שלום, הצטרפתי עכשיו

קפת

New member
שלום, הצטרפתי עכשיו

מדי פעם תועים וטועים לפה כל מיני אומללים. אני מניחה שבכל אשמה אודיסאוס, שיושבת על סלע, מאחורי החדר של נחמה, ומפתה את אותם במיני מתיקה תורכיים ושירת נימפות פוסטמודרנית בקווקזית. אילה, שהיא מנהלת של פורום אחר פה בתפוז (היום הם מקבלים כל אחד לניהול, התפוז האלה. בזמני זה היה אחרת. היינו צריכים לעבור ועדות קבלה, מבחנים פסיכואקטיביים ופסיכומוטוריים ופסיכוטכניים ופסיכוגנטיים ופסיכופאתיים. וגם להביא תוצאות של בדיקות דם, בדיקות גינקולוגיות, ותעודת יושר מהמשטרה. וכמבן, ששני ערבים ממוצא לובי יחתמו לך על שטר. וגם לשכב עם כל מיני קודקודים של תפוז. ולאכול מלוואח בחברתם). אז איפה היינו? כן, אילה, עוד טועה (מזל שהיא לא סינית אחרת היא היתה מביאה עוד איזה 5 מיליון יחד איתה), טוענת, בטעות, שבתור מנהלת פורום (היום הם מקבלים לפה כל אחד לניהול...) היא הכי אוהבת לכתוב בפורום שלה הודעות הצטרפות (אתם יודעים שאנחנו, המנהלים כותבים פה את כל ההודעות. ומה שאנחנו לא כותבים, אנחנו אומרים לאחרים לכתוב). אז, ילדים, עזרו לאילה למצוא משפטי פתיחה מדהימים. כאלה שיטעו בלבנו (מי שיש לו לב), המגלומנים הותיקים, המון אמפתיה לכל הנודדים שנשפכים פה הרוסים על חופי הזהב שלנו.

Ricca

New member
עם סינים אני מבינה למה

את לא רוצה להתעסק.. אבל מה הבעייה עם רוסים?! מה- כי הם על החוף ואת מסתנוורת מלובן עורם הבוהק, או שזה משהו יותר כללי?

קפת

New member
נראה לך שלג'ינג'ית תהיה בעיה עם עור

לבן? זה יותר בגלל המאפיה.

א י ל ה

New member
אויש, קפת

זה כל כך מקסים בעיניי, הנכונות שלך לעזור. באמת. זה נוגע ללב. מי שיש לו לב, כמובן. עכשיו, אם אנחנו כבר במשפטי פתיחה מדהימים, למה לעצור רק במשפטי הצטרפות? יש עוד כמה אהובים במיוחד. אחד האהובים במיוחד במיוחד עליי זה משפטי ההוראה. זה הולך בערך ככה: שלום, לאשתי יש יום הולדת ארבעים מחרתיים ואני רוצה לכתוב לה ברכה ואני לא יודע איך. אז שרשרו לי הצעות ואני כבר ימשיך משם (היו"ד במקור). קדימה, כל המרבה הרי זה משובח (וזה בחביבות כזה כאילו, בקטע של דחקאות, בדחקה של קטעים). ההודעה הזאת על ורסיותיה מוציאה ממני גניחות עונג שנשמעות למרחוק, וכבר גונבו לאוזניי שמועות שהשכנה מהבית שמימין לביתי כבר הודיעה לבעלה שהיא רוצה שגם הוא יעשה לה ככה. ועוד סוג אחד, באמת חזק, זה הסוג המעיד על עצמו. זה סוג שהוא בד"כ נגזרת של הודעות הצטרפות. משהו כזה: וואו, מצאתי בדיוק את הפורום שמתאים לי. אתם מה-זה גנובים, בדיוק כמוני. הרבה זמן אני מחפש אנשים מטורפים שמתאימים לראש המוטרף שלי. אז בהצלחה לכולנו. זה אין לי עוד מה להגיד על זה. זה בא ללא מילים. זה פשוט כאן כל המוסיף גורע. השכנה מהבית מימין קוראת לזה השקט שאחרי הסערה. גם כזה היא רוצה. אחרי. הסערה. ותודה שהייתם פה בשבילי ונתתם לי לשתף. <קידה>

א י ל ה

New member
זה

לא פרסומות. זה על כל שאלה תשובה. שמו פלירטוטי לשון. מספרו מופיע בחתימתי. כי אם אני אגיד את המספר, זו כבר תהיה פרסומת. אז אני לא. אני רק עונה תשובה על שאלה. בחיי, קפת. שאלו נו, אז עניתי. די!!! מה את מושכת לי בשיער מה?!! איייההה!! תרדי לי מהרגל!!! אודיסאוס, תגידי (או תגיד) לההה!!!

קפת

New member
מה את צועקת?

רק בדקתי עליך את שיטתי החדשה להסרת אשה לצמיתות משער הרגליים.

אני לא יודעת לגבי השקט

מה שכן, אתמול, באחד הערוצים בלווין היתה תוכנית על סערות למיניהן שצולמו ע"י תושבי ארצות הברית,במצלמות וידאו ביתיות- שבמקרה נקלעו אל תוך עין הסערה. סערות זה דבר מסוכן.

מצריד

New member
מחקו לי הודעה ואני נרגש

הפכתי לאישיות נמחקת זו מהפיכה

אוי. כלום אתה לא מבין.

זה לא אומר שהפכת לאישיות נמחקת. נהפוכו. זה אומר שמחקו לך את האישיות. לך תאמץ לך חתול או משו, ילד.

מצריד

New member
את מעליבה אותי

אז המנהלת תמחק את ההודעה שלך. כי היא אמרה לי שאם אני יעליב אנשים היא תמחק אותי.

זה לא אותודבר מצריד

אני, שלא כמוך, לא מנסה להעליב אפאחד . אני סה"כ מנסה להסביר לך את מה שאתה לא מבין. אתה, לעומת זאת, עצם הנוכחות שלך בפורום היא עלבון לכשעצמו לאינטליגנציה שלנו. אתה הבנת את זה מותק?

מצריד

New member
שיעורים גזענות

אפילו מורתי שרה לא הצליחה ללמד אותי גזענות מהי כמו שאתה אודיסואוס מצליח. מורתי שרה שהיא מורה לאזרחות ולהיסטוריה אמרה שלקבל את החריג זה חוב של הדמוקרטיה. אבל אתה גזען יותר כי אתה אומר שהקיום שלי הוא עלבון לאינטיליגנציה שלך. זה לא מה שגזענים בכל העולם אומרים.אתה אומר שאני מיותר. אבל יש לי שעורים בגזענות למחר לשעור.

Ricca

New member
מפגר.. זה לא גזענות

זה גזעיות- אתה יודע- מעיל עור, שיער מרוח אחורה בשמן ג'ון טרבולטה..

חס וחלילה מתוקון

אתה מסלף את דברי. אני אמרתי שהנוכחות שלך היא עלבון. נגד קיומך, ובכן, עכשיו כבר מאוחר מידי. אל תיקח את זה אישית ילד. ככה זה עם מגלומנים. הם מתעבים את כולם בכלל ואותך בפרט.

שירת נימפות. בטח.

לא יכולת לדייק יותר בהגדרה שלך אותי. את טוענת שאני חצי דג ושבן הדוד שלי מדרגה ראשונה הוא סושי?

קפת

New member
לי, כל גל נושא מזכרת

שמעתי את בנות הים שרות. עם וואסבי. אודי, אנחנו חייבים לעשות משהו כדי לגמול אותך מהסושיפוביה שלך. אני מציעה לקשורותה לכסא ולהלעיט אותה במרק מיסו, סושי, סשימי, ניגירי וקונוסים עם המונהמון סאקי ו-וואסבי. בסוף ננגב איזה חומוס לקינוח. אני בטוחה שהתוצאות של הטיפול הזה יהיו משביעות. רצון.

סינית אני מדברת אליך?

לי אין פוביה. אני זו שצריכה לגמול אתכם מלאכול איכס.

קפת

New member
דברי יפנית, אולי נבין

מצד שני, אם טום כרוב יבוא, וימצא אותך בקימונו, מי יודע מה הוא יכול לעולל...

זה אצלך עניין עקרוני שלא להבין אותי

טוב כרוב סאן לא יכול לעולל לי שומדבר שאני לא יכולה לעולל לו. "וואקרימסק"?

למעלה