שלום, הצטרפתי עכשיו

Ricca

New member
אני רואה בעצמי

שוברת מוסכמות, אישיות דגולה, מהפכנית, נערצת וכריזמטית. ולכן- אחזור לנושא השרשור בכל עת שאחפוץ בכך. בברכה. אני.

קפת

New member
מ-ז-ה?

אני האם הנערצה היחידה פה. מוזר סופיריור, זו אני. אני נגד מחטף של תארים. תמצאו לכם משלכם. זה כבר תפוס.

Ricca

New member
קפת קפת..

כמו שהיו אומרים אצלנו בשיכון- עיף יו קנט פייט דם ג'וין דם.. עזבי אותי מכינויים או משלכנע אותי לדחוף אותו אפילו יותר עמוק בגרון.. בואי ונתאחד. שום דבר רע לא יכול לצאת משני ג'ינג'ים יחדיו.

קפת

New member
שני ג'ינג'ים. זה מה שאת אמרת.

אז את בכל זאת גבר? אם את רוצה להתאחד איתי, כדאי שתיראי כמו איגי דיין. נצא לסיבוב הופעות על גגות מאוריטניה עילית.

קפת

New member
אויש לאריסה.

הזעקות האלה על קיפוח (את שומעת, בוגו?) מזה יצאו לי כבר מכל פתחי חילוף החומרים שלי. "גדלתי בעיירת פיתוח ולכן אני דפוקה לנצח ויש לי זכויות מוגברות לייללות מקרישות דם", זה מ-ז-ה-פ-א-ס-ה!! נינט, תזבירי לה. איפה נינט, באמת? מי הלבישה את נינט בבגדים של שי גבסו, הכניסה אותה לחדר המרופד ושכחה להוציא אותה משם?

Ricca

New member
אבל באמת גדלתי בעיירת פיתוח..

ולא בהרצליה פיתוח.. מה לעשות אוצר המילים והיכולת שלי לקשר בין מספרים למין (לא מה שאת חושבת קפת!) הם פגומים. זה כנראה המים אצלנו. אבל אני נשמה טובה, באמת. חוץ מהדחף הבלתי נשלט לנסות להשתלט על העולם בערבי ימי חמישי.. וואו, איזה שיעמום פה באירופה. אתמול כל היום היה שמש. אפילו הלכתי ללמוד קומבינטוריקה בפארק פה. ואז (למזלי, אחרי שהבנתי שהמוח שלי קטן מלהכיל את כל הנוסחאות לעירבוב וסיכול אפשרויות, וחזרתי הבייתה) התחיל ברד מטורף. אתם יודעים עד כמה קשה לסגור חלון עץ באורך של שני מטר כשהרוח נושבת פנימה וכדורי ברד קופצים לעיניים?! מה שמזכיר לי את היום שבו ירד ברג בעיירה שלנו, זה היה בסתיו 97. גושי ברד בגודל של אגרופים נחתו מהשמיים והביאו למותם של כל חיות המחמד הקשורות בגינה ודפקו לנו את הגג של החיפושית. גם שברו לנו את התריסים, והגינה הוצפה. עץ האפרסמון מעולם לא חזר להיות כפי שהיה. (אולי זה מסביר את האישיות המחורבנת שלו, ולמה אף אחד לא אוהב אותו) וזהו.

זה לא מסביר כלום

אני אוהבת את כל האפרסמונים, אפילו את אלה שגדלו בעיירת קיפוח וחטפו גושים של ברד על הראש. אצלנו בעיירה גם נופל ברד מהשמים. פיט. ואם אתם לא מאמינים - תוכיחו שאני משקרת!

נינטייב

New member
יש לי שתי דברים לומר

א.התגעגעתי מאוד. ב. אני עסוקה באותה מידה שהתגעגעתי. ג. לריסה, אם תצליחי לגנוב את ליבה של פפת, אני אגיע עד לגן האירופי שאת נמצאת בו, ואהרוג אותך באמצעות שירת "ים של דמועות" בלופ נצחי תוך כדי מהלומות מציצים במימדים פאמל-אנדרסוניים.

קפת

New member
אני, יש לי רק שתי מלים לומר

אין לי לב. הכי את נינט אוהבת אני. גם. לגמרי. אפילו. תמיד.

א י ל ה

New member
<פסססט קפת...>

בסוף יצא לך שלושה מילים. פאדיחה. מה, התאבד לך המוחק?

אני טקסט פוליטי. יהההה

צה"ל הפגיז מטרות 20 ק"מ מביירות. לעוד מישהו פה יש דז'ה וו? איך זה בתור משפט בדיחה?

למעלה