שכל אחד

yanshoof26

New member
אחלה תרגיל

אני די חדש פה אבל בשביל הקטע החלטתי לנסות: 1. נולדתי אם חבל הטבור מסביב לצוואר - כחול וחנוק לגמריי 2.עליתי בגיל 2 וחצי מאוקראינה 3.כשהיתי בן 9 ניסו כמה אנשים שעברו לידי בסוברו לדחוף אותי לאוטו, שכנה שראתה החלה לצעוק והם עזבו אותי, אחר כך המשטרה תפסה אותם והתברר שזה היה סתם מעשה קונדס..... 4.בטיול בצופים בגיל 15 שלחו אותי ועוד כמה חברים בערב למלא ג'ריקנים (ישנו בפארק הירדן) ליד הברזים היה תור ארוך, ולא היה לנו חשק לחכות אז שכנעתי את המדריך שהיה אחראי עלינו שהמים שבבריכה בפארק הם אותם המים שבברזים, מילאנו את הג'ריקנים וכולם למחרת חלו בדיזנטריה (ואני חליתי ראשון.....) 5. בצבא בתור חייל צעיר הייתי כוון של הצוות שלי (תותחנים) באיזשהו אימון בעקבות תקלה בחישוב נתונים שקיבלנו ירינו פגז שלאחר הפגיעה בקרקע ניתר לתוך בסיס של חיילי גולני עבר בתוך אוהל שישנו בו חיילים והתרסק במגרש הכדורסל(אף אחד לא נפגע). 6. עשיתי בנג'י מכדור פורח ( 110 מטר) בקוסקו (פרו) 7. לא היתה לי מערכת יחסים ארוכה יותר מ7 חודשים 8. אני כנראה האדם היחיד בארץ ששונא במבה....... 9. הנשיקה הראשונה שלי היתה רק בגיל 15 המופלג..... 10. החלום שלי הוא לעשות מיליון דולר עד גיל 30 ואז לצאת לפנסיה לחיות מהריבית - ולעשות רק דברים שאני באמת רוצה.... מה לעשות הגיל מתקרב ואין סימנים למימושו.... נו שוין

בקשר ל-10

תלמד ממני, אני כבר עובד על המיליון השני שלי... מהראשון התייאשתי

אושר מ

New member
קשה

1. אני תולעת ספרים רצינית, אני קוראת בקצב של יותר מ 100 עמודים לשעה, ויש לי ספריה פרטית משלי, בנוסף לספריה של הבית, שנכנס אליה ספר רק אחרי שקראתי אותו והחלטתי שהוא צריך להיות תושב קבע. 2. הייתי במסלול קצונה מיוחד בהו הייתי אמורה לחתום 3 שנים קבע. אני כבר לא שם כמובן. 3. אני יודעת מה אני רוצה ללמוד ולעשות מכיתה י', אבל יש לי פחד עצום שאני לא אצליח בזה בכלל... לא ידוע למה. 4. בתיכון למדתי אומנות ופיזיקה, וטענתי שאחד בשביל השכל ואחד בשביל הנפש. 5. אני סובלת באופן כרוני מקור, אבל משרתת במקום גבוה מאוד (שלג שלג...), סובלת קשות, אבל נהנת מהמלחמות. 6. הרבה יותר קל לי להתחבר לאנשים שגדולים ממני בגיל במספר שנים מאשר לבני גילי... 7. יש לי דמיון מאוד מפותח ואני בונה תסריטים בראש ואף מסוגלת "לראות" אותם. אני ממש רואה תמונה. 8. אני מאמינה באהבה ממבט ראשון למרות שממש אין לי סיבה להאמין בה, ולמרות שאני לא מצליחה להסביר את זה (ואני אדם מאוד רציונלי בדר"כ.. חוץ מבמקרה הזה). 9. אני מאוד סגורה. אני לא מדברת בקלות עם אנשים. קשה לי להכגיר אנשים חדשים ויש מעט מאוד אנשים שאני מסוגלת לספר להם ממש הכל, וגם הם מרוויחים את זה בדר"כ אחרי הרבה זמן. לרוב אלו גם אנשים מאוד חברותיים שפתחו איתי בדברים ולא נתנו לי להשאר בשתיקתי. 10. יש לי אוסף של קלטות וידאו עם יותר מ 400 סרטים בבית. הכל ממוספר ומסודר עפ"י המספרים. אני זוכרת בע"פ מיקום של עשרות מהסרטים. כן, אני יודעת, אני לא מאוד מעניינת.....

WxHxNx

New member
4

גם אני עושה את זה (היחידי בשכבה) כאילו קולנוע ופיזיקה וכל מי ששומע את זה ישר אומר "דווקא השילוב הזה ?" ואז אני עונה לו עם המשפט הזה
אותו דבר גם לגבי 3 גם אני מרגיש ככה וזהו נהנתי לקרוא ולהזדהות

אושר מ

New member
קשה

1. אני תולעת ספרים רצינית, אני קוראת בקצב של יותר מ 100 עמודים לשעה, ויש לי ספריה פרטית משלי, בנוסף לספריה של הבית, שנכנס אליה ספר רק אחרי שקראתי אותו והחלטתי שהוא צריך להיות תושב קבע. 2. הייתי במסלול קצונה מיוחד בהו הייתי אמורה לחתום 3 שנים קבע. אני כבר לא שם כמובן. 3. אני יודעת מה אני רוצה ללמוד ולעשות מכיתה י', אבל יש לי פחד עצום שאני לא אצליח בזה בכלל... לא ידוע למה. 4. בתיכון למדתי אומנות ופיזיקה, וטענתי שאחד בשביל השכל ואחד בשביל הנפש. 5. אני סובלת באופן כרוני מקור, אבל משרתת במקום גבוה מאוד (שלג שלג...), סובלת קשות, אבל נהנת מהמלחמות. 6. הרבה יותר קל לי להתחבר לאנשים שגדולים ממני בגיל במספר שנים מאשר לבני גילי... 7. יש לי דמיון מאוד מפותח ואני בונה תסריטים בראש ואף מסוגלת "לראות" אותם. אני ממש רואה תמונה. 8. אני מאמינה באהבה ממבט ראשון למרות שממש אין לי סיבה להאמין בה, ולמרות שאני לא מצליחה להסביר את זה (ואני אדם מאוד רציונלי בדר"כ.. חוץ מבמקרה הזה). 9. אני מאוד סגורה. אני לא מדברת בקלות עם אנשים. קשה לי להכגיר אנשים חדשים ויש מעט מאוד אנשים שאני מסוגלת לספר להם ממש הכל, וגם הם מרוויחים את זה בדר"כ אחרי הרבה זמן. לרוב אלו גם אנשים מאוד חברותיים שפתחו איתי בדברים ולא נתנו לי להשאר בשתיקתי. 10. יש לי אוסף של קלטות וידאו עם יותר מ 400 סרטים בבית. הכל ממוספר ומסודר עפ"י המספרים. אני זוכרת בע"פ מיקום של עשרות מהסרטים. כן, אני יודעת, אני לא מאוד מעניינת.....

faith2

New member
נו טוף../images/Emo9.gif

שם החיבה שלי הוא בננה, ואותו קיבלתי אחריי שחברה שלי ראתה אותי אוכלת בננה תוך צפייה בהכי גאים שיש...זה הזמן להפעיל את הדימיון.
אני חובבת אופנועי ים- מקווה להוציא רישיון על אחד בעתיד, בנוסף אני גולשת גלים
אתמול אהבת חיי שעזב להתגורר בקנדה הודיע לי שחברתו רוצה להתחתן איתו עוד שנתיים, לשמחתי הוא הוסיף שבכוונתו להתחתן עוד 5 שנים...עד אז העתיד רחוק!!!!
אני
ית
כאן אין לי מה לרשום
אני צמחונית כבר 3 שבועות
המין השני עדיין לא הצליח לשבות אותי בהבחינה הפיזית
את הנשיקה הראשונה שלי עשיתי בלהט הרגע עם מישהו ממשלחת של דרום אפריקה שיצא איתי לפולין והיא הייתה לפני חצי שנה.
לא הייתי אף פעם במערכת יחסים רצינית....רותם סובלת מפחד ממחוייבות!
וגם כאן אין לי מה לרשום

faith2

New member
טוב נוו נשלים את ה-2 חסרים...

כהשראה לרעיונות כאן!
יש לי פירסינג בטבור בן 5 שנים, היום אני בת 18 פחות 3 חודש...תעשו את החשבון...ולא אני לא פרחה- אני רחוקה!
הייתי תאומה, אך במהלך ההריון אמא שלי הפילה אותה בהפלה טיבעית
תחשבו 2 רותמיות- יאויאו איך העולם היה בסתדר, מספיק לו פטפטנית אחת!

*-*SUNSHINE*-*

New member
דברים שרציתם לדעת ומעולם לא העזתם

לשאול....
1.אני אלרגית לקוקוס.ואפילו הרופא בצו ראשון צחק מזה;-D 2.אני הפחדנית הכי אמיצה בעולם. 3.יש לי אובססיה מ ט ו ר פ ת בכל מה שקשור לגרביים. יש לי מאות זוגות,ואף אחת מהן לא חלקה,חובה מקושקש/מצוייר. וגם אובססיה לכבשים..וחיות מוזרות כמו פרות חזירים וקיפודים. 4.יש לי דוד נווט שהיה בשבי הסורי וחזר בשלום. 5.יש לי בלוג. 6.אני מאוד אוהבת לשיר.לא כ"כ יודעת. 7.אני נבהלת בקלות... 8.אני קצת היפראקטיבית מידי לפעמים... 9.אני לא יודעת לרכב על אופניים...
10.אני לא מסוגלת להתחיל את היום בלי עיתון וקפה.

Outlast

New member
לי יש דוד טייס שהיה בשבי הסורי,

וחזר בשלום. דוד של אבא בעצם, אבל מילא. אולי הם ישבו ביחד?

שותף ל 6 ../images/Emo13.gif

אני מאוד אוהב לשיר... אבל ממש לא יודע... לא שאני מזייף או משהו, פשוט הקול שלי על הפנים

apl

New member
../images/Emo26.gifאשתי ואני אוהבות לשיר

קריוקי IN
זיופים OUT

apl

New member
../images/Emo26.gifאני אני ואני../images/Emo36.gif

יש לי אוסף קטלוגים של מותגי אופנה-מעל 100 קטלוגים(הגיע הזמן לעשות סדר,ולספור כמה צברתי מקולקציות החורף:)). כמו כן,יש לי אוסף קטלוגים מיוחד של אופנת MNG הספרדית.
אני מכורה לג'ינסים,ומחזיקה בכ-14 ג'ינסים שכולם נקנו בשנתיים האחרונות(מה שנלבש לפני כן-הועבר לידיים הבאות
). אני גם אובססיבית לבשמים.כרגע יש לי 10(לא כולל את של אמאבא),ועדיין-אוהבת להתפנק בבושם חדש פעם בכמה חודשים.
אני צמחונית כבר חצי שנה+-(לפני כן הייתה תקופה צמחונות גם כן,אבל לאחר שהות של חודשיים (מדהימים,בדרך אגב)-בארה"ב וקנדה,התחלתי לאכול בשר כי אי אפשר היה בלי..
יש לי פוביה מדגים למרות שאני מתה על ים(לא סותר אחד את השני, נכון?:)),וכבר 10 שנים לא נוגעת בדגים. הפוביה כוללת פחד מסידור ונגיעה בשימורי טונה למדף הנחוץ.
לפני שנה+- הייתי מעורבת ב"תאונת" אופנוע(הייתי הרוכבת המשנית). חברה שלי עלתה על סלע מקרטע בדיונות בים,ויצאנו מזה עם חבורות יבשות בלבד,וכמה שריטות. מאז,אני לא עולה יותר על אופנוע.
ובאותו נושא של העובדה הקודמת,באחת הקפיצות שלי לברוקלין נ"י עם הדוד,שחררתי את החגורה שבמושב הקדמי כמה מטרים לפני הכניסה לשכונה..אחרי כמה רגעים קפץ לכביש ילד בעקבות הכדור,וכמעט שהייתה תאונה. דוד שלי בלם את האוטו,ובאותה שנייה גם איכשהו הספיק לבלום את גופי עם היד שלו,בתקווה שימנע ממני לעוף לשמשה הקדמית ולהתאחד עם הזכוכיות. בדיעבד אני חבה לו את חיי..:)
ובאותו טיול רווי חוויות,אני ובת דודתי "נאבדנו" מרצוננו בשכונת ברוקלין המסוכנת,כאשר בני המשפחה העדיפו לשמוע שאנחנו יושבות מתחת לבניין,ולא הולכות להסתובב בשכונה כפי שהיא הודיעה להם.. לאחר כיופית משותפת של שעה,התהלכנו לנו לכיוון הבניין(לתיירים ואורחים רצוי לכתוב את הכיוון ומס' הבניין(...north/south 1887 etc) ולא לנסות לזכור בע"פ-כול הבניינים דומים שם..). לאחר אותו טיול תמים כביכול,כול הבניין היה למטה(חשבו שחטפו אותנו)והם היו ככה-(_) קרובים מהזמנת NYPD..צעקו עלינו שמסוכן להסתובב "סתם ככה" ושאוהבים לחטוף שם בננות כמונו
.
אני מכורה לעגבניות ומתעבת קשטופ.
אחד התחביבים העיקריים שלי(וגם סוג של התמכרות נעימה)-זו קריאת עיתונים מאסיבית,יום-יומית. אני תולעת עיתונים ואקטואליה-ידיעות\מעריב\הארץ(כן כן יש אנשים שקוראים גם את זה
),ומתעמקת במיוחד בתחומים המעניינים-חברה\כלכלה\פוליטיקה ובטחון..
אין לי יומן או לו"ז שמסודר טכנית..הכול מסודר ומתועד,אבל על פתקים בלבד(כולל מספרי טלפון). ?That's it,was interesting

apl

New member
כמובן ש:

קשטופ=קטשופ. ואם כבר בעובדות עסקינן,אז אוסיף עוד אחת:
אני שונאת(
)טעויות דקדוקיות.

yofi tofi

New member
|כוכב| והנה העובדות שלי! |כוכב|

אני עובדת במגה ספורט רמלה-לוד (שעומד להסגר עוד יומיים
) מתה על המקום הזה! וכן,עצוב לי.. אה,והייתי עובדת סניפית מצטיינת לשנת 2003
בגיל 10 רקדתי ריקודי בטן,על במה עם מרגול (זה היה ביום העצמאות...) השוס הוא(חוץ ממרגול כמובן
) זה שרקדתי עם נחש עליי...
אני קצת מוזרה.. אני אוהבת לראות דם או כל מיני פציעות וחתכים עמוקים כאלה.. לכל אחד יש סריטה,לא?
אני ממש,אבל ממש,אוהבת לבשל... ולרוב אני נוהגת להמציא מתכונים משלי כדי שארוחות הצהריים/ערב יהיו מגוונות כמה שאפשר. לבנתיים- כולם מרוצים...
אני מורעלת על ספרים!
פשוט קוראת כל כך הרבה.. הספר האהוב עליי זה 'הגר' של יוכי ברנדס.. אולי בגלל האהבה שלי לספרים/קריאה ושאר דברים הדומים לכך ממש אהבתי את החלק המילולי בפסיכומטרי וגם הוצאתי בו כמעט את מירב הנקודות..
בכיתב ב' הוגדרתי כמחוננת
,רצו להקפיץ אותי כיתה-אמא לא הסכימה.. רצו להעביר אותי לביצפר מיוחד למחוננים בירושלים (הידעתם שיש דבר כזה?) אבל גם את זה אמא לא הסכימה...
קוראים לי מורן אבל רק אלוהים יודע כמה שמות באמת המציאו לי כל מיני אנשים. יותר מידיי...
אני חולה על ריקודים! ואוהבת ממש לבלות.. ולרקוד... ולהתשגע...
כשהייתי קטנה נפלתי לתוך גן של שושנים,בנסיעה,לא מוצלחת
, על אופניים.. הייתי מלאה(!!!) קוצים בכל הגוף ולקח יותר מחמש שעות להוציא לי הכל
אני שונאת את הצבא,ואפילו לא התגייסתי.. אה,ואני בכלל שונאת אותו כי אני מתגייסת עוד מלא זמן,וזה גם יוצא אחרי מומלדת 19 שלי
וזהו

apl

New member
סעיף 3(דם,פציעות וכו')-ממש נחמד..

רק שאני נהנית מדקירות מחט בוריד..לא דעת למה-זו תחושת אופוריה כזו כששואבים לי את הדם.. הכול תקף,חוץ מהדקירות של החובשות(?)בלשכ"ג-שהכאיבו לי נורא עם הגומי על הוריד(פה אותה חובשת זכתה לאיומים ולצעקות ממני שאם היא לא משחררת לי....)ואח"כ גם נורא הכאיבו כשלא היה להם מחט פרפר בלשכה,ועשו לי עם מחט רחבה........וגם נשאר לי סימן כחול על היד..
גם לפני בערך חודשיים תרמתי דם(450 מ"ל)ולאחר איזה 15 דקות של מנוחה,התחלתי לראות
ו-
ים ובכלל-לראות מטושטש,ובדיעבד-זו הייתה כמעט התעלפות.. מיותר לציין שאחרי קמה שניות שמו לי את הרגליים על כסא,והפלא ופלא-הרגשתי טוב יותר.. מקווה שלא גנבתי לך את ההצגה מורני..

pain is MY love

New member
יאלה נקווה שיהיה מעניין...../images/Emo26.gif

נולדתי באוקראינה הרחוקה והקרה וגרתי בה עד גיל 6 וחצי
נולדתי ביום הראשון של מזל טלה ואני הטלה הכי טיפוסי ביקוווום ואל תנסו אפילו להתווכח על זה!!!
יש לי 12 פירסינגים במקומות שונים בגוף.. ואני לא אפרט עכשיו את כולם...
יש לי קעקוע דנדש ויפייפה בשם life והוא ממוקם במרכז הפלח השמאלי של ישבני החמוד
כשאני אגדל אני אהיה פסיכולוגית... בינתיים אני לומדת שנה שנייה פסיכולוגיה כמקצוע מורחב בבית הספר
אני מ-ט-ו-ר-פ-ת על מסיבות!!! אני יכולה להתקיים רק מאלכוהול, ריקודים, ואנשים שמחים
אני כבר בשיעור 25 בנהיגה ועדיין לא קלטתי שאסור לחתוך אוטובוסים.... זה כבר כמעט עלה לי בחיי..
אין לי חוש כיוון בשיט!!!! אחרי הצו הראשון שלי הלכתי לאיבוד ולקח לי 3 שעות למצוא את דרכי הביתה מתל השומר!
אני לא מסוגלת להחזיק מערכת יחסים... בנים נמאסים עליי מהר מדיי והקשר הכי ארוך שלי ארך חודש...
יש לי את הפחד גבהים הכי חולני בעולם! אני מתחילה לרעוד כשאני עומדת על כיסא בגובה 20 ס"מ!
טוף זה הכל לבינתיים.. מקווה שנהניתם

Anna Karenina

New member
אההה...בובעעע..!! ../images/Emo24.gif

תמיד אמרתי שיש לך חיים מרתקים...
מתי אנחנו הולכות לאיזו מסיבה מטורפת?!

למעלה