שישי צהרים

respect men

New member
לדניאל אין סיכוי לזכות

תתאחדו איתנו במחנה של אורטל וקרן תפסיד בענק

snake2000

New member
ראשית אם אני יוצא מההימור על דניאל מישהו אחר

מהקבוצה יצטרך להמר עליה. אם כולם בוחרים אותו מחנה אין הימור ואין זכיה. כל החוכמה לקחת מישהו בלי הרבה סיכויים ולשים עליו מעט כסף ואז זוכים פי 3 ולפעמים יותר. תלוי בסיכויים. שנית: גם לה מגיע שמישהו יסמס לה. בכמה אתם משקיעים על אורטל? כמה סמסים אתם שמים?

snake2000

New member
אתי בהימורים עכשיו מקום 3 או 4

אם בהימורים דניאל מקום 4 אני לוקח פי 4 מההשקעה אם היא זוכה. מישהו אצלנו גם מהמר על אתי. כרגע היא מקום 4. אתה חושב שאתי מקום 3, וקרן ואורטל נלחמות על המיליון?

respect men

New member
כן.קרן ואורטל על המליון מקום שלישי אתי

הרביעית תבייה דניאל ומקום אחרון ליהי

snake2000

New member
בהתחלה חשבתי להמר שאתי תהיה אחרי ליהיא

אבל ירדתי מזה. אני שם את הכסף שחסכתי בזה שלא שלחתי סמסים כל התוכנית ושמרתי להימור של המיליון. כולנו לא סימסנו ושמרנו להימור הגדול. יוצא 1200 ש"ח לסימוסים והשאר להימור. ההימור חוזר אלינו בכל מקרה. עושים על האש לכל החבר'ה וחוגגים אם יהיה ניצחון של בית"ר. למה אכפת לך שאורטל תזכה? מה היא לא בחורה שעובדת ומרויחה ויכולה לעבוד גם בדוגמנות? כולם מרחמים עליה? אצלי אף אחת שם לא מסכנה.

respect men

New member
כי מגיע לה.היא צריכה את זה יותר מהשאר

לאיתן לא מגיע כלום וכנל גם לקרן וגב.חוץ מזה שאורטל,מגיע לה בעיקר שהיא סבלה את כל הגועל שהלך בבית הזה רחוק מכולם

snake2000

New member
לא בטוח. אורטל כוסית בת 25. דוגמנית טובה

היא יכולה להרויח מיליון בחוזה דוגמנות אחד. העתיד לפניה. דניאל לא יפה. היא משמינה בקלות והשמינה תוך חודש. הפנים שלה מלאות והיא לא תהיה דוגמנית. היא מרויחה כסף רק מאבא שלה והוא פעם לא תמך בה. אין לה בטחון כלכלי. הבן זוג שלה הוא שחיין עבר שלא עשה עם עצמו שום דבר מאז השחיה. הוא היה חייב לקבל הצעה לחשוף את עצמו בטלוויזיה כדי להתפרנס. אני שם עליהם את הכסף בלב שלם.

sivan513

New member
אל תשכחו שבגמר איתן ודניאל יעמדו ביחד

אוטומטית זה ישפיע, ויצביעו להם יותר אין מצב שדניאל מתחת לאתי.. לדעתי יש להם סיכוי מאד טוב לקחת

snake2000

New member
אני מקווה. לדעתי זה בין קרן וגב ובין

איתן ודניאל אבל ההימורים הם גם לאורטל.

snake2000

New member
מקום 2 או 3 לא נחשב לצורך המיליון

רק מקום 1 חשוב. אם דניאל זוכה אני אוסף את הכסף ותורי לעשות לכולם על האש. לאורטל לא משנה המקום שהיא תקח. כוסית עולם כמו אורטל תקח מלא חוזי דוגמנות ותרויח יותר ממיליון. אלוהים בירך את אורטל ביופי מהמם.

sivan513

New member
איזה חוזי דוגמנות חחח

היא בת 26, היא כבר נחשבת זקנה מתה מבחינת עולם הדוגמנות וזה לא קשור רק לכסף, זה גם התואר והניצחון שכולם חושקים בו

snake2000

New member
ראיתי קליפ של אורטל. היא כוסית עולם. יש גם

דוגמניות ופרזנטוריות בגיל 40. קרן מור עושה מיליונים מפרסומת אחת של בנק לאומי והיא כבר בת 40. פרזנטוריות מרויחות יותר מדוגמניות. פרזנטורית היא דוגמנית שהתקדמה. אחרי שהכירו את אורטל וראו את הקליפ שלה יקחו אותה לחוזים. ההפקה שלהם גם דואגת להם לחוזים ולוקחת עמלות. הם לא פריארים.

snake2000

New member
ההימורים החזקים הם בין קרן וגב לאורטל

אם דניאל תקח זו תהיה הפתעה.

snake2000

New member
כמו הימורים על כדורגל יש הימורים על תוצאות

את לא מכירה הימורים כמו טוטו או ווינר על תוצאות? אפשר לעשות את ההימור בין כמה חברים לפי הסיכויים לזכיה ומי שניחש נכון זוכה. בסוף כולם יוצאים לבלות עם הכסף ונשאר קצת לזוכה.

efrat800010

New member
אני לא ממש מכירה

הימורים של טוטו,ווינר וכאלה אז כל אחד שם כסף על מתמודדת ואם היא זוכה כולם נותנים לו את הכסף שלהם?

snake2000

New member
לא בדיוק. זה הולך לפי הסיכויים. אם אתה לוקח

צד של מישהו עם סיכויים יותר נמוכים אתה שם פחות כסף בקופה ומקבל יותר. אחרת כולם היו מהמרים על מי שיש לו את הסיכוי הגבוה ביותר. החלוקה של הכסף בקופה היא לא בחלקים שווים.

למעלה