.... )
S SwEeT4BaBy New member 20/10/02 #61 יל=לי ועוד משהו.... זה אמור להיות סוויט בייבי ה-4 לא קשור כי השם היה תפוס אז....
R RinRan New member 20/10/02 #64 בטח שיש לי...... ויש לי אפילו תמונה עדכנית מלפני שבועיים-שלושה אבל ככככככככל התמונות שיש לי מגעילות יאכסה
בטח שיש לי...... ויש לי אפילו תמונה עדכנית מלפני שבועיים-שלושה אבל ככככככככל התמונות שיש לי מגעילות יאכסה
R RinRan New member 20/10/02 #67 יש לי איי סי- 165391621 אבל הוא התנתק לי ועכשיו אני עושה ריסט ואז אני מקווה שהוא יתחבר...
R RinRan New member 20/10/02 #68 עמרוש...... התמונה הכי חדשה ממש מגעילה ב´מת תשאלי אפילו את גלעד (לא שהראיתי לו אותה אבל לא משנה.......) כל שאר התמונות גם מגעילות..................
עמרוש...... התמונה הכי חדשה ממש מגעילה ב´מת תשאלי אפילו את גלעד (לא שהראיתי לו אותה אבל לא משנה.......) כל שאר התמונות גם מגעילות..................
R RinRan New member 20/10/02 #72 צעד קטן לאנושות.. צעד גדול לקארין!! אוקיי אז אני עומדת לשים כאן כמה תמונות שלי... איזה גיבורה אני אוקיי אז הנה התמונה הראשונה וכל התמונות זה מאותו היום זה היה ביום של חתונה של דודה שלי (5.6.02) אז יש לי פן (הלוואי וזה היה טבעי ) אוקיי אז....... זהו....... ועוד משו- כן, אני יודעת שזה מגעיל
צעד קטן לאנושות.. צעד גדול לקארין!! אוקיי אז אני עומדת לשים כאן כמה תמונות שלי... איזה גיבורה אני אוקיי אז הנה התמונה הראשונה וכל התמונות זה מאותו היום זה היה ביום של חתונה של דודה שלי (5.6.02) אז יש לי פן (הלוואי וזה היה טבעי ) אוקיי אז....... זהו....... ועוד משו- כן, אני יודעת שזה מגעיל