הא? איך אפשר לא לאהוב את איצ'יגו? הוא כזה בישי קשוח ומגניב ^^ ויותר חשוב מזה, הוא ג'ינג'י!
M Mrs Puff New member 16/11/05 #74 הא? ../images/Emo54.gif איך אפשר לא לאהוב את איצ'יגו? הוא כזה בישי קשוח ומגניב ^^ ויותר חשוב מזה, הוא ג'ינג'י!
הא? ../images/Emo54.gif איך אפשר לא לאהוב את איצ'יגו? הוא כזה בישי קשוח ומגניב ^^ ויותר חשוב מזה, הוא ג'ינג'י!
G glanda New member 15/11/05 #29 ברוכה הבאה! היי,קוראים לי יובל בוזגלו וגם אני דיי חדשה כאן ^^ אני בת 12 מבאר שבע
כ כפית במצב כפית New member 15/11/05 #35 ברוכה הבאה ^^ מכיוון שכולנו כאן משוגעים, אני חושבת שתסתדרי איתנו יופי! ^^ פכל מקרה, השתלבות מהירה D:
כ כפית במצב כפית New member 16/11/05 #56 גמני התלהבתי בהתחלה עד שראיתי בשרשור יותר נמוך שהיא מתכוונת למישהי בשם גאיה ._. ראית את ג'ק בגאיה? נכון הוא חמוד? X3 *מצורפת תמונה*
גמני התלהבתי בהתחלה עד שראיתי בשרשור יותר נמוך שהיא מתכוונת למישהי בשם גאיה ._. ראית את ג'ק בגאיה? נכון הוא חמוד? X3 *מצורפת תמונה*
י יוריקו 1 New member 15/11/05 #39 ../images/Emo186.gifנו כבר נו כבר משהו מכיר את גאיה ומעריץ את רנג'י מבליץ'
R RaVeN IYI New member 15/11/05 #42 יווו אני ארביץ לך !!!!!!!! אוררר !! >O<~! תמחק את ההודעות האלה, תשרשר אותם, או תחסום אותה ! >.<;; היא באה לי בזמן לא טוב
יווו אני ארביץ לך !!!!!!!! אוררר !! >O<~! תמחק את ההודעות האלה, תשרשר אותם, או תחסום אותה ! >.<;; היא באה לי בזמן לא טוב
J JeeChan New member 15/11/05 #45 להבא:] לא לפתוח כל כך הרבה הודעות ראשיות :] ואם את חדשה פה :] ולא יודעת לשרשר, קראי את ההודעה הבאה D: : http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1371&msgid=65438810
להבא:] לא לפתוח כל כך הרבה הודעות ראשיות :] ואם את חדשה פה :] ולא יודעת לשרשר, קראי את ההודעה הבאה D: : http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1371&msgid=65438810
K keep smiling New member 15/11/05 #55 לך, ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif תקליקי עליי. תפנימי, ואם לא- קישטא.
י יוריקו 1 New member 16/11/05 #59 טוב טוב אני מבינה ! אני מבינה יש הרבה אנשים שלא יודעים מזאת גאיה ומביאים לי קומיקס של ילדים קטנים! סיגנון מאיה הדבורה . אבל גאיה היא ילדה חמודה שלומדת בכפר הירוק בכיתה ח ואוהבת בליץ'! ואם אתם עוברים לכפר ואתם רוצים להיות פנימיסטים אזעל תיו על תעשו את הטעות שאני עשיתי!
טוב טוב אני מבינה ! אני מבינה יש הרבה אנשים שלא יודעים מזאת גאיה ומביאים לי קומיקס של ילדים קטנים! סיגנון מאיה הדבורה . אבל גאיה היא ילדה חמודה שלומדת בכפר הירוק בכיתה ח ואוהבת בליץ'! ואם אתם עוברים לכפר ואתם רוצים להיות פנימיסטים אזעל תיו על תעשו את הטעות שאני עשיתי!