שלום אנשים

RaVeN IYI

New member
אורררררררר תחסוווווום אותהההההההההה

תחסום אותהההההההההההההההה >O<~! ;; אני עומדת להתחיל לבכות מרוב עצבים תפסיקי לפתוח סתם הודעות חדשות !! די כבר !! חלאסססססס !! אנשים, סקלו אותה עם עגבניות ;; כי זה הכי איכסה >O<~!

-___-

הקומיקס לא היה מיועד לך. הוא לקוח מאתר שקוראים לו גאיה, שבהתחלה אני וקורל חשבנו שהתכוונת אליו, ופרסמתי אותו בשביל קורל ולא בשבילך. נראה לך שהייתי טורחת כ"כ לשים קומיקס בשבילך? -_- אור, בבקשה תעשה משהו T_T

shui chan

New member
תפסיקו להיות מגעילים- אני רצינית../images/Emo11.gif

הבחורה חדשה. דברו יפה אליה.. לא הייתם רוצים לקבל יחס כזה.. ולבחורה החדשה - אל תפתחי הודעה על כל שטות שיש לך להגיד~ כנראה שאנחנו באמת לא יודעים מי זאת גאיה ואני גם לא כל כך מבינה מה זה משנה - אם גאיה רוצה שנכיר אותה שתבוא ותציג את עצמה. זה באמת לא משנה מי זאת גאיה. בבקשה תשתדלי להפסיק לפתוח הודעות חדשות מטופשות כדי להנעים את גלישתך ושל שאר חברי הפורום.

Neon taichou

New member
לא היינו רוצים לקבל יחס כזה

אבל מצד שני, אף אחד מאיתנו לא מציף את הפורום בשטויות שלא מעניינות אף אחד ולא קשורות לנושא הפורום בכלל.

Jifannit

New member
../images/Emo45.gif :|

אני להכיר גאיה ^________^ היא בת של חבר של אבא שלי. [: אבלאבל תהיו אליה קצת יותר סימפטים >.> למרות שאני ממששששש מבינה אתכם. =____=

Fox360

New member
יוריקו את משוגעת =.=

אתאת! טיפשע >< אני אתן לך מכות! יא סדיסטית סליחה. אני מצטערת בשמה של יוריקו. אז סטייסי סתמי כבר מה יש לך? ס.ס ו..ו.. היא באקה באקה מאוד. והיא סדיסטית!

Jifannit

New member
XD

פעם גם חברה שלי באה לפה ועשתה בלגנים. אור טאיצ'ו פגש אותה פעם. וכנראה לא ידע שזאת היא. >.>

Hinamori

New member
האמת,

היא כבר באה והציגה את עצמה, ממזמן ממזמן. Fox360 ^^" אני מכירה אותה @_____@U

למעלה