שלום חבר'ה.חדש פה ו...מודאג:

d r o r y

New member
שלום חבר'ה.חדש פה ו...מודאג:

עד לפני שבוע הייתי מאבטח בתיכון "מרכז הנוער" שבנתניה-אחד מבתי הספר הכי איומים שבן אדם יכול לאחל לעצמו לשמור שם! שמרתי שם במשך שבוע ימים עד שביום רביעי בשבוע שעבר קרתה לי שם תקרית איומה עם אחד מהתלמידים שם.ראוי לציין שכל השבוע ששמרתי שם היה סיוט.התלמידים שם עשו לי את המוות והתיחסו אלי כאילו שאני השבחה שלהם.אבל באותו יום רביעי זה כבר שבר את השיאים:השעה היתה בערך 11:55 בצהריים,ואני באתי לנעול את השער לאחר שמישהו נכנס מאחר והשער צריך להיות נעול עד 12:20/12:30(חוץ מתלמידי י"ג,מורים,או אנשים שלא לומדים שם,אני לא אמור לתת לאף אחד שם לצאת).בקיצור,באתי לנעול את השער ואז פתאום מגיע אליי בריצה תלמיד מכיתה י"ב ורצה להספיק לברוח מהשער לפני שאני אספיק לנעול אותו.הוא לא הספיק להגיע בזמן וכבר הייתי בשלב שכמעט הספקתי לנעול את השער לגמריי.הדבר עיצבן את אותו תלמיד והוא פשוט התחיל לתקוף אותי בפראות,בכדיי שאפתח לו את השער.הוא דחף אותי מהפרצוף בחוזקה,ולאחר שראה שאני עדיין מתנגד לפתוח לו,הוא התחיל כזה לחנוק אותי.כאן התחלתי להגיב ופשוט העפתי אותו ממני בכל הכח.אז הוא בא אלי עם כל העצבים וניסה להביא לי מכה(אגרוף/בעיטה) ואני הספקתי להקדים אותו והבאתי לו סנוקרת לפרצוף לפני שהוא הספיק להתקיף אותי שוב.ממש לאחר כמה רגעים באו תלמידים מהבי"ס והפרידו בינינו.בזמן שהפרידו הוא כמובן רצה להמשיך לתקוף אותי.הוא רצה לעקוף אותם ולהמשיך במתקפה שלו.לפני שהוא יספיק לעשות דבר כזה,אני הוצאתי את האקדח מהנרתיק ובאתי להכניס מכסנית-אך ורק בשביל להרתיע אותו מלהתקרב אלי!!לא בשביל לכוון עליו,לא בשביל לאיים עליו ובטח שלא בשביל לירות בו.אך ורק בשביל הביטחון שלי ובשביל שהוא ירתע מלהתקרב אלי.במקרה,חייל שעמד שם וראה את זה,מנע ממני להכניס את המכסנית ולקח ממני אותה ואת הנשק.ואז כל ההנהלה הגיעה לשער,הנשק והמכסנית הוחזרו אלי,ואח"כ גם חצי בי"ס הגיע לשם.לאחר התקרית הזו לא חיכיתי שנייה אחת אפילו-קיפלתי את כל הציוד שלי וברחתי משם באמצע שמירה.כן,כן,באמע שמירה.לא שמתי על אף אחד באותו רגע. כתוצאה מהתקרית הזו וגם כתוצאה מבקשה שלי התפטרתי מהעבודה הזו,כפי שרציתי. אתמול,שבוע לאחר התקרית הזו,התקשרו אלי מתחנת המשטרה וביקשו ממני להגיע במיידית.חשבתי שאני כבר מאחוריי הסיפור הזה,ומסתבר שלא.ובכן,הגעתי למשטרה,ומסתבר שאותו תלמיד נחמד שרבתי איתו התלונן למשטרה שאיימתי עליו בנשק,שתקפתי אותו באלימות,ושאיימתי לרצוח אותו,ושאת כל זה עשיתי סתם בלי סיבה. בקיצור,הייתי דיי בהלם,אבל בכל זאת נתתי את העידות המדוייקת של מה שקרה שם מבלי למצמץ אפילו(למראת שהרגשתי שם איום ונורא).לאחר שעוקבתי שם זמן בלתי מבוטל והגשתי את העידות שלי בחקירה חתמתי על איזו ערבות.כלאמר,אמרו לי שאני חותם על כך שבמקרה ויבקשו ממני להגיע לחקירה נוספת ואני אסרב אז אני אצטרך לשלם על כך כנס של 2000 ש"ח.בקיצור,חתמתי על זה,והחוקר אמר לי שאני בינתיים משוחרר עד להודעה חדשה.כלאמר,ייתכן שיקראו לי מתישהו לחקירה נוספת,וייתכן שלא יקראו לי יותר כלל.אין לדעת בינתיים איך יסגר התיק הזה,ואני לחוץ מזה רצח!! האי ודאות הזו הורגת אותי.לא יודע למה לצפות ולא יודע איך התיק הזה הולך להיסגר והאם אני אקבל איזה שהוא עונש או לא.אני ממש חושש מלקבל מעצר! שאלתי את אותו החוקר אם יש לי סיבה לדאוג והוא הרגיע אותי ואמר לי שלא,ושהכל יהיה בסדר.לצערי,אני לא יודע עד כמה אפשר לסמוך על מה שהוא אמר.אני ממש חסר מנוחה ובלחץ אטומי מזה.האי ודאות הזו מקשה עלי נורא. לכן באתי לכאן,מאחר ואני חושב שזה הפורום המתאים.אני מעוניין מאוד לקבל את דעתכם לגביי איך אתם חושבים שהעניין הזה יסתיים,מתוך נסיונכם במקצוע.האם באמת אין לי מה לדאוג או שמא יש חשש לכך שאקבל על זה מעצר בסוף?מה אתם אומרים?למה אני יכול לצפות לדעתכם?יש לי סיבה לחשוש או לא?אשמח לקבל כמה שיותר דיעות בנושא,כי ממש קשה לי עם זה. בתודה!!!

d r o r y

New member
כי העדפתי פשוט לשכוח...

העדפתי לשכוח ממה שהיה,להתפטר ולשים את הכל מאחוריי.בלי משטרה,בלי חקירות,ובלי שאני אצטרך לראות את הפרצוף של אותו תלמיד שוב פעם.

d r o r y

New member
השאלה היא...

איך לדעתכם ייסגר התיק הזה?מה אני אקבל,אם בכלל? רק תאמרו לי מה אתם חושבים.

avi1976

New member
יעוץ משפטי מקצועי ניתן בפגישה

כמו כן, ניתן לתבוע את המקום עבודה, את התוקפים, את חברת האבטחה ועוד אנשים ספציפיים... (כל מקרה לגופו) בהצלחה

d r o r y

New member
לא מחפש לתבוע אף אחד!!!

רק רוצה כבר להיות מאחוריי כל החרא הזה,שהתיק ייסגר כבר שנגמור את הסיפור הזה בשלום.השאלה היא מה הוא הסיכוי שזה יקרה.

שמע אח יקר אבל לאיזה מצב באת ושלפת

אקדח- בחיים לא לשלוף אקדח איזה רמה זה הגיע- היית יורה בו אם היה מצב שכזה?

d r o r y

New member
לירות-חס וחלילה!

זה גם מה שהסברתי במשטרה.לא היתה בכוונתי לירות ואפילו לא לכוון את האקדח עליו בשביל לאיים.אלא רק בשביל שיירתע מלהתקרב אלי ולתקוף אותי שוב.ובשביל הביטחון שלי. חוזר ומדגיש-לא היתה כוונה לאיים עליו ממש ובטח שלא לירות בו.

d r o r y

New member
כמו שאמרתי...

אך ורק(!!!) בכדי להרתיע אותו מלהתקרב אלי ולתקוף אותי שוב.כמובן שגם בשביל הביטחון שלי.

חס וחלילה לירות ../images/Emo70.gif../images/Emo18.gif../images/Emo128.gif../images/Emo31.gif

אבל אם האקדח הוא " לא טעון ! " , אז למה צריך לשבת במעצר ועוד לשלם

avi1976

New member
אם תיתן לגנב לגנוב ממך...

אז לא תוכל לעצור אותו... אותו הדבר לגבי כל פשע אחר! אם לא תראה נכונות להראות שאתה נגד אז הכל יהיה נגדך!!! ומכיוון שאתה לא בדיוק בעד להוכיח מי גרם לזה אז לא בסמכותך לסגור את התיק...

המשטרה לא תעזור למאבטחים ! ../images/Emo46.gif

חבר שלי מאבטח איבד אקדח בתוך ישיבה בגלל מישהו ש-ישן איתו באותו חדר , והמשטרה קנסה אותו ב- 2000 שקל בנוסף למעצר בגלל שזה לא היה באשמתו ! . מילא לשבת במעצר ! , אבל למה צריך עוד לשלם להם

avi1976

New member
למשטרה אסור לקנוס!!!

ויש לנו גם תביעות שקשורות לעניין...

d r o r y

New member
לא יודע מה איתכם,אבל:

אני חושב שכנס זה עונש עדיף בהרבה(!!) על פני מעצר.אם אני אצא מהסיפור הזה עם איזה כנס של 2000 ש"ח וודאי שאני ארגיש מנוצל,אך אני אראה את זה כמתנה לעומת ישיבה במעצר,אפילו ליום אחד בלבד.

חבר שלי יהודה קיבל את שתיהם ביחד../images/Emo70.gif

הוא קיבל גם קנס של 2000 שקל על ידי המשטרה וגם ישב שעתיים במעצר בגלל ש-גנבו לו את האקדח ! .

למעלה