שלום, הצטרפתי עכשיו

קפת

New member
זה עניין עקרוני אצלך

לדבר בשפות שאני לא שומעת. ורק שתדי, שכרובסאן, עם כל כמה שהוא גבר-גבר, כשאת מתעללת בו הוא בוכה אצלי שעות, כמו ילד. ראשו מונח בחיקי, ימינו דבקה לחיכי... NISM?

הגיע הזמן לשדרג אותו

יפאני מולטיסיסטם זה מה שהולך היום בשוק. רצוי עם כרטיס רשת אלחוטי, כדי שתוכלי לשלוט בו גם מרחוק.

מה כל כך קשה להבין, אודי?

מדובר בתנוחת יוגה טנטרית נפוצה, בה האחת (להלן "קפת") יושבת ישיבת לוטוס, בעוד השני (להלן "כרוב סאן") עומד עמידת ראש כשקודקודו מונח בחיקה של קפת. על מנת להשיג יציבות ידו השמאלית של כרוב סאן מונחת על הברך של קפת (לוחצת אותה כלפי מטה ומסייעת בכך להגמשת האגן שלה) ואילו ידו הימנית תחובה בפיה הפעור מעט. על מנת שקפת לא תיפול לאחור עליה להעזר בשרירי הגו שלה, להשתמש בשיווי משקל ולנטוע את ישבנה חזק חזק בקרקע. התרגיל - וזה ברור לחלוטין - מפתח שיווי משקל, שרירי גב ובטן ובעיקר הרמוניה זוגית. עוד ידוע כי עמידת הראש מעניקה מנוחה ללב ומשפרת את הזיכרון ואת הריכוז. ישיבת הלוטוס מהווה מעגל אנרגטי סגור ואין כמוה למדיטציה. הכותבת מתכחשת לכל מצוקה גופנית, אם תיגרם כזו, לכל מי שינסו בבית את התנוחה. טל"ח.

קפת

New member
שמעתי שאם נגרמת מצוקה כזו

הכי טוב זה לאכול אפרסמון. מסתבר שברפואה הטיבטית מייחסים לאפרסמונים יכולות ריפוי מפליגות. אפרסמון זה פרי מעולה. רק הטעם שלו חרא חרה.

נו, אני הרי ידעתי

שהאפרסמונים ימצאו דרכם לפורום. זה בגלל שהם כתומים וקפת לא יכולה להיות להיות הכתומה היחידה לנצח. אודי, מה את אומרת - נכון שאפרסמון הוא פרי מקופח? למרות שהוא קנה לו כבר מזמן מקום של כבוד על מדפי הפירות, הוא לא זכה להכרה שקיבלו הבננה, התפוז, המנגו ואפילו הקיווי הנאלח. לא הוקמה על שמו גלידה, אפילו לא סורבט, אין סוכריות בטעם שלו, לא קרטיב ולא נקטר, אין שמפו אפרסמונים ואין מטהר אויר בניחוח אפרסמון. כלום גורנישט נאדה ותשווי את זה בקשה לפסיפלורה הביזארית, שרק נחתה פה וכבר כל ברמן מתחיל משקשק אותה, כל קונדיטור מוהל אותה בקצפת, אנשים מסתבנים איתה וחושבים שהיא סקסית. חרפה! לא למדנו כלום מחרפת קליטתם של עולי צפון אפריקה, ממצוקתם החברתית של האתיופים. אם בן גוריון היה חי הוא ודאי היה מכנה את האפרסמון בלעג "אבק פרי". אל תשארו אדישים, הצטרפו למאבק הפרוטוסוציאלי למען שוויון זכויות לאפרסמון - ויפה שעה אחת קודם.

לריסה לריסה לריסה

שתביני - זה שאנחנו מגלומנים, עוד לא אומר שאין לנו לב חלש. הקצב בו את חושפת עובדות מרעישות על עצמך מכביד מאוד מאוד על המערכות ה______________ (< כאן קפת תשלים את החסר) שלנו. מה יקרה בשלב הבא? נגלה שאת מיכל ינאי? אורה נמיר? קופי ענאן? מזכירה בכירה באיגוד האירופאי? אני ממש מתחילה לחשוש מפתיחת ההודעות שלך. ממש אבל.

Ricca

New member
ככה זה- כשאני מרגישה בבית

אני מתחילה להיפתח..

קפת

New member
אם את מרגישה בבית

אז תתחילי לעשות כלים. חלאס. מספיק עם הגינונים של האורחת. ולא צריך לאכול את כל הפיסטוקים. שניים בהחלט יספיקו לך. וגם תתכופפי.

Ricca

New member
טוב קפת... לא רציתי

לעשות את זה ככה עג"ב דפי הפורום אבל הנה (ונראה אותך מוחקת את זה), הציילו.. קפת לא מפסיקה להטריד אותי מינית!! מפציצה אותי במסרים, באה אלי בדרישות.. היא מבקשת ממני להתכופף, להסתובב, יותר מהר, יותר לאט. זה פשוט לא הוגן! למה אני צריכה לסבול את זה? בסה"כ רציתי מיטה ללילה, מקום רך להניח עליו את הראש..

קפת

New member
מפגרת, מה את צועקת?

כולם עברו פה את הזובור הזה. חוץ מאילהעםרווחים, שעוד תעבור. אז את חושבת שהם יבואו להצילותך? נהפוכו. הם יבואו להצילותך רק בשביל להתעלל בך בעצמם. יותר עדיף לך שאני אתעלל בך ונגמור עם זה מהר. או יפה. מאשר שכולם יעשו עליך ערימת ילדים.

Ricca

New member
עעעעעעערימת ילדים!

כולם על קפת עכשיו :) נה לך!!!!

קפת

New member
ניראה לך מישהו יעז?

או מישהו י-כבש? מפחדימימני פה. כולם.

Ricca

New member
כן? אז איך את מסבירה את זה שאת

כותבת שורות אלו מתחתית הערימה? כן קפת.. התלתלים הג'ינג'ית מתחת לברך של נחמה מסגירים אותך!!! מעוכה.

לריסוש,

זה לא תלתלים ג'ינג'ים, זאת ריבה מפרי כתום. תגידי, אם נותנים לך לטעום ריבה בעיניים עצומות - את יכולה להגיד מאיזה פרי עשו אותה?

אודיסיאה?

מה גורם לך לחשוב שאני נתונה בסכנה? בסך הכל אני קשובה לרגשותיהם של הפירות, זה הכל.

למעלה