אני רוצה להגיד למעריצי דניאל משהו
אני יודע שאתם אוהבים אותה ורוצים שהיא תיקח,גם אני אוהב את דניאל מאוד,אני חושב שהיא ראויה לפרס שמגיע לה גבר הרבה יותר טוב מאיתן . היא בחורה טובת לב,חברותית ,מאוד חמה,יש לה אינטלגציה רגשית גם אם לא מראים בתוכניות אני ראיתי את זה עם איילת ועם עדי,היא חזקה ונאמנה מאוד לעצמה ולמי שהיא אוהבת,אמיתית ונכון שהיא תחרותית אבל כולם שם באו בשביל התחרות .אני חייב לציין שהדרך שלה הייתה נעימה והיא אחת הדמיות שאני ממש אוהב. אבל יש את אורטל בסיפור,שגם היא כמו דניאל,הלכה נאמנה לעצמה לאורך כל הדרך,אז היא נמשכת יותר לאיתן ופחות לאורן,על זה צריך לשפוט אותה? היא בכל זאת נותנת לאורן צ'אנס כי בתוך תוכה היא מרגישה שהוא הגבר הנכון עבורה והמשיכה פחות חשובה ולא רוצה לחזור על טעיות העבר שלה. היא מקסימה ועדינה וטובת לב ורואים עליה שהיא באה מבית שחנק אותה והיא כל החיים ניסתה לצאת מהמסגרת שום דבר לא היה מרע או מחוסר כבוד עצמי. ועכשיו לנקודה דניאל בחורה שעובדת בעבודה שמכניסה כסף,היא גם מגיעה מבית תומך עם הרבה כסף וגם לאורך רב התוכנית היה לה את איתן לעומת זאת אורטל,מגיעה מבית שאין בו תמיכה בה מהסיבה שהם לא מכירים אותה כי התביישה כנראה לספר להם,לא בגלל שהיא התבשייה העצמה אולי יותר כי הם פרימיטיבים.אורטל לא עובדת במשהו מרוויח במיוחד ואפילו כשקיבלה בגדים אלה היו בגדים ממש זולים שהיא גם לא אהבה כי לא היו בטעם שלה. לדניאל אני גם לא דואג,היא הרבה יותר פלפלית מאורטל,היא מאלה שיכולים בקלות להכינס לכל תפקיד ולהצליח בו ,עם זה מנהל עסקים ואם זה מכירות.יש בה משהו נוצץ ומסקרן . אורטל היא ביישנית ומצד שני מסקרנת ומיסתורית אבל בנושא של פרנסה ורווחה היא פחות מהבולטים האלה עם הביטחון העצמי כמו דניאל. אז למען הצדק וההגינות לדעתי אורטל צריכה לזכות ויותר מזה אם כולנו נתאחד קרן לא תקבל חצי אגורה. אתם יכולים להסכים ויכולים שלא,זאת דעתי ובאמת שאני מאוד מעריך את דניאל אבל אורטל צריכה את הכסף הזה זה יתן לה ביטחון וגם מגיע לה על הדרך שעברה,היא נשארה נאמנה לעצמה וזה נדיר בתוכניות כאלה. לא אומר שדניאל לא,אבל לדניאל היה את איתן