שישי צהרים

niva99

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

24שעות1

New member
הכימיה בין גב לקרן הכי אמיתית וכייפית בבית

ובהחלט רואים שלגב יש המון רגש לקרן

efrat800010

New member
../images/Emo269.gifהמווווווווווווון רגש של "מתי כבר הדבר

הזה יסתיים שאוכל לקחת את הצ'ק ולברוח מכאן" חמודה את נאיבית....

דינה122

New member
איפה אתם רואים את הרגש???

האם נדלקים לו העיניים והפנים מאירות כמו כשהוא מדבר עם חן, או אפילו רק מסתכל עליה??????????

24שעות1

New member
אורן לדניאל : מפריע לי האובססביות שלך

את מבטלת את עצמך באובססיביות לאיתן ואת מורידה מכבודך בעיני

sivan513

New member
זכייה של דניאל שווה

לזכייה של איתן למה מגיע לפוץ הזה לזכות? מה הוא עשה שם חוץ מלהסתגר ולנמנם בחדר שלו במשך 3 חודשים?

respect men

New member
גם אני חושב שלדניאל מגיע משהו הרבה יותר טוב

היא כל כך מלאת חיים ושימחה והוא ההפך הגמור מלא בשיעמום ושיממון

לצנון לא מגיע לזכות

כל 3 החודשים האלה הסתגר במיטה עד הצהרים היה בבריכה רוב הזמן. בלעדי דניאל הוא היה יותר צנון ויותר משעמם.

SHELGIA21

New member
O.K. ברגע זה קיבלת ממני respect ../images/Emo140.gif ואתה

ראוי לשימך
קשה לי להאמין שזה יקרה לצערי כי ההפקה מכורה ומטומטמת והם לא ייתנו לבחורה לבד לקחת את הפרס אלא יעדיפו את אחד הזוגות
שבת שלום לכל הפורום

efrat800010

New member
אני חושבת שדווקא זה

כן יקרה אפילו שהתוכנית לא התרוממה ואולי בגלל זה הם הקשיבו לצופים בקשו להכניס רווק נוסף-הכניסו את גב שראו בו פוטנציאל(למרות שהוא אכזב בענק) בקשו להכניס עוד רווקות - הכניסו ובהקפה רואים שאורטל אהובה ברב ההצבעות לאורך העונה היא הובילה אוהבים אותה אם לא היו לוקחים בחשבון זכייה של רווקה לא היו מעלים אופציה כזאת או חוזרים על כך שוב ושוב כל עוד יש אופציה כזאת יש סיכוי מה שכן הם כבר עשו הרבה פדיחות ואם לא יילכו עם רצון הצופים הם עלולים למצוא את עצמם בעונה הבאה עם 4% רייטינג ולא 12%...

אני חושבת שאי אפשר להשוות את דניאל לאורטל

הן לא עשו את אותה דרך ואי אפשר לומר שאחת מהן עשתה דרך קשה יותר מהשניה, לכל אחת היו הקשיים שלה. אני אסמס לדניאל על הדרך ועל האישיות. לא מתחברת לאישיות של אורטל, לא אהבתי את התשובה שלה לשאלה למה יצאה עם גברים עשירים - 'כי רציתי להרגיש מה זה כסף'. (שתלך לעבוד), אני גם פחות מאמינה לה בגלל סיבות רבות אותן פירטתי כאן בעבר. אני לא לשכת הסעד ולא מוכנה לתת את הקול שלי למתמודדת רק בגלל שהיא עובדת בעבודה פחות מכניסה ממתמודדת אחרת. חשבונות הבנק שלהם לא מעניינים אותי, אני מכירה אותם רק מרגע כניסתם לוילה ועד לרגע צאתם, שופטת אותם על זה ולפי זה מחליטה. sorry.

efrat800010

New member
אורטל ראויה גם בגלל הדרך וגם בגלל האישיות וה

התנהגות שלה בזמן שהותה בוילה אני לא שופטת אותה על עברה כמו את שאר המתמודדים שם גם אני לא מקבלת את עניין ה"אני בולדוזרית והולכת להראות להם מה זה ולדרוס את כולם" של דניאל כי לא תמיד היא הפגינה זאת בתוכנית אורטל היחידה שלא התרפסה שם בפני אף אחד אמרה את האמת בלי לפחד ועמדה מול כולם גם ברגעים הכי קשים בחורה עם
אבל עם זאת עדינה ונעימה כמובן עם
רחב

efrat800010

New member
אולי המילה הנכונה עבור דניאל היא

לרצות אנשים תמיד היא התהלכה על קצות האצבעות והיה לה צורך לרצון את איתן ואת חבריו,לגבי הבנות פחות(גם לא היה לה צורך כי רב הזמן היתה עם איתן היו קטעים של שיכרות שאני זוכרת אצלה,עם קובי,גב ועוד כמה קטעים מביכים אבל שטויות.. אין לי שום דבר נגדה פשוט אני משווה את זה לאורטל שלא עבדה שם בשביל אף אחד ,ההפך עבדו בשבילה,היא היתה קשוחה יותר ואסרטיבית

אם מסתכלים בדיעבד אז מבינים שזה מאוד לא נכון

דניאל לא קראה נכון את האנשים בוילה וזו הסיבה שהתנהגה כפי שהתנהגה. (אתי, קרן, ליהי) לא אומרת שהיא מושלמת, אני מתחברת יותר לדמות שהיא מייצגת זה הכל.

efrat800010

New member
גם אני חושבת

שהיא אחלה ובאמת כל אחת מתחבר למישהו אחר מסיבות שונות בכל מקרה שיהיה לה בהצלחה עם איתן בחוץ כי זה לא יהיה פשוט

למעלה