שישי צהרים

רינתי77

Active member
צהריים טובים!../images/Emo13.gif

כרגיל, כאן בפורום יותר מעניין מאשר אצלם בוילה...

ela501

New member
בגלל שקרן איננה, משעמם באמת, יש דייויס לראות

בערוץ הספורט ישראל נגד קנדה

דידי 9

New member
הסכסכנים לכלכנים וקנאים-דניאל ואיתן!ורכלנים!ב

בושה להם ולשכמותם! מקנאים, לא יודעים לפרגן חושבים שמגיע להם הכל מתכננים עם הכסף-וואגס, והיא כנראה עוד אתר הימורים! שני אנשים מתנשאים ודוחים, ואתמול ליהי הזכירה לנו שכל שניה של דניאל-"אני קונה בכיכר המדינה" אבא שלי קנה ועשה לי וגועל נפש! אל תתנו להם את הקול שלכם-כי זה לךבנית אתר הימורים לא חוקי בארץ, ואתם לא יודעים מי יפול אליו!

24שעות1

New member
החיים האור והנשמה חזרו הביתה -

איך הבית התעורר לחיים איזה כייף

דידי 9

New member
איתן ודניאל זוג מתנשאים רכלנים קנאים שחושבים

שמגיע להם הכל! גועל נפש. ואורן חושב שדניאל סתם השתנתה! הוא לא מבין שהיא משתמשת באנשים לפי צורך! רכלנית קנאית מהמרת דוחה!

24שעות1

New member
דידי -לאן נעלמת לי

חזר האור הביתה. שמעת את אורן - לדניאל את אובססיבית -זה מוריד את ההערכה שלי אליך דניאל במנטרה הקבועה והמסכנות : אין לי אף אחת בבית אין לי חברות . עכשיו הם רק רואים - את השתלוטה של דניאל על איתן , כפי שלא נתנה לשום בת לגשת לחדרו ואליו.

דידי 9

New member
חח 24 מותק אחת! סיפרו לי, ואני רואה חלק והכל

ברור לי רק שהתחמנות של דניאל-גדולה בהרבה ממה שחשבתי! האמת שבלי קרן-באמת אבל-אין טעם לראות בכלל:) הם לא טבעיים היסטריים, מקנאים זה מחליא אותי להסתכל בכלל! דניאל לא שולטת באיתן, שניהם רוצים את המיליון בטירוף, ובגלל שהם חושבים שמגיע להם הכל-אז הם לא מכבדים את דעת הקהל-אלא חושבים שהקהל פגע בהם! הבנת את החוצפה??????? טוב אני אחזור מאוחר יותר:) ביי! תגני על קרן, העיקר שהיא נהנתה ושימותו גם הקנאים וגם הקנאיות!!!

האספנית

New member
איתן מול גב

נכון שאיתן יותר מדי רציני. שהוא מאד מאופק. ויש שקוראים לו "צנון". אבל בהשוואה מול גב, איתן יהלום. אני מאזינה כבר חצי שעה לשיחה במתחם הבנים בין אורן, יוני דניאל ואיתן. איזו רמת שיחה? איזו אינטלגנציה? ואילו תובנות יש לאיתן ודניאל. תענוג לאוזניים השומעות. כשהקשבתי מקודם לשיחה וההתנהלות של גב וקרן. צרבו לי האוזניים מרוב טיפשות, שיטחיות ותחושה שאין ביניהם כלום. הצמד חמד הזה- קרן וגב נראים כל כך "גן ילדים", כל כך הצגה!

דידי 9

New member
אספנית שכחת לציין שיש לו נשמה רעה ואכזרית ושה

ושהוא שכב עם קרן-כשידע שהאהבה המדומה שהוא מנסה להראות שיש לו לדניאל, שברה רגל וכואב לה הלב! איתן אכן צנון, קר, אכזר, רשע אינטרסנט-שחושב שמגיע לו הכל! אפס מאופס לא גבר לא חתיך אין בו כלום-חוץ מהעובדה שהוא יודע לתכנן מהלכים שיביאו לו מה שהוא רוצה. במקרה שלך-סמס, כדי שיקבל את הכסף:) תני לו-כי אז יקום אתר הימורים נוסף לא חוקי בארץ, ואיתן מאוד יעריך אותך! דרך צלחה

24שעות1

New member
איתן - רוצה לסלק את אורטל מהגמר

אומר לאורן יוני ובן של מי הראיון שלו או של דניאל איתן התעורר ב שבוע האחרון למשחק - ורעב למיליון חשבתי שבא למצוא אהבה

למעלה