ורק בגלל שלירון צ'אן *_* הנסגדת בקשה אז אני מעלה את התמונה שלי כפאקצה :]
J JeeChan New member 15/11/05 #20 ורק בגלל שלירון צ'אן *_* הנסגדת בקשה אז אני מעלה את התמונה שלי כפאקצה :]
B Bakura New member 15/11/05 #23 ../images/Emo96.gif השפתיים שלך זוהרות ~_~ ואין לך שפתון ~_~;;; סתם. אור, יע כוסע, תעשה לי גוש ורוד וצרחני :O!
../images/Emo96.gif השפתיים שלך זוהרות ~_~ ואין לך שפתון ~_~;;; סתם. אור, יע כוסע, תעשה לי גוש ורוד וצרחני :O!
J JeeChan New member 15/11/05 #24 תודה באקי צ'אן *_* למרות שזאת תמונה מפחידה ופיכסה S: (ולא באשמת הצלמת, זה פשוט שאני לא פוטוגני)
V Vivi Sparrow New member 15/11/05 #36 אף אחד לא באמת אשם ^_^ התמונה יפה!!! היה כיף לצלם אתכם בחנות, זה היה מצחיק XDD אור יא כוסע *O*
K keep smiling New member 15/11/05 #32 אוי, שים אזהרה. >>../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif למה אני רציכה להתעוור? כל הורוד הזה. >> והמנהל העילג והלא פוטוגני שלנו...>> [זוכר שאמרתי לך להצטלם? O: התמונה הזאת מספיקה לי. XD כפרעלייך. ^^]
אוי, שים אזהרה. >>../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif למה אני רציכה להתעוור? כל הורוד הזה. >> והמנהל העילג והלא פוטוגני שלנו...>> [זוכר שאמרתי לך להצטלם? O: התמונה הזאת מספיקה לי. XD כפרעלייך. ^^]
K keep smiling New member 15/11/05 #31 איזהנקבה. XD ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif זקן. >>
י יוריקו 1 New member 15/11/05 #25 שלום אנשים אני חדשה ! ואני משוגעת על בליץ' ו איצ'גו דומה לשימשה של מכונית
M Mrs Puff New member 15/11/05 #26 שאלום!! ../images/Emo54.gif ברוכה הבאה!! אני רותם, בת 14.. ו.. אל תגידי דברים כאלה על איצ'יגו. עכשיו הוא נעלב.
שאלום!! ../images/Emo54.gif ברוכה הבאה!! אני רותם, בת 14.. ו.. אל תגידי דברים כאלה על איצ'יגו. עכשיו הוא נעלב.
י יוריקו 1 New member 15/11/05 #27 ../images/Emo2.gif את מעריצה של איצ'יגו אני לא מבינה למה כולם חולים עליו אני לא מבינה