שלום, הצטרפתי עכשיו

לריסה

שוב את עושה בלגן בשעות המנוחה? את רוצה קשירה בכפייה? הזמזום הדיסהרמוני הזה מטריד את מנוחתי ואת הליבידו שלי.

Ricca

New member
סליחה שאני מתעמקת בזה..

אבל אם אני רוצה קשירה בכפייה- סימן שזה לא בכפייה כבר נכון? אני פשוט רוצה לרדת לעומקו של הפרדוקס.. את מוכנה להסביר את עצמך?

קפת

New member
לא בהכרח

יתכן ואת נמצאת במצב תודעתי מעורפל ואינך אחראית למעשיך. אינך מבחינה בין אסור ומותר, בין טוב ורע, בין מועיל והרסני. ייתכן ואינך צופה את הקשר בין סיבה ומסובב. ואילו נחמה, האפוטרופה של הפורום וגם האומבוסדמאן (או שמא יש לומר אומבוסוומאן) שלו מנסה, ברוב טובה, לפצח את הדיסוננס הקוגניטיבי שלך, ולהבהיר לך את משמעותם ותוצאותיהם של מעשיך ודבריך. עכשיו תשכבי על הגב. צריך להחליף חיתול. ודיכוטומיה לאודי.

מה,

האפרסמונים חשים מצוקה חברתית? ואני חשבתי שהם סתם פרי. אמנם כתום, ובכ"ז רק פרי. אני בשמחה הייתי מצטרפת למאבק שלך בוגו, אבל אני עסוקה. מאוד עסוקה. יש מצב שתוכלי לדחות את המאבק שלך לשנת 2018? לא, כי עד אז נראה לי שאני אתפנה. כמו שאמרתי, אני ממש עסוקה, עד מעל לראש אפילו. אבל אני מבטיחה לתמוך בך מוראלית במאבקך הצודק למען האפרסק. סליחה, אפרסמון. עסוקה. באמת. ביי.

א י ל ה

New member
אפרסמון הוא פרי מקופח

בגלל שהוא בן תערובת כזה. ככה זה בני תערובת ובני מיעוטים. הם מקופחים. דרכו של עולם. אין מה לעשות נגד זה. והאפרסמון הוא כזה. תערובת. אין מה להתכחש לזה. הוא מעורב, מורכב משני פירות ידועים: האפרסק והסמון. ככה זה.

סליחה!

אילה עם רווחים, אם את טוענת שהסיבה לקיפוחו של האפרסמון היא היותו מעורב (ואני ממש לא רוצה להכנס כרגע לדיון האם יש אמת בטענתך המופרכת), איך תסבירי את היחס הטוב לו זוכה הנקטרינה, שהיא בעברית אפרשזיף, שזה הכלאה בין אפרסק לשזיף? ולמה האפרסק הזה נדחף לכל מקום? האם ציינתי שבנוסף לכל סוגי הקיפוח אפילו לא עושים מהכתום המסכן ריבה? ומילה לאודי - אין שום טעם לחכות ל-2018. עוד 14 שנה יהיו מועמדים אחרים לקיפוח: הפיטנגו, האנונה, הקרמבולה ומוטציות אחרות שוקדים עליהן ברגעים אלה ממש במכון וולקני.

קפת

New member
כי

נקטרינה זה טעים-טעים, ואפרסמון לא. סתם פרי. מתוק מדי, חסר ארומה, וגם גורם לסתימת מעיים ואסור למי שעבר ניתוח לקיצור קיבה לאכולותו. סתם פרי.

א י ל ה

New member
זה ברור

התשובה חבויה בשאלה: הנקטרינה היא נקטרינה בפני עצמה. זה שיש כמה אנשים בעם שנוהגים לקרוא לה בשם אחר, שכאילו, מורכב משמות של פירות אחרים? זה אין לזה שום קשר לנקטרינה. הנקטרינה היא עם גאה בזכות עצמה, יש לה הגדרה עצמית, יש לה גבולות ברורים, ואטוטוטוטו מוציאים ממנה את היישובים שמקומם לא יכירם בתוכה והיא בכלל תשודרג לפרי מן המניין, ככל פרי אחר, בעל זכות הצבעה וכאלה. האפרסמון לא. זה הכול.

ראית מזה?

אני רק מסובבת את הראש לרגע ומסירה מהם לכמה דקות את העיניים וכבר המכון הוולקני יוצר מוטאציות ושיבוטים למיניהם. זה ביזיון מה שהולך שם. בחיי.

זה לא יכול להימשך ככה

אותיות ומשפטים שלמים נושרים לי בין הזמן שלוקח להודעה להישלח, ועד שהיא מופיעה בפורום. הגיעו מים עד נפש, ואני לא מתכוונת להבליג על זה.

כן

את שוב רוצה שיקח לי כמה שנים לחזור הביתה, מה גם שצפויה לי היתקלות אחת או שתיים עם ציקלופ. לא טוב לי ציקלופים. יש להם רק עין אחת, והיא ממוקמת במצח.

'פגרת

אם אני מחבק אותך בשתי ידיים, אולי זו לא יד ימין שנדבקת לך שם? בקיצור, זו לא יד ימין, את תיק דבקה הפסקתי לקרוא ואת חיכי לא מכיר.

קפת

New member
טומי, כרובון שלי

אם זו לא היד שלך, מה זה יכוליות? ג'י... לא מצליחה לנחש...

אודי חמודי

מעבר לעובדה שהיפאנית שלך נשמעת כמו שם של צוללת רוסית, אני מסוגל בשליפה למנות מספר דברים שאפשר לעולל לך מבלי לצפות ליכולת דומה מצידך. 1. אני בהחלט מסוגל להביא אותך לאורגזמות משולשות בעוד שאת יכולה במקסימום לגרום לי להגיע לפורקן פעם אחת (קפתמותק, שימי לב לשפה הנקיה) ואז תאלצי לקחת את תיק האיפור הכבד שלך ולעוף מהדירה כי אני צריך לישון. 2. אני יכול לחזור לכיתה ו' ולמשוך לך בחזיה מאחורה. היות ולי אין חזה נפול כמו זה שלך אלא פלג גוף עליון שרירי וחסון את יכולה לנסות לעשות לי ווג'י אבל אנו מדברים כאן על מה שאני יכול לעשות לך ואת לא יכולה לעשות לי. 3. בטיול בפרובנס אני יכול לבקש ממך לנווט בעזרת המפה בעוד אני נוהג ברכב השכור. לאחר שהסתבר שטייס את לא, אני משער שהחיבור של נקבה/מפה/יכולת ניתוח מידע מוגבלת יגרום לך להתמוטטות עצבים מינורית מלווה בהתקפי בולימיה/דיאטה. 4. אני יכול להכריח אותך להתבונן במראה למשך פרק זמן ארוך עד שזהותך ומראך החיצוני יכריעו אותך מנטלית. את מוזמנת להפעיל עלי את הטכניקה הזו, במקרה הגרוע אגלה שצריך לעבוד יותר על הארבע ראשי. וואקארימסקא? או במקרה שלך, עקב פער המעמדות הברור: וואקאטא?

מה?

אתה טוען שאני, כאשה, לא יודעת לנווט? הייתי עונה לך על כל הסעיפים שלך אחד לאחד, אבל כמו שכתבתי בהודעה אחרת אני מאוד עסוקה בזמן האחרון. הבוסים שלי מיצמצו קודם ועכשיו אני צריכה להוכיח את עצמי (כן. בטח.). אני חושבת שאני אחסוך לך, רק הפעם, את הטירחה שבקריאת ההודעה שלי ופשוט אירה לך כדור ברקה. כי זה מה שאני הכי אוהבת, קיצורי דרך וגם אורגזמות מחומשות.

א י ל ה

New member
לא

שאני סופרת (אני משוררת), אבל הוא הציע לך אורגזמות משולשות. לא מחומשות. ככה, רק בשביל להעמיד דברים. על דיוקם. <פוף! הייתי!>

Ricca

New member
וחזרה לנושא השרשור

הנה הודעת ההצטרפות החביבה עלי :) פעם ראשונה שאני עושה קישור.. אז הנה

אני חושבת שכדאי שמישו יסביר לך

ריקה. שאפעם, אבל אפעם, לא חוזרים אל נושא השירשור. השרשור לעולם יוצא מהקשרו המקורי. כי ככה זה.

למעלה