שכל אחד

Anna Karenina

New member
תמצאי משו.

ואני שם.

free soul

New member
הינה שלי:../images/Emo132.gif

אני חמודה
אני יפה!
יש לי סובארו שלי ורק שלי!!
אני אוהבת סקס... {מי לא?}
מתכננת לעשות גוונים בשיער.. אולי תמליצו?
אומריםש אני מזכירה את ג'ניפר לופז
אני לומדת בטומשין
מתה לעבור לראשון לציון
לא אוהבת לוטו וטוטו ולא חולת כסף
לא רוצה להתאהב
וחולה על החברות שלי! שאחת מהן כותבת פה [הצילצול]
טוב הוספתי 11.

free soul

New member
בוא נגיד ככה:

אני שחומה.. יש לי שיער מתולתל שמגיע עד הכתפיים והשיער שלי צבוע בצבע חום. תודה.

הדברים שלא ידעתם עליי (לפחות רובכם)

היום התפטרתי מהעבודה שלי בלת ברירה.
אני חולהההההההההההה על בעלי חיים , כל כלב או חתול שאני רואה ברחוב אני רצה למזמז אותו כמו ילדה בת 4.
החלום שלי לבקר בניו יורק.
אני מכורה לבורקסים עם גבינה
אני חולה על סרטי אימה .
מאז ומתמיד אני מפחדת מהחושך ( במיוחד אחרי סרטי אימה כשאני מפחדת לגשת אפילו לשירותים שבבית שלי).
היה לי פאדיחות רציניות בחיים בגלל נפילות שדפקתי בעבר (מיסטר בינית)
כשהייתי בת שבוע ימים , אושפזתי בטיפול נמרץ עם דלקת ריאות במצב אנוש.
כשהייתי נערה ( בסביבות גיל 13) אני וחברותיי היינו גונבות דברים מסופר פארם ( מאיפה האומץ שהיה לי אלוהים יודע) רומנייה נו מה הפלא!
כשמשהו באמת מצחיק אותי אני לא מספיקה לצחוק ממנו!

לא משו

New member
גמני לא כותבת פה הרבה אבל בכל זאת

1. נולדתי במשקל 4.5 קילו!!! 2. הצלחתי לברוח מהפעוטון (קפצתי מעל הגדר) 3. בגיל שנתיים בערך ההורים שלי השאירו אותי לבד בסוכה ופתאום הם שמעו צרחות, הם רצו אליי בבהלה וגילו שאני מושכת לעצמי את השער וצועקת... 4. אף פעם לא התעלפתי/שברתי חלק בגוף 5. אני לא זוכרת כלום מכיתה א' 6. אני מעדיפה חושך מאור 7. אף פעם לא טסתי/ יצאתי מגבולות המדינה 8. הועפתי מבית ספר 9. אין לי מזל בכל מה שקשור לאהבה 10. אין לי יותר מה לספר

numerw

New member
גם אני :)

1.עד לגיוס היה לי שיער ארוך מאוד ועכשיו כשאני בצבא מטייל ברחבי הארץ יוצא לי לפגוש אנשים שלא ראיתי כבר הרבה זמן אז לוקח זמן עד שמזהים:) 2.זכיתי באליפות הארץ באומנות לחימה משולבת ב2001. 3.מנגן על פנדר סטראט הכי יפה בעולם(צבע סגול\כחול) שולטט
4.אני 1.86 ואני ואחותי הגדולה (1.82) לא נחשבים מהגבוהים במשפחה והאחים הקטנים שלי יעברו אותי בטוח
5.מוזיקה וספרים זה הדבר:) תמיד בכל מצב רוח אפשר לשמוע מוזיקה ויהיה יותר טוב
6.אני אוהב לטייל בעולם ולצלול במקומות חדשים כל פעם:) חסר לי עוד קצת זמן בארצות הברית שאליה בטוח אני אחזור והמזרח הרחוק
7.אני אוהב לאכול ולבשל
8.פולני\עיראקי 9.בבית אני ישן מאוד חזק ובצבא תמיד יצא לי להתעורר דקה לפני שהיו באים להשכים אותי מסיבה זו או אחרת (סורים ארורים
). 10.עד גיל שנתיים וחצי לא דיברתי ומאז לא הייתה בעיה כזו

../images/Emo104.gif../images/Emo104.gif10 עובדות עלי../images/Emo104.gif../images/Emo104.gif

רצו לקרוא לי אלינור. אבל אמא לא הסכימה, בגלל שזה מתחרז עם כל מיני מילים מעצבנות (חמור).. ההורים שלי גם שמו לב שלשאר האחיות שלי לא יקראו בשמות שמתחרזים בצורה מעצבנת.
צבע ירוק שולט
זה הצבע הכי יפה בעולם לדעתי, כל דבר שניתן לצביעה- הופך לירוק. (חדר, שולחן,כלמיני מעמדים למיניהם)
הייתי ילדה שובבה..כשאני ואחותי הקטנה היינו קטנות, הצעתי, בתור משחק, שנשים כיסאות על המיטה של אמאבא ונקפוץ עליהם. (הכיסאות הקטנים האלו של הילדים הקטנים..) בקיצור, מה שיצא מזה זה שאני התחלתי לקפוץ, ואחותי, בקפיצה ה-1 שלה עפה אחורה, על ההסקה, ופתחה את הראש.
הייתי חולה על פומיקי. זוכרים אותו?
מאוד אוהבת לעשות שטויות
אבא שלי עדיין חייל
למרות שהמדינה הזאת אולי קצת דפוקה, אני הכי אוהבת/מעריכה אותה בעולם
ויש לי דעה מאוד שלילית על האנשים שבורחים/יורדים מהארץ.
נמאס לי מבי"ס. (גיליתי לכם את אמריקה,הא?) אז זהו, שממש אהבתי את בי"ס עד לא מזמן..ועכשיו פשוט נמאס לי
אני פרפקציוניסטית. ותאמינו לי-זה רע!
אני שונאת דגים
. פעם הלכתי לשוק (מחנה-יודה) עם אבא, כשהייתי קטנה, וראיתי את הדגים עושים בלו-בלו. מאז,רק המחשבה על דגים עושה לי בחילה

yofi tofi

New member
אני זה פומיקי :) עוד עובדה שלא ידעת

עליי
סתם,זה הכינוי שלי פשוט
ומעט מאוד מן האנשים יודעים מיהו!

HyPeR SoNiC

New member
עוד 3 דברים עליי ../images/Emo6.gif

אני חולהההה על כלבים!!!! במיוחד כלבים גדולים!!!
יש לי 5 ארנבי בר שגרים אצלי בחצר.... מסתובבים חופשי בלי לברוח מהבית ליותר מיום אחד, והאמא אפילו נותנת לי ללטף אותה!!! (יש לי ארנבת ו-4 ארנבונים שלה שנולדו אצלינו בחצר).....
כשנולדתי, אחותי רצתה לקרוא לי פרעה..... וואט דה פאק!?!?!?

Anna Karenina

New member
פרעה..!??!! ../images/Emo12.gif

למה..!? בת כמה היא היתה אז..!?! אני לא חושבת שהיא ממש שמחה שנולדת.....
<הכל ברוח טובה..>

HyPeR SoNiC

New member
חחחחחחחחחחחחחח

אחותי, היא הייתי בת 5...... אם אני לא טועה....... והיא סיפרה לי שהם בדיוק למדו בגן על חנוכה והיא התלהבה מהשם של פרעה.....
שום דבר לא היה אישי.......

למעלה