שישי צהרים

24שעות1

New member
אלה - את רואה איזה חיים וכייף גב וקרן הביאו

איזה שירי אהבה הוא שר לה . הגמד נחנק לידם כבר היום תשמעו אותו מלמדת את איתן מה לעשות וכמובן ירכל ללא סוף עליהם.

דינה122

New member
אם באדישות כזאת שרים

שירי אהבה, אז השירים שמושרים בהתלהבות והתרגשות כשיש אהבה אמיתית , הם, הם המזויפים!!!חחחחחחח עאלק אבהב!!!

דיי3

New member
גם ארתור וויקטור הכניסו חיים. (העכבישים) מאוד

משעמם להם, אז ברור שברגע שמישהו נכנס זה משב רוח רענן.

24שעות1

New member
הפקה מטומטת -על מה נותנים לאיתן שעות מסך הרס

את כל התוכנית אחרי חודש

דידי 9

New member
להפקה-הקהל לא רוצה באיתן, לא למיליון ולא

למסך! הוא משעמם, קלטו את ההיסטריה שלו שהוא לא מקבל את הכסף, קלטו גם את ההיסטריה של דניאל הקנאית- תפסיקו!! לא רוצים לראות אותם כבר! די ושתדעו שאנשים לא טיפשים, ואם תזייפו את ההצבעות-לא יהיו לכם צופים גם בערוץ 10 וגם בוואלה! אני בעצמי אארגן חרם עליכם! לא רוצים את הזוג הצבוע והנאלח הזה, שלא יודע לפרגן, והוא בכלל ישן כל העונה!! מי ראה אותו?? אפילו אורן אומר, שהם שינו את היחסים והתקרבו יותר מאז ההצבעה נגד דניאל! טקטיקה מכוערת וגלויה לעין!

דידי 9

New member
24 תקשיבי לקרן המדהימה!תראי מה גדלות רוח!אני

לא יכולה שלא להשוות לתחמנית!! הבחורה הזו משכמה ומעלה,ואני פשוט כל כך מתלבטת בינה לבין אורטל! שגם היא פצצה של בחורה בעיני, ויש עוד משהו שאני רוצה להגיד לך-אבל לא פה. שלחי לי מסר, ואני אענה לך. כי אני בבעיה פה חחח את קולטת את התמונה? שניהם היסטריים! גב נטע זר, הקהל העליב אותם, כאילו אם לא נותנים להם תכסף-כולם מניאקים?! התכנית שלו? של אבא שלו? של מי?? מי הוא בכלל הצנון הרקוב והישנוני הזה שהוא מרגיש מלך העולם ועכשיו גם צועק על חברים שלו?! אפס מאופס!

respect men

New member
אני רוצה להגיד למעריצי דניאל משהו

אני יודע שאתם אוהבים אותה ורוצים שהיא תיקח,גם אני אוהב את דניאל מאוד,אני חושב שהיא ראויה לפרס שמגיע לה גבר הרבה יותר טוב מאיתן . היא בחורה טובת לב,חברותית ,מאוד חמה,יש לה אינטלגציה רגשית גם אם לא מראים בתוכניות אני ראיתי את זה עם איילת ועם עדי,היא חזקה ונאמנה מאוד לעצמה ולמי שהיא אוהבת,אמיתית ונכון שהיא תחרותית אבל כולם שם באו בשביל התחרות .אני חייב לציין שהדרך שלה הייתה נעימה והיא אחת הדמיות שאני ממש אוהב. אבל יש את אורטל בסיפור,שגם היא כמו דניאל,הלכה נאמנה לעצמה לאורך כל הדרך,אז היא נמשכת יותר לאיתן ופחות לאורן,על זה צריך לשפוט אותה? היא בכל זאת נותנת לאורן צ'אנס כי בתוך תוכה היא מרגישה שהוא הגבר הנכון עבורה והמשיכה פחות חשובה ולא רוצה לחזור על טעיות העבר שלה. היא מקסימה ועדינה וטובת לב ורואים עליה שהיא באה מבית שחנק אותה והיא כל החיים ניסתה לצאת מהמסגרת שום דבר לא היה מרע או מחוסר כבוד עצמי. ועכשיו לנקודה דניאל בחורה שעובדת בעבודה שמכניסה כסף,היא גם מגיעה מבית תומך עם הרבה כסף וגם לאורך רב התוכנית היה לה את איתן לעומת זאת אורטל,מגיעה מבית שאין בו תמיכה בה מהסיבה שהם לא מכירים אותה כי התביישה כנראה לספר להם,לא בגלל שהיא התבשייה העצמה אולי יותר כי הם פרימיטיבים.אורטל לא עובדת במשהו מרוויח במיוחד ואפילו כשקיבלה בגדים אלה היו בגדים ממש זולים שהיא גם לא אהבה כי לא היו בטעם שלה. לדניאל אני גם לא דואג,היא הרבה יותר פלפלית מאורטל,היא מאלה שיכולים בקלות להכינס לכל תפקיד ולהצליח בו ,עם זה מנהל עסקים ואם זה מכירות.יש בה משהו נוצץ ומסקרן . אורטל היא ביישנית ומצד שני מסקרנת ומיסתורית אבל בנושא של פרנסה ורווחה היא פחות מהבולטים האלה עם הביטחון העצמי כמו דניאל. אז למען הצדק וההגינות לדעתי אורטל צריכה לזכות ויותר מזה אם כולנו נתאחד קרן לא תקבל חצי אגורה. אתם יכולים להסכים ויכולים שלא,זאת דעתי ובאמת שאני מאוד מעריך את דניאל אבל אורטל צריכה את הכסף הזה זה יתן לה ביטחון וגם מגיע לה על הדרך שעברה,היא נשארה נאמנה לעצמה וזה נדיר בתוכניות כאלה. לא אומר שדניאל לא,אבל לדניאל היה את איתן

ela501

New member
רק לקרן מגיע המיליון!! היא עברה הכי הרבה בבי

בבית וגם לגב מגיע סוג של תיקון

קרן עברה הרבה בוילה אוליי שכחתם..

בלי קרן אתם רואים מאוד משעמם.....הפורום ריק מכתיבה מאז שנסעה.......בלי קרן התוכנית היתה יבשה אין לה טעם וכל מי שמכפיש את קרן זה רק מקינאה שלא קלטו שיש לה בעיה עם גברים....והיא כלכך יפה זה משגע אותי איך איך איך.......

דינה122

New member
נכון קרן עברה הרבה בוילה, דרך המיטה של

2 גברים! זה באמת לעבור הרבה!!! ועוד בטלויזיה כשכלכך הרבה אנשים יודעים ורואים שהדרך שלה היא דרך המיטה והזרגים שלהם והפישוק הגדול ורחב שלה!! זה באמת הרבה! וואי,וואי,וואי כמה שיש לה פישוק גדול!!! פשוט ד-ו-ח-ה!!!!!!!!!!!!!

24שעות1

New member
איתן חזר לדכאון מאז שגב חזר

שוכב במיטתו ומתלחש עם דניאל מבין כמה החיים חזרו הביתה.

efrat800010

New member
לקרן לא מגיע כלום ההפקה נתנה לה יותר מידי

הרבה יותר ממה שמגיע לה בושה

למעלה