שכל אחד

free soul

New member
הינה אני!

רק בלי ה"עשר" הדברים עליי... [נישארת אנונימית..
]

וואו- אני ממש לא יודע מה לרשום...

טוב אני אנסה, מקסימום אני אשלים אחר כך-
אני בולגרי גאה.
הייתי קומיקאי (לפני שנים) בקאמל קומדי קלאב.
גרתי בראמלה כמה שנים (גם בראשון לציון תקופה ארוכה)
אני לא הגעתי עדיין להחלטה הסופית בקשר לאמונה רוחנית, קראתי את התנ"ך, הברית החדשה, אמונות יפן, הודו, יוון העתיקה והחדשה, אינדיאנים ועכשיו התחלתי אפילו לקרוא בקוראן כדי לדעת על כל הדתות... אולי זה יראה לי אם יש או אין אלוהים.
למרות זאת שאני אופנוען כבר שנים- קניתי אופנוע ראשון רק לפני שנה, עד עכשיו נסעתי במסלולים או על אופנועים של חברים...
אני מזוהה ברוב הפורומים כ- MAX D וכאשר אני רוצה להיכנס במישהו באחד הפורומים שאני נמצא בהם אני משתמש באחד מתוך (תכינו את עצמכם) 11 כינויים שונים שלי ושל כמה חברים
...
בצעירותי- אני ועוד כמה חברים פירקנו לגורמים (אך ורק ע"י כלי עבודה- לא שברנו) קטנוע של שוטר שהיה מציק לנו ומאז אני מבין באופנועים ומטפל...
בין גיל 16 ל-18 היו לי מועדונים משלי בחיפה.
הייתי בטיול של 3 חודשים באירלנד וסקוטלנד לבד- הקטש, למדתי שם ריקודים איריים מסורתיים וממש נהנתי.
זה לא משהו נחמד, אז מי שיש לו רגישות יתר נא לא לקרוא- כשהייתי בן 13 החברה הראשונה שלי נפתרה מהתפוצצות וריד בראש, במשך שבוע לא עזבתי את הקבר שלה חוץ מאשר לאכול- גם ישנתי שם

WOW..... ממש אין ועוד 10?!?!?!?

1. הייתי מאוהבת במישהו 4 שנים ומתוכם היינו יחד רק בשנה וחצי הראשונותץ 2. אני עובדת בין8 ל- 12 שעות ביום בקאנטרי "גלי הדר" בראשל"צ. 3. אני הבחורה הכי קריזיונרים בעולם. 4. אין לי חבר מזה כמעט 3 שנים. 5. אני אסטמטית, אלרגית לאבק ויש לי גם סינוסיטיס. 6. אני חולת אופנועים ועדיין אין לי רישיון (מחרתיים TEST 2). 7. הממוצע בגרות שלי גרוע !!! (78)-חייבת פסיכומטרי!!! 8. אני חיה ללא SEX כבר כמעט 5 חודשים (זה השיא שלי). 9. פעם חשבתי שאני לסבית-אחרי שניסיתי הבנתי שאני ממש לא! 10.את השבת הזאת שמרתי (גם לא הדלקתי אור-טוב נו פעם 1 ובטעות) סתם רציתי לראות איך זה... יש עשיתי את זה 10!!!

עצובבבב.. יואווו..

איך התגברת על זה? אני צריכה בעצמי להתכונן.. האקס שלי חולה סרטן בראש.. ונראה לי שהמצב ממש גרוע....
אני תאומה לאחות ששמה רותם.
אני מושבניקית גאה.
וכמו ששי קשת <עידן?> אני גם חצי בולריה וחצי תימניה- שילוב מנצח! חחחח
יש לי משפחה בקנדה והם בארץ עכשיוווו עד עוד שבוע וחצי ):
הייתי פעם בחוג אריגה, דומה לסריגה אבל לא!! בכיתה ג' נראה לי.
הייתי בחוג דרמה 3 שנים והעלנו הצגה בכיתה ה' מהממת!
אני לומדת בלוד. עיר הפשע והרשע.. חח
בכיתה ו' אני והכיתה שלי היינו בששטוס! והפסדנו בשמינית גמר.. חח
ניגנתי על אורגן מגיל 5 וחצי עד גיל 11. אמא מורה לנגינה-דחפה אותי לזה.. אהבתי מאוד אבל גם בגלל הפסקתי.. סיבה מטופשת.. לא משנה.. נקודה רגישה
אמא שלי מופיעה בטלויזיה עוד 10 דק'... חח לא היה לי מה לכתוב.. סתם התחשק לי שמש...

Anna Karenina

New member
הדס, הרסת אותי..!!

"הייתי בחוג אריגה..דומה לסריגה, אבל לא!!!" חחחחח.....

חחחחחחחחחחחחחחחחח

מה את רוצה הרבה לא יודעים מה זה אריגה!!! זה כמו לארוג שטיחים! חחחחחח מובן???? זה לללללאלאלאאלאללאלאלללאלאללאאא סריגה! אני לא ספתא!!!!

HyPeR SoNiC

New member
מי אמר יותר טוב?

היא אמרה שזה לא כמו סריגה....... היא לא אמרה כלום על ההבדל בין טיב 2 המקצועות.....

Anna Karenina

New member
../images/Emo3.gif

עדיין..היה משעשע, שהיא מיהרה להדגיש שזה לא כמו סריגה...

NBGirl

New member
הממ..

1. הייתה לי אלרגיה לתותי עץ כשהייתי קטנה. פעם אחת אפילו אישפזו אותי והייתי נפוחה ואדומה.. האמת שאני לא יודעת אם זה עדיין קיים, כי אני פשוט לא אוכלת את זה. 2. בגיל שנתיים נפלתי מהכתפיים של אבא שלי והוא לא סולח לעצמו על זה עד היום, אז שששש.. לא מדברים על זה. 3. כשהייתי בגן ועשו לי מסיבת יומולדת חילקתי לכל הילדים סוכריות ולי לא נשארה סוכריה. בכיתי פשוט המון ודי יש לי טראומה מזה. זה אפילו לא מצחיק אותי להיזכר בזה.. לא יודעת למה לקחתי את זה כזה קשה. 4. לפני חודשיים עבדתי בעיצוב כותנה (חחח :)) 5. כשהייתי בחוג התעמלות הייתי מצטיינת והעלו אותי עם עוד חברה אחת לנבחרת ואז פרשתי כי זה היה עם ה"גדולות". טיפשה. 6. כשהייתי בגן צילמו אותי ללוח-שנה פירסומי כזה. (חשוב להדגיש שלא ההורים שלי דחפו אותי לזה חס וחלילה, אלא בחרו כמה ילדים מהגן ויצאתי לשעתיים להצטלם). 7. חברים שלי ואני היינו במסיבת גן ועדיין יש לנו את הקלטות מזה. אני די שונאת את ג'וליאן אבל. 8. אני לא אוכלת ירקות. 9. התעלפתי בערך 4 פעמים.. לא ממש ידוע למה. 10. בכיתה ג' חבריי ואני נהגנו לשחק "המעופפים הנועזים" כל יום שישי אחרי הארוחת ערב (בחד"א של הקיבוץ כמובן) וכשגידלנו ארנבות במשק דובבנו אותם ושיחקנו היפים והאמיצים. מושפעים משו...

Anna Karenina

New member
חחח...הרסת אותי...

אחלה ילדות, אהה..??
תותי עץ?? נפילה מהכתפיים של אבא?!?! התעמלות..!?!?!

h e n y

New member
אהמממ

אומנם לא ממש כתבתי פה הרבה-
אבל אני קוראת וחולה על הפורום הזה אז הינה עובדות עליי:
אני כמעט מתתי בלידה אבל ניצלתי בגלל אמא שלי
קראו לי חן בגלל דודה שלי ז"ל, כי היא מתה כמה זמן לפני שנולדתי והיא הייתה צעירה
{דרך אגב אני מאוד דומה לה}
לא הייתי צריכה להיות עכשיו חיה, ניצלתי הרבה פעמים ממוות {בגיל שנה כמעט נפלתי מהחלון, פעם נחנקתי כי בלעתי את הלשון,פעם בלעתי תרופה.......}
הייתי דתיה עד לפני שנתיים
, הייתי דרך אגב בביה"ס לבנות בלבד וזה לא היה ממש מהנה- אבל אני מאמינה באלוהים מאוד.
הייתי בפנמיה הכי טובה בארץ{כבר לא} שלוש חודשים ועזבתי בגלל טראומות מיוחדות.
אין לי מזל כול כך באהבה. תמיד שאהבתי מישהו זה היה אהבה אובסיסית ובלתי אפשרית, היה לי חבר אחד ואני לא ממש אהבתי אותו.
{אבל מה אני יודעת אני קטנה עדיין
}
אני לא מפחדת משום דבר חוץ מנחשים
-אפילו עם הם לא תוקפים, ארסיים,אם יהיה נחש לידי אני אקבל התקף לב
.
אני מעריצה שרופה של רוזוול.........אני מסוגלת לראות ביום את אותו פרק לפחות חמש פעמים
הייתי בתאילנד בטיול בת מצווה, שלוש שבועות ונהנתי מאוד.דרך אגב זה לא היה מאורגן אחותי לקחה אותי.
ואחרון חביב, אני מאוד אבל מאוד אבל מאוד אוהבת לכתוב, זה כול החיים שלי בעצם.... מי יודע אולי עוד תישמעו עליי בתור סופרת

NBGirl

New member
אמרתי שלא מדברים על זה ../images/Emo11.gif

באמת :) לא על הנפילה. הייתה לי ילדות נהדרת..

למעלה