שכל אחד

מיטללל

New member
שכל אחד

יספר על עצמו 10 עובדות מפתיעות\מיוחדות שעד עכשיו לא ידענו אחד על השני.

קטרפי

New member
אנעעעע ../images/Emo110.gif

1. קוראים לי עידן אבל השם המלא שלי זה ג`ובאני פבריציו עידניטו קורליאונה 2. יש לי איציק רק מאתמול 3. מאז הקשר שלי עם מישהי שנה שעברה שבואו נגיד לא ממש הלך, אני לא מאמין שתהייה לי פעם אהבה 4. אני עושה שטויות 5. משעמם לי (לא חשוב מתי תיקראו את זה, זה יהיה רלוונטי) 6. זה הפורום שהצלחתי להישאר בו הכי הרבה זמן בנתיים, חוץ מפורום השבט שאני שם כבר איזה 10 חודשים 7. אתמול מישהי שלחה לי מכתב מחו"ל וההורים שלי חשבו שזה מעטפת נפץ 8. הסידרה האהובה עליי זה השבט, אני מכור לכול האובססיות של זה (פורום השבט, אתרים של השבט, אני כותב פאנפיק על השבט ובזמן הפנוי מכין סימס של השבט) 9. יש לי ליקויי למידה 10. אין לי 10! מה תעשו לי¿

מזה יאיר לפיד? ../images/Emo13.gif

אמממ לא יודע אם אלו עובדות מפתיעות או מיוחדות מי יודע מה אבל שיהיה : 1. אני מנגן 3 וחצי שנים על גיטרה. 2. אני מנהל פורום אחר בתפוז - ווינר וטוטו . 3. הניק שלי באינטרנט הוא Helpless (הניק שיש לי עכשיו הוא ניק שהדביקו לי בלי רצוני). 4. יש לי מעל 200 דיסקים של מוזיקה ומעל 300 תקליטים של מוזיקה. 5. אני כתב ספורט בין היתר גם באתר ליגה ובערוץ האינטראקטיבי של הכבלים. 6. אני אוסף פאקטים של טבק נרגילה. 7. אני כותב ומלחין (בצורה חובבנית) שירים הומוריסטיים ושירי אהבה. 8. יש לי דובי קואלה ששמור אצלי כבר 13 שנים. 9. נבחרתי ל"מבריזן השנה" בשנה שעברה (כיתה י"ב). 10. למרות שאני גרוע בכדורסל זכיתי בתחרות "יד הזהב" בבצפר היסודי

HyPeR SoNiC

New member
ממממממ

1. חייתי האיים הקריביים 3 שנים. 2. אני מטורף על מוסיקה אלקטרונית מגיל 12, מתקלט מגיל 12 וחצי, ומתקלט רציני מגיל 14 וחצי (מאז שקניתי ציוד מקצועי). 3. פעם אחרונה שספרתי היו לי בסביבות 360 דיסקים של מוסיקה... ונוספו לי עוד מאז.... מעניין כמה יש לי עכשיו..... 4. בגיל 14 אם אני לא טועה, הלכתי לחוג משחק. 5. הייתי פעם אצן באליצור יבנה באתלטיקה קלה, ואפילו הייתי אלוף המחוז בריצת 80 מטר... אבל נראה לי שזאת הייתה תחרות בית ספרית... חפיף... 6. לפי אבחון שעשיתי, יש לי איי קיו מאוד גבוה, אבל ליקויי למידה (קריא וכתיב קצת איטי, לא משהו רציני)... 7. יש לי ידידה מארה"ב שאני בקשר איתה מכיתה ד' (8 שנים אם לא יותר). אנחנו דיברנו בכל אמצעי תקשורת שקיים (וזה כולל גם שיחות של עד 3 שעות בטלפון), אנחנו אולי הולכים להיפגש בחופש הגדול. 8. בילדותי הייתי אוסף מטבעות מכל העולם ובולים.... הייתי אומר שיש לי אוסף מאוד מכובד.... 9. הייתי פעם בחוג אוריגמי (קיפולי נייר). למדתי המון דברים, אבל אני מוכרח לציין שאני לא זוכר כלום
. 10. אני חובב סרטים עם דיפלומה!!! אני רואה המון סרטים!!! והיו רק סרטים אחדים שלא נהניתי מהם

הצילצול

New member
../images/Emo2.gifעליי עכשו. תהיו מופתעים

1. נולדתי בצרפת
2. עברתי לישראל לפני 18 שנה
3. אוכלת לא כשר חחח
4. יהודיה
5. יש לי חבר הולנדי חחחחחחחחחח
6. מנגנת על גיטרה מגיל 15
7. עומדת להתחתן השנה בעזרת ה'
8. אוהבת לנקות את הבית
9. חושבת שבנים זה עם יפה אך עם זאת עם חרא
10. יש לי פירסינג בלשון.

הצילצול

New member
סתם!!!!!!!!!!!!!

אין לי חבר הולנדי ואני לא נולדתי בצרפת ואני אכן אוכלת כשר...

ScorpioID

New member
אתם כלל לא מכירים אותי...

אבל ננסה... 1. אבחנו אותי כעובר נקבה..
אבל יצאתי זכר לבסוף..
בלי זכר לנקבה.. 2. מישהו פה דיבר על מנת משכל.. אז בגיל 5 וחצי אובחנתי כגאון <141>.. 3. גיליתי לא מזמן שזה נכון אולי רק על הנייר
.. 4. יש לי קעקוע אחד.. היו לי 4 עגילים במקומות שונים.. עכשיו אני עם 2 5. אני משדר ברדיו חינוכי מגיל 15 וחצי...
ההתמחות שלי היא טכנאות..
6. אני עורך וידאו
מוסמך של בית הספר "ג'אמפ קאט".. 7. כיום אני דופק שניצלים גאה..
8. רזיתי 18 ק"ג מהמשקל המקורי שלי...
9. הייתי דתי עד גיל 13 וחצי...
כיום אני לא...
10. אני מכיר את נועה..
וגם את אילנה..
וזה אני...

ilana4ka

New member
וואלה ../images/Emo98.gif

המממ...10 עובדות? ננסה... 1. אבא שלי נפתר כשהיתי בת 7(כתה ב) מהתקף לב. 2.נולדתי פגית:))) חח והייתי חודשיים באינקובטור, נשקפה סכנה לחיי. עכשיו אני בריה, חיה, נושמת, וג'ירפה--->מטר שבעים וחמש
. 3. אני מכירה את נועה, שלום, אורן והדס מהפורום. 4. אני חולה על מסיבות של גייז(אני ל-א לסבית!!! קומפליטלי סטרייטית!), אבל ידיד הכי טוף שלי הוא הומו, ובכלל יש לי הרבה ידידם הומואים. אז אני הולכת הרבה למסיבות בתיאטרון "פופ רינג". הומואים יודעים לעשות הכי כיף, וזה באמת אחלה מסיבות
. 5. אני בכלל חולה על מסיבות. אני מאד מאד מ-א-ד אוהבת לרקוד, ובכלל לבלות. אני ילדה מאד אנרגטית. אוהבת אקשן.
6.אני חולה על מיץ אגסים.
7. עד גיל 13 הייתי משתתפת בתחרויות ריצה ארציות. קיצר, אני גם מאד אתלטית. טובה בספורט. וכמובן שחולה על
. 8. אני גרוזינית!!!! גאה!!! חח למרות שאני נראית הכי ל-א גרוזינית בעולם. ראיתם כבר בתמונה. ואני בכלל חולה על העם הגרוזיני. עם חם, אוהב, ואחלה אנשים.
. 9. אני חולה על בגדים. לא מכורה או משו, אבל מאד אוהבת להתלבש מושקע ובסטייל
. 10. אממממ די נו איזה עוד פאקינג עובדות אתם רוצים? אני אחלה ילדה. באמת. חח. והנה אני גם אצרף תמונה ככה למי שלא ראה אז בשרשור ההוא של התמונות. אני שם באמצע(חחחחחח עם השחור
) , וזה מהיומולדת שלי בחופש הגדול, במועדון התיאטרון. -צהוב עולה-

לא מבין מילה

חוץ מהקללות של אבא של אחת האקסיות שלי, היתה גרוזינית וכל פעם שאני ואבא שלה יצאנו לעשן, היו לו יציאות של קללות- אחרי כמה חודשים קלטתי משהו

ilana4ka

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

קודם כל, שאלתי אותך בגרוזינית אם אתה גרוזיני.
דבר שני, ה-ר-ג-ת אותי עם האבא של האקסית שלך!!!
חבל"ז. וברור!!!! סבתא שלי מכינה הכי טעים. חצ'פורי--->זה פשוט סופני נכון
ולוביאני אתה מכיר??????

ilana4ka

New member
../images/Emo12.gif

לא מכיר לוביאני
וואי וואי. חחח דחוף צריכים להפגש שאני אתן לך לטעום לוביאני!!
כן אבל צ'ורצ'חלה זה גם שולט ביותר. נכון טעים??

מה את עושה לי פרצופים../images/Emo35.gif

יאללה- נקבע על מתישהו ותביאי לי לוביאני
וכן- מאכלים גרוזיניים(מה שאני אכלתי) הם פצצה

Anna Karenina

New member
ועכשיו תורי...!!! ../images/Emo9.gif

יש לי פחד ממעליות...אני לא אוהבת מעליות ב-כ-ל-ל, (ואני לא סובלת מקלסטרופוביה או משהו דומה...רק ממעליות).. בבניין שלי אני דווקא משתמשת במעלית..
אבל בד"כ "הנסיעה" רדופת פחדים, דאגות ותהיות.. "מה יקרה אם המעלית תיפול למטה? או תתקע.."? לדעתי הדבר נובע מ"טראומת ילדות"..כשהייתי ממש קטנה, נתקעתי במעלית. אכן, היה מפחיד למדי.
אני תולעת ספרים מושבעת, בערך מאז שאני יודעת לקרוא.. אני קוראת המון, וכשאין ספר חדש בסביבתי - אני קוראת ספר שכבר קראתי בעבר...
כתוצאה מכך, הקריאה שלי מהירה מאוד, הרבה מעבר לזמן הממוצע.
בכיתה ג' עברתי תאונת דרכים.
נדרסתי ע"י טנדר, הועפתי מספר מטרים לכביש, ואיבדתי את ההכרה למשך זמן מסוים. את כל מה שקרה לי לפני בית החולים, אני יודעת בעיקר מסיפורים. הדבר היחידי שאני זוכרת, הוא שהנעל שלי נפלה על הכביש, ומישהו הניח אותה לידי באמבולנס. מאחר ונפצעתי ברגליים, (מעבר לזעזוע מוח קל וסדק באגן), בבית החולים העבירו אותי ממקום למקום בכיסא גלגלים, ועד היום אני זוכרת תמונה של אמי גוררת את הכיסא לאורך המסדרון...
כששוחררתי מביה"ח, עקב הפציעה ברגליים, הוריי התבקשו לתרגל איתי הליכה, כדי שאוכל לחזור וללכת, ואני לא אשכח את הצרחות שצרחתי, כאשר התחלתי לצעוד. רק לאחר תקופה, חזרתי ללכת כרגיל.
עד סוף כיתה י' הייתי בגובה ממוצע, ואפילו מעט נמוך מהממוצע. כיום, אני מתנשאת לגובה של 1.75מ', ועוד מנסה להסתגל לסטטוס "הגבוהה", לאחר שבמשך 10 שנים בביה"ס, נחשבתי לאחת הבנות הכי נמוכות בכיתה.. יש הפתעות בחיים...
ואם כבר חוזרים לילדות...עד גיל שנתיים הייתי שמנה מאוד, פשוט ענקית...מאז ועד היום, לא נוצר מצב של "עודף משקל" אצלי, אלא דווקא להיפך...
אני לא אוהבת לראות טלויזיה,
, ואני צופה בה מעט מאוד, בד"כ בערב. באופן כללי, אני מעדיפה לנצל את הזמן שלי לדברים אחרים.
אני סובלת מקור...בחורף, כל הזמן קר לי, באופן קבוע...
אני גם נעשית חולה מאוד מהר, ולעיתים די תכופות.
, וזה לא כיף בכלל...
אני חולת ספורט מושבעת...למעט ענפים בודדים, ספורט הוא אחד התחביבים שלי...ריצה, שחייה, טניס, כדורעף..הכל הולך.
אני גרה באותה עיר ובאותו בית במשך 18 שנה.
בכיתה ט', השתתפתי בחילופי נוער עם עיירה בגרמניה, והכרתי בחורה מקסימה במסגרת הזו. אנחנו בקשר עד היום, ובאוגוסט האחרון אפילו טסתי לבקר אותה..

למעלה