שישי צהרים

אורן הטמבל "מפריע לי שמפריע לי "...

פחחחחחח ציפיתי ממנו ליותר. "תהיו פחות בזוגיות ותהיו יותר איתנו" לא יאומן! דניאל עונה לו לעניין.

didush100

New member
דניאל התחילה להתמסכן שוב פעם

אומרת לאורן שהיא אובססיבית לאיתן משום שאין לה שם חברות וכי הוא הכי חשוב לה וגם הבנים

pink panther7

New member
דניאל הכלבה משפילה את אורטל

"ישבתי עם אורטל ואין לי מה לדבר איתה, פשוט אין". אפשר לחשוב על מה יש לדבר עם דניאל המגלומנית

efrat800010

New member
לא יפה... אורטל מאוד מחבבת אותה ואני לא אשכח

איך היא קראה לאורטל "זונה"

אבל אם אין לה נושאי שיחה איתה אז אין

למה זו השפלה? בעיניי גם דניאל משעממת באיזשהו מקום אבל למה היא כלבה בגלל שהיא לא מצאה נושאי שיחה עם אורטל?

יכול להיות

אבל אין בנאדם בעולם, לא את ולא אני ולא אף אחד, שהוא לא מתנשא קצת לפעמים. לפעמים זה גם לא יוצא בכוונה, זה לגיטימי אם היא אמרה כזה דבר,אם זה יצא מתנשא? אולי, יכול להיות. שוב, בעיניי דניאל בעצמה לא כזו מעניינת (למרות שיכול להיות שזה בעיקר כי לא מראים אותה הרבה בשיחות עומק, אז אני לא יודעת איך היא)

עם כל הכבוד לאורטל, היא לא אשת שיחה.

זה משהו שמאוד בולט, או מחוסר בטחון או מחוסר ידע, היא רוב הזמן שותקת.

sivan1237

New member
היו עוד אנשים בבית

עכמו ענת,ענבר,איילת..אנשי שיחה..ומעניין שאם כולן הנושא שיחה היחידה שלה היה - היא ואיתן.. שתעשב טובה ותסתום

תחזרי אחורה לתוכניות הראשונות

לדניאל לא היה סיכוי להתחבר לבנות כמו ענת ענבר והשאר כי הן החרימו אותה כשהבינו שהקשר בינה לבין איתן מתהדק, הן שרפו אותה במבטים, כל המתחסדות וקרן ביניהן, יש אפילו שיחה שבה קרן מדברת על זה שדניאל שכבה עם איתן (מה שלא היה נכון אז) ושהיא בחיים לא תתנהג בצורה כזו חסרת כבוד. נו....נו.

sivan1237

New member
שטויות צליל..ענבר, יאמר לזכותה..

ויתרה מהר מאוד על הרווק.. ענת איילת אולי לא, אבל עובדה שעם קרן גם ניהלה איתו קשר הן כן היו בקשר..דניאל בוחרת להתמסכן 3 חודשים ואתם נופלים בפח הזה

poseidon111

Active member
לא הבנתם את יוני

הוא לא מקנא כלל בבן. הוא טוען בעברית לא פשוטה שהוא לא מאמין בזוגיות של ליהי ובן.מהצד של ליהי.לכן מפריע לו שהיא נחשבת ל"אחת מהחברה" כשהיא בעצם לא.הוא אומר מה שכולם אומרים כבר הרבה זמן.שהיא שם לצורך המישחק.הוא לא מרגיש נוח עם זה והוא צודק.הוא נתן את היחסים של איתן ודניאל כיחסים מנוגדים לבן עם ליהי.משום כך לא מפריע לו שדניאל שם.הוא חזר ואמר מספר פעמים על האמיתיות של איתן\דניאל.

respect men

New member
איתן גידל ביצים??

ומגן על דניאל ונכנס בחברים שלו יכול להיות דבר כזה?

למעלה