שישי צהרים

גב לא רוצה לשכב עם קרן כי איתן תקע אותה

גם אני לא הייתי רוצה להיות עם מישהי שאני יודע שלפני כמה ימים שכבה עם מישהו אחר, במיוחד שאותו מישהו מתגורר באותו בית

niva99

New member
כנראה שלא הבנתי מיהו גב

המחשבות שאתה חושב לא ממש מטרידים אותו. יש לו חברה בבית - והוא בא למשחק בשביל כסף נטו - ולכן קרן היא פרט שולי עבורו - גם אם הייתה חיה כמו המאמא תרזה עדיין היה נמנע ממנה.

אני יודע מי זה והוא גם יזכה

הרי הוא הפסיד כבר מליון בהישרדות, הוא לא ירשה לעצמו להפסיד פעמיים יצא לו שם של לוזר, ההפקה הבטיחה לו את המליון לפני כניסתו לוילה.

efrat800010

New member
../images/Emo6.gifאז היא לא נכנסה לספר השיאים של גינס כאחת

ששכבה עם שני גברים בתוכנית ריאליטי תוך 3 חוד'?

respect men

New member
החיים לא הוגנים

אני מסתכל על דניאל ואיתן כרגע וחושב איך הוא זכה בה,הוא כזה זקן ברוחו ונפשו והיא מלאת חיים,מקוה שדניאל תקבל שכל ותמצא מישהו שראוי לה יותר

snake2000

New member
הם מתאימים. היא תוסיף לו פלפל ותכוון אותו

הבן אדם אשכרה לא עשה עם עצמו כלום מאז שהיה שחיין. אבא שלו צדק!הוא צריך אחת כמו דניאל שתזיז אותו. היא חמודה ופלפלית אבל צריכה מישהו בוגר שיאהב אותה ויתן לה בטחון.

pink panther7

New member
איזה מבאס לראות שגב האנטיפת וקרן הפקינז

שוב על המסך. למה לא שכחו אותם ביוון?

היה יותר כיף לצפות שהם לא היו

הם ממש מעצבנים לי את הרישתית אי אפשר לשמוע את הקול שלה ובטח לא לראות את הפרצוף וגוף של גבר יש לה כתפיים וגב יותר רחבים משל אורן,איתן ויוני ביחד

והמצלמה עוקבת אחריהם לכל מקום

יש שיחה נעימה בין דניאל לאיתן בחדר, היא מספרת על עצמה ומתעניינת בו, אבל מעדיפים לשדר את כאבי הבטן של קרן...

andy181

New member
היה צפוי שזה מה שיהיה...אני כבר רואה את המשדר

ביום ראשון... בהתחלה חבהר של קרן אחרי זה משימת הזקנים בכיכובם של גב וקרן. ולאחר מכן הדייט החלומי. בסוף ישאירו כמה דקות למועמדות להדחה..

efrat800010

New member
../images/Emo4.gifנכון ואני לא אצפה ביום א' לא בא לי לראות

את הפרצוף שלהם ה 20 דק' היומיות שלי מספיקות

למעלה